23-01-2006, 17:44
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.10.04
|
|
|
תודה לך איש יקר וחביב
שפע ברכות יחולו על ראשך, תזכה לאושר ועושר והמון בנים זכרים
סתם, באמת תודה, אני אתייחס בקצרה להארותיך:
1.בדוק מה תאורת האולם ולפי זה כוון את הWB ומהירות הסגר והצמצם
כבר בדקתי, התוצאות למעלה, נראה לי שאני אלך על הגוון הידני ומקסימום אפשר לשנות אח"כ בעריכה
2.לפי מה שידוע לי במצלמה שלך יש מייצב תמונה אז לא כל כך תהיה לך בעיה להגיע מהירות סגר איטית כמו 1/15 ו1/4
הוא אמנם יעיל, אבל 4\1 גדול עליו בד"כ, אבל התאורה מספקת ל15\1 לפחות אבל זה הרבה פחות מה60\1 עם הפלאש... אני חושב שאני אצלם כל פעם אחת עם פלאש ואחת בלי (אם יהיה זמן)
3.בדרך כלל כשמבקשים ממני לצלם אירועים משפחתיים אני שם את הצמצם על 4-6.3 מכיוון שאם אני יסים על מתחת ל4 אז יכול לצאת לי חלקים שהם לא במעגל הפוקוס ואם אני יסים מעל ל6.3 אז התמונה תהיה בתת חשיפה
הצמצם המקסימלי אצלי זה 2.8, יכול להיות שזה לא יספיק לתמונות רגילות? חבל לי לסגור ל4 ובהכרח להעלות ISO...
4.אל תבזבז יותר מדיי זמן על לכוון את הצמצם ומהירות הסגר ואם צריך תשים על P
5.תישתמש בצילום רציף
אתה מתכוון BURT MODE
6.תביא איתך את כל כמות הזיכרון שיש לך גם אם זה רק כרטיס אחד של חצי גיגה ועוד כרטיס של 16MB
תאמין לי העוד 10-15 תמונות האלה חשובות אתה תיזדקק להם
האמת חשבתי לא להביא את ה16, יש לי 512MB, בערך 250 תמונות, לא יספיק?, טוב לדעת
7.קח איתך מטען מהיר ולפחות 2סטים של בטריות עדיף שהמצלמה תישאר דלוקה רוב הזמן כדיי שלא תפסיד רגעים
יש לימצלמה בטריות לתיום מיוחדות, הלוואי והיה לי עוד בטריה אבל מקורית עולה 300 שקל ולא מקורית 200, אולי בעתיד. בכל מקרה המצלמה נטענת במהירות הבזק, 90 דקות ל300 תמונות בEVF.
|