14-01-2006, 08:53
|
|
|
חבר מתאריך: 08.06.04
הודעות: 628
|
|
משה חמוד,
למרות שהכרותי הקולינרית מD.C היתה לפני יותר מ10 שנים, אפשר להגיד בכללי שכל הלבנונים שמתיימרים לעשות חומוס השתכנזו והתוצאות עלהפנים.
כל פעם שקפץ לי הרעב לזה, השריתי גרגרי חומוס, בישלתי, הוספתי טחינה וכו'. אחרי כמה ניסיונות קיבלתי משהו דומה = אבל אין כמו בבית (בארץ הכוונה...).
יש כמה מקומות שמוכרים מוצרים מהמזרח התיכון. לפי אורך הזקנים שלהם והמבט בעיניים = תשתדל לא לדבר איתם בעברית יותר מדי....
חוץ מזה - מצאת זמן לבוא לארץ - בפסח..... יהיה לך קצת קשה למצוא חומוס טוב אז...
|