לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-12-2005, 08:35
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
מידע "קדימה" בדרך לקואליציה עם השמאל הקיצוני

במרצ לא שוללים אפשרות להצטרף לקואליציה בראשות שרון
יום שני, 26 בדצמבר 2005, 8:13 מאת: מערכת וואלה!

במרצ שוקלים האם להדגיש במערכת הבחירות את העובדה שהמפלגה אינה פוסלת להצטרף לממשלה בראשות אריאל שרון. יו"ר המפלגה יוסי ביילין אמר, כי המפלגה לא תתנה את הצטרפותה לממשלה באימוץ כל העקרונות של מרצ, בתנאי שיופשר הקיפאון המדיני ותהיה מלחמה של ממש בעוני. ח"כ זהבה גלאון אמרה בתגובה לקול ישראל, כי מרצ צריכה קודם לשאול את בוחריה ורק אז להחליט בעניין.

-----------------------------------------------------------------
זוכרים את הנקודה האדומה בססמת בחירות הקודמת של שרון(.)? אז לא שמו לב לזה, אבל עכשיו הנקודה הפכה כבר לפס אדום. וזה רק התחלה. אצל שרון המילה קדימה יש לה רק פירוש אחד להתקדם לכוון השמאל והערבים. בישיבה האחרונה של הממשלה שרון הזכיר את המילה בית המשפט בהאג. השלב הבא יהיה ששרון כבר לא יזדקק לשרותיו של השמאל האנטי-ישראלי שיעלה את בית המשפט של האג, אלא אנשי שרון הם עצמם ילשינו לבית המשפט בהאג. יש שם את עומרי, ווייסגלס ועוד. אנשים שאין להם כבר שום מצפון. וגם אריאל שרון עצמו, צריכים לזכור שאכילת שרצים אינה פועלת לטוב על הנפש היהודית. ראו הוזהרתם!

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 26-12-2005 בשעה 08:48.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-12-2005, 10:59
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

גם נתניהו וגם שרון פוחדים מהתקשורת הבולשוויקית
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי לא עוד דומם שמתחילה ב "אפילו נתניהו לא מוכן להשתייך לימין ה"קיצוני""

ובעצם הם לא שולטים ולא שלטו.

שרון גמר אומר ללכת בתלם אחרי כל מה שהתקשורת רק תגיד לו. הוא הקים קואליציה עם אותם מפלגות שהתקשורת הציעה לו. וכן גם ההתנתקות. גם עזיבתו את הליכוד היה אחרי שהתקשרות הציעה לו שזה מה שהוא אמור לעשות.

נתניהו גם הוא התחיל להכנע לתקשורת. הוא ראה ששום דבר לא עוזר אם אתה לא הולך בתלם של התקשורת. מתי שהוא היה ראש ממשלה, למרות שהוריד את הפיגועים, ולמרות ששיפר את הכלכלה, הם לכלכו עליו, השניאו אותו עדשהורידו אותו. עכשיו הוא החליט להכנע להם.

נכון שכל המועמדים אחרי שנבחרים הם זזים קצת שמאלה בגלל האילוצים של התקשורת והבג"ץ. לכן, צריכים תמיד להצביע להכי הכי ימני, ושיהיה גם דתי (אחרת זה לא ימין, זה חרטה), ואז גם אם הוא יזוז קצת שמאלה, יישאר לנו משהו מהמדינה.

ישן 26-12-2005, 12:13
  לא עוד דומם לא עוד דומם אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.06.05
האלטרנטיבה שלך היא חלום הבלהות של מרבית תושביה היהודים של מדינת ישראל
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "גם נתניהו וגם שרון פוחדים מהתקשורת הבולשוויקית"

"מדינת הלכה" היא סיוט לא מתקבל על הדעת אצל רוב בוחריה היהודים ואני מדגישה היהודים של מדינת ישראל. בעוד שאני בעד שמירת הרוב היהודי במדינה (ובשל כך מתנגדת לזכות השיבה של הפלשתינאים) אני לא מוכנה בשום פנים ואופן לחיות במדינה שהדת באה לפני החוק.
אתה אולי לא מבין, אבל זו היתה ההארה שלנו בהתנתקות כשהבנו שמספר לא מבוטל של אנשים במדינה (שחי בעיקר בשטחים ומשתייך ברובו אם לא בכולו לימין) יקבל מרות של רב לפני מרות בית משפט ומדינה ויפר חוק בהוראת רבנים. זהו מצב בלתי מתקבל על הדעת בעליל ומפחיד עד מאוד שסליחה על הביטוי יחסל אותנו כמדינה דמוקרטית.
ישן 26-12-2005, 12:41
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

הנה התגלה המרצע של השק: ההתנתקות שירתה אך ורק את היצרים האפלים של שנאת אחים
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי לא עוד דומם שמתחילה ב "האלטרנטיבה שלך היא חלום הבלהות של מרבית תושביה היהודים של מדינת ישראל"

לא בגלל חשיבה אסטרטגית מוטעית, כמו שהרבה חשבו, אלא בגלל שנאת אחים, שנאה לאלו שלא חושבים כמוך.

עכשיו רואים איך השנאה מעבירה על הדעת:

המספר של הדתיים בארץ מאז ההתנתקות רק גדל. בין כה לא הצלחת להבריח אותם לחו"ל. אבל מה שכן גרמת זה שאלפי חילוניים עוזבים את הארץ מפחד הקסאמים המתקרבים.

תושבי גוש קטיף ישבו חזק בארץ למרות כל התעללות השמאל והערבים גם יחד, ואלו התושבים החילוניים בורחים בקושי הראשון.

ואין לך מה לחשוש מהדתיים: אדרבה: בבתי כנסת לא שומעים על הדברים הנוראיים שקורים במועדוני בילוי. מה שקורה שם ראוי לקרוא להם מועדני המוות ולא בילוי. פחד אימים רק לחשוב שבת ישראל נכנסת לשם רחמנא ליצלן. תיקח גם את הבתי ספר ותעשה השוואה.

ובקשר לנאמנות למדינה: הנה אנשים כמו טלי פחימה, אלחנן טננבוים, ווענונו. אם כל אלו היו דתיים, הם לא היו עושים את הנזקים העצומים האלו למדינה.

נחזור בקשר לשנאה התהומית: אותה שנאה שהביא לעשות את ההתנתקות והגירוש, תביא גם להקמת קואליציה עם המפלגות שמקבלות הוראות מדמשק ומאיראן שזה יבי להשמדת המדינה כולה רחמנא ליצלן. הקואליציה עם מר"ץ זה רק הצעד האחרון לפני הקואליציה עם המפלגות שמקבלות הוראות מדמשק. כשיש שנאה אין הגיון.

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 26-12-2005 בשעה 12:53.
ישן 26-12-2005, 13:11
  לא עוד דומם לא עוד דומם אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.06.05
תקרא את התגובה שלך שוב ותגיד לי מי שונא את מי
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "הנה התגלה המרצע של השק: ההתנתקות שירתה אך ורק את היצרים האפלים של שנאת אחים"

1. אני לא חילונית - אני מסורתית. יותר יהודיה ממך בשל דרך הארץ שלי אם לא בשל דרכים אחרות.
2. אין לך מונופול על אהבת הארץ. אנחנו פשוט מפגינים את אהבתנו בדרכים אחרות (הנה אתה רואה, אני כן חושבת שמעשיך נובעים מאהבה גדולה)
3. לא כל חילוני או שמאלני הוא טלי פחימה. גלישה לקיצוניות לא תקרב אותי לעמדותיך, רק תצייר אותך פטתי משהו.
4. לא היה דבר באהבת אחים בדרך בה התנהגו חבריך ואולי גם אתה בהתנתקות. בדיוק ההיפך את האהבה הפגנו אנחנו.
5. רק להסיר כל ספק, אין בי שנאה אליך או לכל אדם דתי זה או אחר. ישנו מיעוט דתי קיצוני במדינה שאני חוששת מאוד ממנו ומהיכולת שלו להביאנו לאבדון.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:48

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר