לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-01-2006, 17:14
  ace23 ace23 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
לעולם???
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי rishons שמתחילה ב "אז ככה"

אם הבנתי נכון והתכוונת להגיד כולם אז אתה טועה. לא לכולם יש את אותו תחקיר בטחוני. יש כאלה שעוברים תחקיר מקיף של הרבה מאוד עמודים של מודיעין ויש כאלה (אני מכיר כמה) שעוברים תחקיר פחות מקיף של פחות עמודים ובו צריך לפרט פחות.

ככה שלא כולם עוברים את אותו תחקיר.

בכל מקרה yoni_r_ אתה תצטרך למלא את הכל. לרוב במקרים האלה אין צחוקים ומנסיון מי שלא ממלא הכל שולחים אותו הביתה כדי שימלא את הכל ויחזור בפעם אחרת. אז אם לא בא לך שיטרטרו אותך כמה פעמים תמלא את הכל ותוודא שאכן הכל בסדר.

עכשיו בקשר לשאלות:

החברה- בתחקיר הבטחוני שאני עברתי היית צריך למלא את פרטי החברה רק אם היא חברה שלך מעל לשלושה חודשים. בכל מקרה הכל כתוב בהוראות שמצורפות לתחקיר, במקרה שלי בהוראות היו תשובות לכל השאלות שלי אז כדאי שתקרא אותם אם הן אכן מצורפות. אם אני לא טועה החברה צריכה למלא חלק ממש קטן מהשאלון.

חברים- חשוב מאוד! תרשום רק חברים טובים (צריך 3 אם אני לא טועה, אבל שוב בדוק את זה בהוראות), ואל תהיה טיפש (בלי לפגוע) ותרשום חברים שנכשלו בתחקיר בטחוני או משהו כזה.

ממליצים- לרוב מדובר על מכרים של ההורים, כי בסך הכל הם אלה שלרוב יש להם רזומה (קורות חיים) מפוארים יותר ומרשימים יותר מאשר לנער בן 18. תרשום אנשים שמכירים אותך במידה כלשהי עדיף כאלה שמכירים אותך טוב (אם יש להם רקורד צבאי או בטחוני זה לא יזיק).

אם כתבו לך/ אמרו לך למלא הכל ולצלם שלושה עותקים אז פשוט תעשה את זה, מדובר על גג 20 שקל (לא חור גדול בכיס) וזה יחסוך לך את הנסיעה הנוספת לתחקיר במידה ולא מילאת.

לסיכומו של עניין, לתחקיר אמורות להיות מצורפות הוראות/ הסברים/ביאורים (איך שלא תקרא זה), הכל שם מוסבר בדקדקנות. תקרא את זה ומבטיח לך שיהיו לך תשובות לכל השאלות.

מקווה שעזרתי ובהצלחה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:33

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר