לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-12-2005, 20:19
  D4N1 D4N1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.06.03
עזרה חמ"ן - עקצו אותי?

כמו חצי עולם מילאתי לפני כמה חודשים את השאלון הממוחשב של חיל המודיעין, ואחרי כמה זמן השתנה לי הסטטוס באתר ל"מועמד לפרוייקט שחקים".
הסטטוס נשאר ככה הרבה זמן, עד שלפני שבוע התקשרו אליי והודיעו לי לבוא לכנס ומבחנים של חיל המודיעין, משהו על פרוייקט חדש..ומאז הסטטוס שלי הוא "נמצאו מועמדים יותר מתאימים"
המבחנים האלה היו בעצם מבחנים לפרוייקט חדש, שמטרתו היא הכשרת אנשים שלא למדו ערבית בבצפר, להיות מתרגמים.
המשותף בין כל המועמדים לפרוייקט הזה הוא שכולם סימנו בשאלון הממוחשב שהן מוכנים ללמוד ערבית אם התפקיד יחייב את זה.
עכשיו, הפרוייקט הזה לא ממש מעניין אותי, אבל אני ממשיך במבחנים סתם כדי להשאיר תאפשרות הזאת פתוחה.
תכל'ס, אני מאמין שהמועמדות שלי לשחקים הוסרה רק בגלל שמויינתי לפרוייקט הזה. עובדה שהסטטוס שונה דווקא כ"כ קרוב למיונים לפרוייקט תרגום.
כדאי לי בכלל לנסות להציק להם שיחיזרו לי את המועמדות לשחקים? זה הרבה יותר מעניין אותי מהפרוייקט תרגום.

(אני מאמין שהנתונים שלי מתאימים לפרוייקט שחקים, אנשים שאני מכיר שהנתונים שלהם היו פחות טובים משלי קיבלו כבר זימונים למיונים)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:02

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר