25-12-2005, 09:21
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.04.02
|
|
|
עיתונות מטעם: ביקורת על פירסום חלקי ומגמתי של תיקו הרפואי של שרון ב"ידיעות אחרונות"
ב"ידיעות אחרונות", ה"עיתון של המדינה" התפרסמה ביום שישי כותרת באותיות של קידוש לבנה המבשרת על "סקופ"- פירסום תיקו הרפואי של שרון.
מי שחשב סנטימטר הלאה ממה שהאכילו אותו, יכול היה להבין, שאין כל אפשרות לפרסם תיק רפואי של אדם ללא הסכמתו בשל החיסיון הרפואי, והנתונים שהתפרסמו , הם נתונים שנועדו להרגיע את הציבור.
והנה כבר היום מתפרסמת ביקורת על פירסום חלקי ומגמתי של התיק.אשר על כן מבטיחים השבוע לפרסם את התיק ה מ ל א .
http://www.nfc.co.il/archive/001-D-...tml?tag=9-18-25
"במשרד ראש הממשלה פועלים עתה לשכנע את הציבור כי שרון כשיר לכהן כראש הממשלה. במסגרת זו עומדת לשכת ראש הממשלה לפרסם ביום שני או שלישי את תיקו הרפואי המלא.
הצורך בכך עלה במיוחד לאחר הפרסום ביום שישי בידיעות אחרונות, של מה שנחזה להיות תיקו הרפואי של שרון. התברר, כי מדובר בפרסום חלקי ומגמתי של חלק מהבדיקות שנערכו לשרון, דבר שעורר ביקורת נוקבת מצד רופאים ומצד גורמים פוליטיים, שטענו כי מדובר בהונאה, דבר המגביר את סימני השאלה הנוגעים לבריאותו של שרון. "
ואני לא מאמין לתיקים הרפואיים שאומרים ששרון שוקל 110 ק"ג ולחץ הדם שלו 120/80, אני מאמין למה שאני רואה, מכיר ויודע מניסיון.
נערך לאחרונה ע"י relove בתאריך 25-12-2005 בשעה 09:44.
|