09-01-2006, 16:49
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.10.03
|
|
|
לא אמרתי....
אהלן
לא אמרתי אחרת. בפרוש כתבתי שביביהו עשה דברים טובים אולי לא בדרך המתאימה , אבל עשה .
"לא מתאימה" רק משום הפגיעה בשכבות החלשות . זקנים, נכים, אמהות חד הוריות וכו' ובמקביל ידע לתת לרווחת ציבור אשר אינני בטוח בתרומתו למדינת ישראל. ואל תמשוך אותי בלשון כי אינני מעוניין לפגוע באיש .
ביביהו עובד בעיניים בשליפות וככזה הוא איננו אמין בעיני . לדוגמה, הוא שלף : " לכל ילד מחשב " ? הוא התחנחן באומרו : " לכל חייל משוחרר חלקת אדמה בשרון לבנייה עצמית" ? ואלו רק מעט מהדוגמאות שישנן . לטעמי הוא אינו ראוי ליהיות ראש ממשלתי. שליפות כאלה מעידות על אופיו של האיש.
אינני מבין איך מר jumbo כל כך מעריך אותו . אבל זו בהחלט זכותו וזה בסדר גמור מצידי .כותב מר jumbo " חבל לי שאולי לא יקום עוד פוליטיקאי בשיעור קומתו בעתיד הקרוב.
תראה לי עוד פוליטיקי שביצע מדיניות שהוא מאמין בה בכל ליבו למרות שזה פגע קשות במצביעיו הפוטנציאלים!!! "
מר jumbo , כנראה שמרוב הערצה לביביהו, כבר שכחת את ראש ממשלתך הנוכחי . אני חושב שהוא, שרון, בקנה מידה אחד או לפחות מאד קרוב לראש הממשלה הראשון שלנו אשר היה משכמו ומעלה .
אינני בטוח שיהיה עוד ראש ממשלה אשר יעשה את ששרון עשה ולא רק שמצביעיו לא נטשו אותו , אלא רוב העם מצטרף אליו לאחר מעשיו אלו . למרות כל המכשולים אשר שמו בגלגליו , הוא ידע ( מצטער לכתוב בזמן עבר אבל זה מתוך תפילה ותקווה שזה יהיה גם בעתיד) להוביל את המדינה ולהרימה משפל שלא היה כדוגמתו בדעת הקהל בעולם ובמצב הרוח של כלל אזרחי המדינה, שאגב ביבי ידע היטב להורידו מטה מטה שגדולי העולם התחמקו ממנו ומתחמקים ממנו עד היום . אם אינך יודע, תשאל אפילו אותו או את יועציו דאז .
אגב, לאחר שאני רואה את המחזות של המוני אזרחי המדינה אשר בכל מזג אויר ובכל גיל, באים ל"הדסה" או שולחים מכתבי החלמה מתוך דאגה עמוקה לשלומו לשרון , אני מגיע למסקנה ששרון צודק בדרכו לשלום באיזורינו ולכן הוא מקבל את התמיכה העצומה הזו של מחצית מאזרחי המדינה. לא נראה לי שביביהו אם כל "המעלות" שלו, היה יודע להגיע להחלטה כה קשה או שימשיך בדרכו של אריק, אם חלילה (ביבי) יהיה ראש הממשלה .
ועוד פרט אחד קטנטן, רק שרון ידע ויודע להרים ציבור גדול מתחתית הסולם לרמה אדירה. הוא עשה זאת לליכוד לאחר שביביהו ריסק אותה והוא עשה זאת עכשיו למדינת ישראל ולכבודה עם כל הכאב והבריאות שזה עלה לו.
בברכה
illi
|