לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-08-2005, 13:18
  זולנדרק זולנדרק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.02.05
עדכון מצב שלי

אך אך פורום פרש היקר! לא יודע אם יש פה אנשים שזוכרים אותי אבל התחלתי להגיב פה לפני גיבוש הצנחנים שסיימתי אך לא עברתי...
בכל מקרה, עדכון מצב - הייתי צריך להתגייס לתותחנים אך החלטתי שאני לא מתפנה. נכנסתי לטרום מעצר בבקו"ם ואז אפילו למעצר שלבסוף מתוך 60+ אנשים שלא התפנו, נשארנו 4. אחרי הרבה התלבטויות החלטתי שזה לא שווה לי להמשיך (אחרי שראיתי פעמיים קצין מיון והוא אמר שאין סיכוי לדח"ש כי נגמר).
אז עליתי על האוטובוס האחרון לשבטה, הייתי מבואס רצח, אך לפתע נזכרתי שישנה יחידה בשם מורן ששווה להגיע אליה.. באותו רגע הקדשתי את כל כולי כדי לעשות זאת. הדרך הייתה קשה כי הייתי בין האחרונים שהגיעו לשבטה ולכן לא רצו לאפשר לי לעשות מיונים. הייתי תמיד בקבוצה של 8 אנשים שגם הגיעו אחרונים וביחד המשכנו עד לגיבוש וסיימנו אותו 7 אנשים (כמובן שהיה זה המועד האחרון של הגיבוש - הלילה לפני התוצאות).
וביום רביעי הגיע הרגע המשמח - התקבלתי למורן. אנחנו קצת מעבר ל40 אנשים(מתוך 310 שנבחנו) , יחידה מאוד מאוד איכותית מבחינת המפקדים ובכלל החברה אחד אחד מצויינים.
אז בקיצור, למרות האכזבה הענקית שהייתה לי כשלא עברתי לצנחנים, הגעתי למקום אפילו יותר טוב ואיכותי.
-למי שיש שאלות על המיונים או על השבועיים סה"כ שאני בצבא, מוזמן לשאול..
נ.ב - furious revenge מה איתך? וsnoop_a מה קורה? אני רוצה לשמוע מכם ובכלל להתעדכן בפורום.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:39

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר