לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-12-2005, 01:33
  TheWave1110 TheWave1110 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל TheWave1110 שלח הודעה דרך AIM אל TheWave1110
גיבוש צנחנים 20/21.12

טוב חבר'ה, זה בטח לא מעניין אף אחד, אבל אני כ"כ שבו"ז שפשוט בא לי להגיד למישהו. הייתי בגיבוש ואני בכושר סביר, לא משהו, אבל עם כח רצון שיכול לחפות על זה.
הגעתי לגיבוש מוכן, מלא מרץ ומוטיבציה. התחלתי את הריצת 2000 ועוד ב-300 מטר הראשונים, בעוד שאני מנסה לעקוף איזו קבוצה של איזה 5 אנשים שהחליטו להתחיל בקצב של 4 קמ"ש סטיתי קצת לצד, איפה שכל העשבים, ועיקמתי את הקרסול בבור שהיה מוסתר ומכוסה בעשב. המשכתי לרוץ בכל זאת ואפילו עקפתי את החבורה הנודניקית ההיא, הייתי בסדר עד ל900 מטר בערך, ואז העקב ממש התחילה להפריע, ומה גם שהייתי צריך לקפוץ מצד לצד כי אלה שכבר היו בדרך חזרה היו מפוזרים לכל רוחב השביל, וגם היו שלוליות, ואז הקרסול התחילה לכאוב עוד. בקיצור, לא סיימתי את ה-2000 ב-10:30 דקות המוקצבות, ועפתי... אני לגמרי שבו"ז כי ביליתי ימים בניסיונות להשתבץ בגיבוש הזה, ועד שאני מצליח אני נכשל לפני שבכלל התחיל, ואני בטוח שהייתי עובר את הגיבוש עצמו עם או בלי קרסול דפוק, זה פשוט ההקצבת זמן שדפקה אותי.

קיצר, אני לא בא בהאשמות, או בכדי להתבכיין, או להמציא תירוצים, סה"כ זו אשמתי, אני פשוט כל כך מבואס, ומובך אפילו, וקשה לדבר על זה עם חברים ומשפחה... מקווה שתבינו.
בכל מקרה, היה מהנה מאוד, ביליתי יום עם אחל'ה חבר'ה וחוויתי גיבוש (או לפחות חלק) שזה דבר שלא כל אחד עושה. רציתי צנחנים ולא יצא, נראה איך יילך בגבעתי שזו עדיפותי השניה, מי יודע, אולי אפילו יצא לי פלס"ר שלפי מה שהבנתי לא פחות טוב מצנחנים ואפילו סיירת צנחנים.

טוב, הנה סיפור אחד על כישלון שיכול להתווסף וכל סיפורי ההצלחה, אני מקווה להפיק יותר מהאי-הצלחה מאשר הייתי מפיק לו כן הייתי מסיים ועובר... נראה מה יהיה ונקווה לטוב.

בכל מקרה, בהצלחה לכל אלו שכן סיימו, מקווה שתעברו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-12-2005, 23:02
  TheWave1110 TheWave1110 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל TheWave1110 שלח הודעה דרך AIM אל TheWave1110
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי sss1987 שמתחילה ב "היה אחד שממש הלך בריצת אלפיים בחזרה."

ד"א תודה לכל אלו שמפרגנים, אני מקווה שהשירות שלי יהיה סבבה גם אם אני לא הולך לצנ'...

אני הייתי בצוות 3 של הריצה, מס' 96 נדמה לי... לא יודע אם צלעתי בבסיס, אני לא הרגשתי שאני צולע, יכול להיות שזה אני אבל אני לא יודע.

בכל מקרה, מה שאני כן יודע זה שבדרך חזרה, חוץ מאולי כמה שניות, לא הלכתי בכלל, גם כשלא יכולתי לרוץ, עדיין "רצתי". למרות שזו הייתה ריצה של בערך 5 קמ"ש, זו עדיין הייתה ריצה, ולא וויתרתי גם כשראיתי שעברו 10 דקות, לא יודע אם זה קטע של אגו או משהו, אבל הרגשתי שאם אני מוותר זה מראה שאני באמת לא שווה את זה, ולמרות שעפתי ביום הראשון, אני מרגיש שנתתי את כל כולי אז זה נותן לי איזשהו סיפוק, במיוחד כי כאבים בקרסול וכושר תמיד אפשר לשפר, רק חבל שלא עבדתי על זה מספיק לפני זה. ואחרי הכל אפילו לא סיימתי אחרון.

בכל מקרה, תודה לכולם, ובהצלחה לכל מי שכן הצליח לסיים, וגם לאלו שלא סיימו.

גל
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:44

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר