לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-01-2006, 19:15
  SSOTL SSOTL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי biliboy1 שמתחילה ב "זקוק למידע ספציפי מאלו שהיו בגיבוש חובלים. (מצטער על העלאת הנושא שוב)"

מישהו קרא לי?! בכל מקרה גבר, תחשוב על זה שהצבא לא היה מזמין אותך לגיבוש אם לא היית מתאים מבחינה רפואית (קרי: לובש משקפיים). אני משער שהגעת דרך מאתר-צדדי...שזאת בעצם שיטת איתור שחיל הים מצא לנכון לישמה בעקבות העובדה שהוא מפסיד הרבה חבר'ה איכותיים ומשקפופרים בגלל שהם לא יכולים להגיע ליום סיירות.
בגיבוש שאני עשיתי...מתוך 16 שעברו שניה תן לספור...1...2...3...4...אני סופר לפחות 4 משקפופרים וזה רק כאלה שאני זוכר, בטוח היו כאלה שהיו עם ולא שמתי לב/כאלה שיש להם משקפיים ופשוט לא שמו אותם. אז ככה שממש אין מניעה להגיע לגיבוש, לסיימו ואף לסיים ת'מסלול עם משקפיים ככה שאין לך מה לדאוג, וכשנכנסים לים המשקפיים ממש לא מפריעות, זתומרת תחשוב על זה ככה: זה כמו שת'מזיע והמשקפיים מתחילות להתמלא אדים, או שאתה מזיע והן מתמלאות טיפות (נו אז אני בנ'אדם מזיע אז מה? ), אז נכון שהמשקפיים נרטבות וזה קצת מציק אבל מעבירים אותן בווווווויש בחולצה והן כמו חדשות. בכל מקרה מה שאני מציע לך זה כמו שנור עשה בגיבוש...לקחת חוט כזה ולהשים על המשקפיים, קצת חנוני אבל מאבטח את המשקפיים כמו שצריך. בכל מקרה גבר מאחל לך בהצלחה..אל תיתן למשקפיים למנוע ממך לסיים ת'גיבוש!!! אתה תפגוש בגיבוש באתגרים הרבה יותר קשיים ממשקפיים...
ותזכור שהכל בראש..או במשקפיים...או בעיניים!...

נערך לאחרונה ע"י SSOTL בתאריך 09-01-2006 בשעה 19:18.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:49

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר