לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-01-2006, 21:11
  Shooshiz Shooshiz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.01.06
חבר'ה אני לא צנחן (צריך עזרה)

אוקי אז ככה היה גיבוש דצמבר 2005, נפלתי טייס נפלתי מטכ"ל והלכתי לעשות צנחנים בתקווה לקבל דובדבן.
ביום הראשון היה בר-אור לקחתי ראשון ב-2000 מתוך 200 איש אוקי הכל טוב ויפה.
יאללה הקפצה, שקים מגמגמים לא נורא עוברים סבבה מתחילים מסעות, אני סוחב את כל הפק"לים שהומצאו בנוסף לוקח אלונקה ומושך עוד שניים, סבבה הכל טוב ויפה, יש בטחון, יש שאלות של המפקדים אלי, סבבה שמים עין, משימות זריזות וכח המשלבות בטן, ידיים, סקווטים וריצה, סבבה אחלה אני ראשון עד שלישי כל הזמן, דובדבן נראה באופק שלא לדבר על צנחנים.
****לא משתחצן רק רוצה להעביר מסר שאומר - חוסן פיזי ומנטלי - על זה לא נפלתי ב-ד-ו-ק

אוקי הגיבוש הלא קל תם ונשלם סבבה ראיונות, ע-ל ה-פ-נ-י-ם גמגמתי ולא היה לי תשובות לחצי מהשאלות ולא עניתי כמי שממש ממש ממש רוצה צנחנים.

קיבלתי תשובה הבוקר. "תודה לך על המאמצים אני לא צוחק לא עברת" - מאיזה פקיד בבקו"ם.

האם יש דרך לארגן ראיון חוזר?
תודה מראש לכל העוזרים...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-01-2006, 01:54
  דובדבן210 דובדבן210 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.12.05
ראסמי גיבוש פוזה אחי
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי HU99 שמתחילה ב "ככה, או שהראיונות היו ממש חרא..."

עשיתי גם גיבוש, ואין לי כאן שום כוונה להשתחצן,לשקר,להתלהב...לא מכיר אף אחד מכם ואין לי כלום איתכם.
לענייני- עשיתי את הגיבוש ב14-15 לדצמבר. גם אני לקחתי ראשון במקצה שלי ב2000(למרות שזה לא קובע כלום).
אח"כ השקים- שלושה סיבוןבים ראשונים שוק והלם ואח"כ לא הפסקתי להגיע ראשון-שני ראשון-שני.
זחילות....ראשון שני ראשון שני...פעם אחת באמצע וזהו..
אלונקה סוציומטרית...בואו נאמר שהיו 20 סיבובים בערך...11 הייתי על האלונקה....
המסע שלי בסוף היה באמת לא הכי טוב בעולם כי כבר לא הרגשתי את הארבע ראשי שלי...
הראיון שלי היה באמת טוב(ובוא נגיד שביררתי את זה והציון שלי על הראיון באמת היה גבוה).
היום התקשרתי ואיזה פקיד מסריח במדור סיירות "לצערי לא התקבלת"...
אין מצב...פשוט שוק רציני....כל כך ראיתי דובדבן בעיניים, אבל אמרתי אולי המסע, שהוא באמת חלק חשוב בגיבוש ידפוק אותי...אבל בכל זאת קיוויתי...ובסוף אפילו גדודים לא קיבלתי..אין הצבא הזה לאט לאט מתגלה כיותר ויותר שוקיסט וחרא וכל המוטיבציה שהיתה צונחת ברגע...לפחות אם זה באמת גיבוש פוזה כמו שאתה אומר שיעשו אותו לפחות בקצת הגיון....קצת..לא הרבה....ושמי שבאמת ממש ממש מגיע לו יתקבל...ומי שהיה טוב אבל לא ברמה מי ישמע אז שיעשו מה בראש שלהם...
פשוט בושה ובזיון מה שהולך בצבא הזה...מה גם שהתוצאות שלנו התעכבו והיו בעיות עד שהן הגיעו...ככה שאני לא אתפלא אם היו להם הרבה פשלות וטעויות..והם פשוט נתנו תוצאות אקראיות..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:02

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר