לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-02-2006, 00:29
  Zeph Zeph אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.05
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Jet21 שמתחילה ב "מי רוצה לשם בכלל ?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Jet21
לוחמי מוד"ש מי ישמע תצפיתנים...מוד"ש בלי בעיה יכול להיות כולו מורכב מ"לוחמות"...

אני לא אוהב את הטון המזלזל הזה.
ועזוב שאני מלש"ב, וזה לא בגלל שסימנתי מוד"ש במנילה או משהו כזה.
אבל זה גועל נפש... לוחם זה לוחם... ואני לא אתחיל לריב איתך עכשיו לגבי מה שהם עושים והחשיבות שלו, או אם זה קשה או קל או מעורב בהרבה לחימה או לא כי מה שאני יודע הוא מהקשבה לאנשים אחרים שהיו שם... אבל כזה זילזול... זה גועל נפש.. והרגע קראתי שאתה אומר באשכול אחר משהו לגבי איפה שאתה נמצא... ושזה יוצא ממישהו כזה זה יותר מגעיל...
ויש פה אחד שהיה במוד"ש וכמו כמעט כל אחד אוהב מאוד את היחידה שלו ובמהלך החיפושים שלי פה בפורום על המקום בשביל המנילה ראיתי אותו מתפרץ (ובצדק) על הרבה אנשים שליכלכו. חחחח אני חושב שאוטוטו הוא מגיע אלייך
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-02-2006, 01:30
  TheWave1110 TheWave1110 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל TheWave1110 שלח הודעה דרך AIM אל TheWave1110
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Jet21 שמתחילה ב "אני לא מזלזל!"

תראה, אני לא איזה מבין גדול ואני לא בא לתקן אותך אלא רק להביא את נקודת מבטי... אני לא חושב שזה נכון מה שאתה אומר, צה"ל לא היה מקים חייל אם הוא היה חושב שזה בזבוז כוח אדם, וזה לא סתם שהדרישה היא שלכל לוחם בחייל תהיה קב"א גבוהה (המתאימה לקצונה) וגם פרופיל קרבי...
גם מתחילות להיות יותר בנות שהן טייסות קרב אז גם חייל האוויר יכול בלי בעיה להיות חייל של "טייסות"?

זה לא הוגן שאתה מציג את זה בצורה כזאת שכאילו מי שהולך לאכול חרא בגולני הוא יותר גבר מלוחם במוד"ש, ואם זה היה בזבוז כח אדם אז הצבא לא היה שולח לשם אנשים ששמו גולני וגבעתי כעדיופויות ראשונות לפני מוד"ש (וזה קרה כאן למספר אנשים)...
גם ככה, אם אתה לא במוד"ש אתה לא יכול לדבר כי אתה ואף אחד אחר (מחוץ לחייל) לא יודע בבירור בדיוק מה הם עושים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:53

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר