לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-01-2006, 02:43
  תפוחים תפוחים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.04
לוודא שאין לך וירוסים וטפילים,
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי nati8056 שמתחילה ב "מה כדיי לי לשפר במחשב כדי שהוא יעבד מהר בדפדפן האינטרנט בתוכנות שונות עובדות?"

השילוב של סורק דיסק עם מעט מידי זכרון והרבה תוכנות או תוכנות כבדות יאיט את המחשב,
זה מה יש, למערכת ההפעלה אין מספיק זכרון אז היא עובדת מול הכונן הקשיח כאילו הוא
תוספת זכרון וזה "גומר" את הביצועים של המחשב, מוריד אותו לברכיים.

אני מעריך שהבעיה של המחשב שלך היא חוסר זכרון, תתקין במחשב לפחות 1 גיגה בייט זכרון,
מראש היית צריך לקנות אותו עם 1 גיגה בייט.

עד אז, נסה לכבות כמה שיותר תוכנות, למשל תוכנות מיותרות שנמאצות ב "מגש המערכת",
איך ולמה, בפורום "מערכות הפעלה".

====

למה אתה מפעיל את סורק הדיסק כל כך הרבה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-01-2006, 20:04
  nati8056 nati8056 אינו מחובר  
חסום

חבר מתאריך: 25.12.05
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "לוודא שאין לך וירוסים וטפילים,"

בקיצור שינתי דרך מאפינים במחשב שלי >מתקדם>הגדרות ביצועים>מתקדם>שנה זיכרון וירטואלי>בגודל התחלתי עשיתי 1536 ובגודל מיריבי גם עשיתי 1536 על כל מקרה אם טעיתי במשהו אני יודה מאד למי שיתקן אותי
עכשיו השאלה שלי עוד אם אני יוסיף עוד 512 זיכרון זה ישפר לי עוד ביצועים של המחשב? מומלץ לי לקנות ? ואם כן אני יקנה את אותו חברה שיש לי בזכרון כעת ? או לקנות בתוספת חברה יותר טובה כגון asus או קינגסטון וזה לא יפריע אחד לשני? כעת יש לי זיכרון חברת micron 512 mb יחיד לא מפוצל לשנים .מה אני יקנה בתוספת ?
בקשר לוירוסים: עשיתי פורמט לכונן סי ששם הווינדוס נימצא והתקנתי מחדש. עכשיו בכונן d ו e לא עשיתי פורמט אבל הפעלתי אנטי וירוס על פול ומחקתי את כל הווירוסים וכן הפעלתי adwer ומחקתי טרווינים .זה מספיק? או שאני צריך לעשות פורמט לכל הכוננים

תודה! רבה!! רבה!!! לכל העונים על השאלות הנ"ל!!!!!

נערך לאחרונה ע"י nati8056 בתאריך 19-01-2006 בשעה 20:30.
ישן 21-01-2006, 21:26
חסום

במה עוזרים הביצועים של המעבד?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי nati8056 שמתחילה ב "מה כדיי לי לשפר במחשב כדי שהוא יעבד מהר בדפדפן האינטרנט בתוכנות שונות עובדות?"

יש לי מעבד מאד חזק כפי שאומרים
atlon amd 3.0 64 עכשיו בתוכנה למשל סבבה די סי נכנסתי ל25 אבים ונכנסתי לביצועי המעבד והראה לי בשימוש בסי פי יו בין 30 80 ועד מאה אחוז .לפעמים פחות אבל מה >הוא מגיעה הרבה פעמים למאה השאלה עכשיו האם באמת זה מה שהמעבד יכול מקסימום ? או שתוספת זיכרון תעזור לו בביצועים מרובים יותר ומהיר יותר! בשיא של הזכרון הגעתי ל644604 למבינים בcommit charge .כרגע בשעת הכתיבה מופעל הצלי סבבה די סי ו כמה דפדפנים של האינטרנט וכך שימוש: בסי פי יו 30 אחוז שימוש . ב-df (זיכרון) 402 mb

מה עכשיו הבעיה בחוסר זיכרון ? או במעבד !! ואפילו שהוא atlon amd 64 כפי שאומרים שהוא חזק מאד מעל האינטל? .או שבכלל המעבד שלי נידפק?!
ישן 27-01-2006, 12:05
חסום

עכשיו הבנתי

פשוט הסתבכתי מהנושא שתפוחים כתב לי זה ניראה לדעתו שבייט זה לא בית תראה למעלה הוא כתב לי .
תנסה לחזור לחנות, לבקש שייקח בחזרה את הזכרון הקיים וייתן 1 גיגה בייט במקום.

מחשב חדש היום צריך לקנות עם 1 גיגה בייט זכרון, זה מה שמומלץ.

לכן הסתבכתי כי הרי אם יש לי 512 זיכרון אני יכול להוסיף עוד 512 ואז יהיה לי 1 ג'גה בית(ביט) . אז למה לחזור לחנות ולהחזיר אם אפשר להוסיף עוד 512 ואז יהיה 1 ג'גה בית. לכן חשבתי שבייט זה משהו אחר לגמרי שבזיכרון שלי חסר את זה

תודה רבא רבא לכל העונים על השאלות הנ"ל מאד עזרתם לי ביום שלישי אני קונה עוד זיכרון 512 בית של micron ואז יהיה לי ג'גה בייט

אם יש לכם עוד לתקן אני יודה מאד מאד על העזרה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:38

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר