01-01-2006, 18:45
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
נוסח הנאום : כבוד הרבנים , החסידים...
קהל קדוש ונכבד ,כל אחד על פי דרגתו שנתן לו השם יתברך עד לשמאלני האחרון , קודם כל רציתי לבקש סליחה מכם קהל צדיקים ואהובים שלי. רציתי לדבר על חנוכה , על הנס הגדול במלחמה שעשו המכבים נגד החילו.. המתייונים ימח שמם, אבל בצוק העיתים עלו פניות שאכנס לכנסת כדי לפעול למען הציבור . רבות התייסרתי , כיצד אוכל לעזוב את לימוד תורתנו הקדושה שהגיתי בה יומם ולילה וביקשתי להפר את עצת אויבנו ואלי ישי! גם יצר הרע בא אלי , ביום ובלילה ואמר לי - שמה בכנסת יש לפטופים חינם , ארוחות שחיתות במזנון , תקציבים למשרד הפנים! שאני רבי אריה אתפתה לדברים האלה? לפיתוים הגשמיים הללו ? לסטרא אחרא הזה? בוודאי שלא !! שמעתי גם שבמקום לרשום עוד ילד יהודי לרשת החינוך הקדושה שלנו העלו שוב את שכר חברי הכנסת . אתם חושבים שיצר הרע ניצח אותי חלילה וחס ? מה פתאום . אלא כשעלתה שוועת הילדים היתומים והמשפחות החד הוריות ואשתי היקרה שנגמר לה הכסף עבור הדירה החדשה - רק אז נאלצתי באין ברירה , כן? להכריז על מועמדותי לכנסת הבאה! ובשביל מי אני עושה את זה ? בשבילי רחמנא לצלן ? לא , זה הכל בשבילכם , למענכם כדי שתהיו כאיש אחד בלב אחד מוכנים לקבל את פני אביכם שבשמים ולסדר לי משכורת טובה ה' יעזור וירחם! ועכשיו יש פה יהודי יקר שקוראים לו אלבז , שישיר לכם משיריו המופלאים בשני חרוזים בלבד! כדי שנשמתכם תתעלה ותרגישו כאילו אתם מקבלים את פני אבינו שבשמים ושוכחים את מי שמתחמן אותכם בעולם הזה!