לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה לתשומת לבכם: אתר פרש, בעליו ומנהליו, לא יישאו בכל אחריות בין במפורש ובין מכללא ולא יהיו אחראים, בשום צורה לכל נזק ישיר או עקיף, מכל סוג שהוא, שייגרם למשתמש ו\או לצד שלישי כלשהו בשל שימוש בלוחות הקניה/המכירה/החלפה באתר! חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > לוחות > לוח מכירה ומסירה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-01-2006, 12:50
  star-fish star-fish אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.11.05
אני לא מאמין שמישהו יקנה אותו ב-750!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SK5000 שמתחילה ב "למכירה LGU8120i"

כי ברשת אורנג' הוא עולה 320 , ובאינטרנט ש"ח 700 חדש בחנויות.
למה ?! שאלה טובה !
בגלל שהוא סלולארי שרוצים להיפטר ממנו , אני מציע לקרוא את הכתבה הבאה ולהבין למה :
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=218679&sid=10
(מומחה לפלאפונים רשם כתבה זו)

זה שזה דור שלישי ואומרים שיש לו "מצלמה" , ולכן חושבים שיכולים למכור לכם יקר...
אז אל תתפתו , זה הכל רמאות מכיוון שלפני ששומעים את המילה "מצלמה" צריך לשים לב שהיא רק 0.3 פיקסל שזו המצלמה הכי גרועה שניתן להציע בטלפונים הסלולארים כיום , "MP3" אבל עם זכרון מאוד מינימאלי מבלי אפשרות להרחיב את הזכרון (אז מה החוכמה?!!) ושכותבים לכם "צבעוני" שוכחים לומר לכם שהמסך החיצנוי...תתפלאו! שחור ולבן!! שימו לב למראה שלו! שמנמן עם אנטנה גדולה ובולטת...שלא אמורה כלל וכלל להופיע בטלפונים הסלולארים כיום.

ב-750 ש"ח נתין להשיג כיום סלולארים יד-שניה/ראשונה פי 2 יותר טובים!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-01-2006, 19:58

המחיר שלו הוא 320!!

אל תנסה אפילו לדבר איתי על זה , המחיר שלו הוא 320 ש"ח באורנג' ,בדוק ! תשאל אפילו את אורנג'...גם אם המבצע כבר לא תקף הוא יכול לחזור בכל דקה! וחוץ מזה , שבלוחות יד שניה יש כאלה שמוכרים אותו ב-400 יש הרבה שמוכריםב-450 יש הרבה שמוכרים ב-500 ויש כאהל שמוכרים ב-550 (מישהו קונה מהם?!) , 750 זה מוגזם! אני לא אומר...יש עוד אנשים שמוכרים אותו ב-750 , אבל גם אני יכול לקחת מכשיר כזה ולמכור אותו ב-4500 ש"ח או ב-5,000ש"ח , מה אני לא יכול ?! אני יכול! אבל אפ'אחד לא יקנה ממני! הבנת את הקטע ?!

אתה בטח חושב שזה מוזר שהם מוכרים ב-320 , זה לא מוזר כי ערך הסלולארי הזה באינטרנט הכי יקר הוא : 899 ש"ח (חדש מהחנות,תעודת אחריות, משלוח והכל....)

http://www.zorik.co.il/scripts/Shop...042634438723328

תשמע,אני מבין בדברים האלה ! וזה הולך ככה...
הם הורידו את המחיר ל-320 (הם בטח קונים אותו ב-400) וזה בתנאי שאתה מתחייב לחודש ב- 20 ש"ח במקום 10 ש"ח, אבל אתה מקבל שיחות וידאו ,אינטרנט מהיר, ומלא פונקציות של דור שלישי ... אתה יכול פשוט להוריד את הסים מהמכשיר למכור אותו וכך לא להתחייב בכלל בחודש (ולא לקבל שירות דור שלישי) , ויוצא שקנית חדש לגמרי ב-320 + רווח על הסים.

שבת שלום אנשים !!
ישן 13-01-2006, 22:28

אתה במאת בודק דברים לפני שאתה אומר משהו ?
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי SK5000 שמתחילה ב "אם לא מתאים לך אל תגיב!!!!"

650 ש"ל ל-900 ?! איך הגעת ?! אולי מעטים! גם אני יכול למכור ב-900 אז מה הקטע שאפ'אחד לא יקנה ממני,
הולכים ע"פ מס' האנשים שמוכרים בזול ולא ע"פ אנשים נדירים שמוכרים בשיא-היוקר.

זה פשוט! אתה נכנס לאתרי יד-שניהי והומלס , ורושם שם : "LG" , ובסכום תרשום "עד:700 ש"ח" ואז תראה איפה שרשום "LG8120" (או הדגם שדומה לו ם הספרה 3) ותראה שיש מלא שמוכרים בהרבה פחות מהסכום שלך ובצדק!! (גם 700 ש"ח למכשיר כזה זה לדעתי בכלל לא צודק!) עכשיו הבנת ?! מספיק שיש מס' אנשים (החל מ-3) שמוכרים ב-600 לדוג' , המסקנה היא שהמכשיר עולה 600 ש"ח בבממוצע באתרי יד-שניה ולא ע"פ אנשים שמייקרים סתם!!

650-900 ש"ח ?!!!!!! התבלבלת! זה אולי ערך הממוצע של מוטורולה E1000 .
E1000 פי 4 יותר טוב במצלמה (1.2 מגה פיקסל,ל-אל.גי 0.3) , פי 2 יותר טוב ממנו בזכרון (הזכרון של E1000 הוא 64 מ"ב , וניתן להרחיב לא כמו ב-אל.גי' שאתה מוכר) הוא בהרבה יותר מעוצב! ועדיף שהוא לא יהיה צדפה מאשר שהוא יהיה צדפה עם מסך שחור ולבן ואנטנה בולטת ושמן כמו סלולארי מלפני שלוש שנים! (וגם מוטורולה היא "נחשבת" , לעומת LG בטלפונים הסלולארים) .

ואיך הגעת שאני רוצה לקנות מכשיר כזה ?! אני לא מכניס את הצואה הזו לבית שלי! אני פשוט קראתי כתבה עליו ואני לא רוצה שאחרים יפל בפח,זה הכל!!

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php...&untilPrice=700

http://www.homeless.co.il/yad2/defa...nge=0&x=25&y=10
ישן 13-01-2006, 23:51

חחח כן "אני ממש יוצא מטומטם פה"

תשתוק ואל ת'ערב (בעיקר בגלל שאתם/ה רשומים על שני משתמשים)
מי שמבין בזה ידבר כמה שבא לו והוא בחיים לא יכול לצאת מטומטם אם הוא אכן הוכיח ויראה אתרים באינטרנט שמוכרים מכשיר כזה בפחות ואף כתבה שבה מצהירים עליו " לא מומלץ! "
לכל זה יש מטרה מסויימת ולא אכפת לי איך לצאת " כן מטומטם , לא מטומטם " ... המטרה היא להזהיר אנשים שיקראו את הכתבה טוב-טוב לפני שהם קונים כדי שיבינו מה הם באמת הולכים לקנות , ולא יפלו בפח כמו שאני רואה במלא מקומות (!!!!) ים של אנשים מתבכינים ורוצים להיפטר ממנו.
אז תשתוק כי אתה לא מבין כלום!!!!!!!!!אוף , אנשים מעצבנים פה!תיכנס לפורומים ותראה כמה אנשים מזהירים לא לקנות אותו , מה אתה בכלל מבין (???!!!!) והאנשים האלה אומרים גם לאלה שאין להם את המכשיר הזה שיזהירו את אלה שקונים...לא רוצה להיות שותף לפשע!! במיוחד עליו...שזה מכשיר עם מס' לא קטן של פונקציות (MP3, מצלמה) אבל מה החוכמה עם הכל חרא ?! ועוד אוכלים אותכים שכותבים "דור שלישי" ??

וזה שמישהו פה כתב שלדעתו זה אחלה פלפאון ,זה בגלל התרשמות כללית הוא בכלל לא מבין איזו מצלמה חרא יש בו ,וכמו שכתבו "לא נועדה לצילום" . ה-MP3 אחד הגרועים עם זכרון מינמאלי ביותר!
ישן 14-01-2006, 11:39

חח לא צריך בכלל להשוות את E1000 עם LG.

ל-E1000 הצלמה יותר טובה פי 4 ברזולוציה !!! (הוכחה : 0.3X4=1.2 רזולוצית מגה-פיקסל) ופי 3 יותר טובה באיכות , ויש לו שתי מצלמות.
ל-E1000 יש אפשורת כעת להרחיב את הזכרון ל-512 מגה בייט , ובעוד שבועיים ל-ג'יגה! וב-LG הזה חושבים שתסתדר עם 25 מגה-בייט שבוקשי מספיקים ל- 8 שירים , מה שאומר ש-E1000 פי 40 יותר טוב ב-זכרון שלו וב-MP3 (הוכחה : 25X40=1000 מגה-בייט) .
ואם אתה לא מבין למה אתה רושם שהמצלמה שלו יחסית טובה , יחסית למה ?!!!!!!!!!!
יחסית לסולארים ב-200 ש"ח ?! אתה בסדר ?! אל תכתוב אם אתה לא מבין !! המצלמה שיש כיום בסלולארי היא לפחות 1.2 מגה-פיקסל(E1000,A840,6680,990,900,6230I,V3I ועוד....) ויש כאלה שיש להם 2 מגה-פיקסל (W800,V3X ועוד רבים)כמו שרשמו בכתבה !
ומה אתה בכלל מדבר על עיצוב ?! E1000 אולי עבה אבל בדיוק כמו ה-LG , ה-LG שמנמן יחסית אליו ויש לו אנטנה בולטת (לאיזה סלולארי כיום יש אנטנה?) ושמנה שתופסת מקום .
ה-E1000 נראה כמו דוגמן (כמובן שאין לא אנטנה חיצונית כמו ב-LG,אפילו לא בכיוון!) יש לו מקשים גדולים ויש לו בחלקו העיליון סמל חזק ויפיפה של "מוטורולה" , המסך שלו יותר חד , עם יותר רזולוציה ועם יותר צבעים משל ה-LG וגם לו יש מסך ענק של 2.2 אינצ'! ל-LG יש מסך שחור ולבן וכמו שכבר כתבו בכתבות : קשה מאוד להיתקל סלולארי עם מסך חיצנוי שחור ולבן , מלבד ה-LG כמובן!
אז מה אתה בכלל מדבר ?!! גם בקטגורית היופי והעיצוב ה-E1000 כופל את הסלולארי הכבד הזה.

זהו !! עכשיו אין לך יותר על מה להגיב , אז פשוט אל תגיב !!! כמעט הלכ הוכחתי פה... ואתה יצאת ממש מפגר מההודעה הקודמת ...אתה סתם אומר "מצלמה טובה"...ואתה בלכל לא מבין ולא מכיר את ה-E1000 שכופל אותו , השתמשתי בעובדות ולא בדעות! למשלףהמצלמה של ה-E1000 פי 5 יותר טובה ... זו עובדה!!
אז פשוט שתוק כי אתה לא מבין כלום!! וזהו , ניצחתי...אין לך עכשיו מה לומר כשהכל הובהר והוכח! אלה אם אתה ורצה לצאת ממש דביל !! (שלא מסתמך על עובדות ומתעלם מהמציאות הקשה! תתעודד)
ישן 16-01-2006, 18:29

סיכום הכתבה :

חסרונות :
-"מצלמה בינונית עד גרועה משנת 2003. היום, אגב, הסטנדרט במכשירים החדשים הוא לפחות 1.3 מגה פיקסל, ואפילו 2 מגה פיקסל במכשירים מסויימים. בקיצור: המכשיר הזה לא נועד לצילומים."

-"המסך החיצוני שייך לדור השני (מונוכרומטי) ואין כאן תקשורת אלחוטית בבלו-טות'"

-"אכזבה נוספת הגיעה מכיוון המולטימדיה. כשאומרים "דור שלישי" מתכוונים בדרך כלל גם ליכולת לצפות בקליפים. אם כך, מדוע במכשיר הזה לא ניתן לצפות בהם בנוחות גם במצב רוחבי? "

-"לעיתים בעת קבלת שיחה המיקרופון הפסיק פתאום לעבוד, והצד השני חדל מלשמוע אותנו"

-לא תוכלו להשתמש במכשיר כנגן mp3 נייד. הסיבה: הזיכרון האנורקטי שלו, בן 28 מגה בלבד וללא אפשרות הרחבה.

-הוא נפתח כצדפה, כקודמו, עבה יחסית ומגיע עם אנטנה מהסוג שבולט מן המכשיר - אלמנט עיצובי שחוסל סופית כבר בשלהי 2004. גם פתיחת הפומית היא לא תענוג גדול, ומלווה משום מה ברעש מרגיז.

יתרונות:

-ניהול שיחות וידאו הוא דבר פשוט בדגם הזה, פשוט מחייגים את המספר ולוחצים על הכפתור הייעודי לשיחות הווידאו (גם ב-E1000 זה ככה)

-לזכותם של LG יש לציין כי הממשק של המכשיר פשוט, נוח לעבודה ולא מחייב זמן התסגלות ארוך. (ב-E1000 ובמכשירים אחרקים,התפריטים פי 2 יותר טובים)

-הכפתורים של המכשיר בינוניים בגודלם, ככה שגם בעלי אצבעות מגודלות יוכלו לעבוד עם הטלפון בנוחות (אצל כל המכשירים המקשים גדולים כולל E1000, מלבד 6680)

חוות דעת :

לסיכום, בשנה שעברה התלהבנו מאוד מהדגם הקודם, אך למרות שאנחנו גדלנו בשנה, לא נראה שב-LG הצליחו להתבגר. . אם אין לכם בכלל דור שלישי, מומלץ בחום לבדוק את האופציות האחרות.

ציון מעודכן
תמורה למחיר: 6.5
מסך ואיכות תצוגה: 7.5
צליל: 8
תפעול: 8
עיצוב: 6.5
ציון סופי: 6.5 (הציון אינו ממוצע)

המלצת קנייה עדכנית: לא מומלץ
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:33

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר