לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-02-2006, 17:05
  Zeph Zeph אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.05
שאלת מנילה, ממש חשוב לי!

שלום לכולם!
אז מילאתי את המנילה. אני מאוד מקווה שאני אעבור את אחד הגיבושים שאליהם אני מקווה לגשת ואז לא יצטרכו להשתמש בה, אבל אני מודע לחשיבות של הטופס הקטן הזה ולכן אני לא מזלזל...
אני צריך את העזרה שלכם.
סימנתי:

נח"ל (5)
גולני (4)
מוד"ש (3)

בעיקרון מילאתי תמנילה משיקול שאני הכי רוצה נח"ל, אם לא נח"ל אז מוד"ש, ואם לא מוד"ש אז גולני (אבל שמתי מוד"ש אחרון כדי שיהיה יותר סיכוי שאני אגיע לנח"ל).
מישהו אמר לי שעם סימון כזה אני בדוק מגיע למודיעין שדה בלי שאפילו ינסו לשבץ אותי בנח"ל. זה נכון? ואם כן, מה אתם ממליצים לעשות?
חשבתי על שתי אפשרויות:
1. לשנות את הרצון להתגייס למוד"ש מ3 ל2 (פחות רצון), אבל עדיין להשאיר בשלוש עדיפויות.
2. להוציא לגמרי את מוד"ש מהשלוש עדיפויות ולשים במקום זה גבעתי.. אבל אני לא בטוח שכדאי כי כמו שאמרתי אם לא נח"ל אני רוצה מוד"ש...

מה אתם מציעים? בבקשה תעזרו :\
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-02-2006, 17:47
  tyu tyu אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל tyu
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Zeph שמתחילה ב "שאלת מנילה, ממש חשוב לי!"

ובכן,

גמני רוצה במוד"ש וגם שיריון אחרי הנח"ל ומהשיקולים שלי וממה שאמרו פה החלטתי לשים דברים מבוקשים כמו גבעתי וגולני אחרי הנח"ל כדי להגביר את הסיכויים...
כנראה שזהה מה שהרוב יגידו לך לעשות...אבל מצד שני, בזמן האחרון הרבה אנשים פה בפורום התחילו להתעניין במוד"ש,אם הדבר ככה גם בכל הארץ,למרות שהפורום כמובן לא מהווה מדגם מייצג,אז מוד"ש מתחיל להיות יותר ויותר מבוקש וזה אומר שלא בהכרח תוצב שם שם אם תגלה שמץ של רצון לחיל הזה בניגוד ללמשל חיל התותחנים(שלפי מה שאומרים בפורום)100% תגיע לשם...

אז מה העצה שלי?

עד כמה אתה בדיוק רוצה את הנח"ל? אם אתה ממש מורעל על החטיבה הזו אז כדי לך להוציא את מודעין שדה מהשלוש....

נערך לאחרונה ע"י tyu בתאריך 03-02-2006 בשעה 17:50.
ישן 03-02-2006, 19:23
  Zeph Zeph אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי tyu שמתחילה ב "ובכן, גמני רוצה במוד"ש וגם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי tyu
ובכן,

גמני רוצה במוד"ש וגם שיריון אחרי הנח"ל ומהשיקולים שלי וממה שאמרו פה החלטתי לשים דברים מבוקשים כמו גבעתי וגולני אחרי הנח"ל כדי להגביר את הסיכויים...
כנראה שזהה מה שהרוב יגידו לך לעשות...אבל מצד שני, בזמן האחרון הרבה אנשים פה בפורום התחילו להתעניין במוד"ש,אם הדבר ככה גם בכל הארץ,למרות שהפורום כמובן לא מהווה מדגם מייצג,אז מוד"ש מתחיל להיות יותר ויותר מבוקש וזה אומר שלא בהכרח תוצב שם שם אם תגלה שמץ של רצון לחיל הזה בניגוד ללמשל חיל התותחנים(שלפי מה שאומרים בפורום)100% תגיע לשם...

אז מה העצה שלי?

עד כמה אתה בדיוק רוצה את הנח"ל? אם אתה ממש מורעל על החטיבה הזו אז כדי לך להוציא את מודעין שדה מהשלוש....

בוא נגיד
שזה איפה שאני רוצה לשרת מכל האפשרויות שיש במנילה (חוץ מאולי צנחנים אבל זה לא נכנס לשלושה האלה שם).

השאלה בעצם
זה לפי המילוי הנוכחי, מה הסיכוי לקבל מוד"ש ולא נח"ל? ומה בעצם לעשות כדי להבטיח את נח"ל? ואם נגיד אני אקבל גבעתי, ואני אלך לבקום לקצין מיון ואבקש מוד"ש, למרות שלא סומן במניל"ה, הוא יתן לי?
ישן 03-02-2006, 20:01
  tyu tyu אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל tyu
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Zeph שמתחילה ב "[QUOTE=tyu]ובכן, גמני רוצה..."

אוקיי אחי,

דבר ראשון אני לא מומחה,ואני מסתמך בעיקר על תגובות (רבות מאוד) של חברים פה בפורום לכאלה שהעלו נושאים דומים (כולל אני).

ובכן,עפ"י המילוי שלך ישנו סיכוי לא קטן בכלל שתקבל מוד"ש.
אין שום דרך להבטיח את שיבוצך לנח"ל.מה שכן תוכל לעשות כדי להגדיל את סיכוייך זה שאם תדרג מקום שני ושלישי חטיבות מבוקשות כגון גולני וגבעתי,ומאחר ולא חסר כאלו שידרגו את שתי החטיבות האלה במקום ראשון, וזה הגיוני שכל חטיבה תנסה למשוך אליה כמה שיותר אנשים שמראים כמה שיותר רצון לשרת שם....כאמור 95% מהמגוייסים משובצים בהתאם לשלושת עדפותיהם.

אם תקבל גבעתי ותלך לבקו"מ ותבקש מוד"ש אז כנראה יסכימו להעביר אותך וזה בגלל
שכמו כל גיוס יהיו כאלה שיבקשו שיבוץ מחדש. כדי שתשובץ במוד"ש צריך כנראה (שוב אני לא מומחה) שיהיה חייל במוד"ש שיבקש להיות בגבעתי ואז תיהיה החלפה...זה נפוץ מאוד שאנשים מבקשים את גולני,גבעתי או נח"ל וזאת כבר אחרי שנקבע להם שיבוץ שונה.

נערך לאחרונה ע"י tyu בתאריך 03-02-2006 בשעה 20:03.
ישן 03-02-2006, 21:19
  Zeph Zeph אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי tyu שמתחילה ב "אוקיי אחי, דבר ראשון אני לא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי tyu
אוקיי אחי,

דבר ראשון אני לא מומחה,ואני מסתמך בעיקר על תגובות (רבות מאוד) של חברים פה בפורום לכאלה שהעלו נושאים דומים (כולל אני).

ובכן,עפ"י המילוי שלך ישנו סיכוי לא קטן בכלל שתקבל מוד"ש.
אין שום דרך להבטיח את שיבוצך לנח"ל.מה שכן תוכל לעשות כדי להגדיל את סיכוייך זה שאם תדרג מקום שני ושלישי חטיבות מבוקשות כגון גולני וגבעתי,ומאחר ולא חסר כאלו שידרגו את שתי החטיבות האלה במקום ראשון, וזה הגיוני שכל חטיבה תנסה למשוך אליה כמה שיותר אנשים שמראים כמה שיותר רצון לשרת שם....כאמור 95% מהמגוייסים משובצים בהתאם לשלושת עדפותיהם.

אם תקבל גבעתי ותלך לבקו"מ ותבקש מוד"ש אז כנראה יסכימו להעביר אותך וזה בגלל
שכמו כל גיוס יהיו כאלה שיבקשו שיבוץ מחדש. כדי שתשובץ במוד"ש צריך כנראה (שוב אני לא מומחה) שיהיה חייל במוד"ש שיבקש להיות בגבעתי ואז תיהיה החלפה...זה נפוץ מאוד שאנשים מבקשים את גולני,גבעתי או נח"ל וזאת כבר אחרי שנקבע להם שיבוץ שונה.

אז אתה בעצם מציע להחליף את מוד"ש בגבעתי?
לא יספיק פשוט לסמן מוד"ש ברצון 2 במקום שלוש? כאילו רוצה במידה מועטה מאוד ולא במידה בינונית? אוף. אני לא יודע. כי תאכלס אם לא נח"ל, אז מוד"ש. ואני לא יודע אם אפשר להבטיח את זה שאם אני אבוא בבקו"ם ואבקש להחליף גבעתי במוד"ש באמת יתנו לי למרות הביקוש הנמוך. או שבכלל אני אקבל מוד"ש מלכתחילה.
ראבעק עם הצבא הזה, בטח חצי מהמיון הזה עניין של מזל.

נערך לאחרונה ע"י Zeph בתאריך 03-02-2006 בשעה 21:23.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:39

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר