
08-02-2006, 00:41
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.06.05
הודעות: 2,627
|
|
יש יום ביקור הורים בטירונות בשריון - ההורים של כולם באים וכולם מעלים 5 קילו.
חוץ מזה, אם אתה מקבל שבת כשכולם יוצאים ואתה תקוע בלי בגדים, פשוט תן את הבגדים המלוכלכים לחבר שיכול להעביר להורים שלך ולקחת איתו בראשון בבוקר (או שאם הוא ממש מלך אז הוא יעשה לך כביסה). עד אז תחליף עם מי שיש לו נקי.
חוץ מזה אפשר לשלוח כביסה בבסיס (אורזים את הבגדים בצורה מסויימת, מגלגלים בתוך חולצת ב' מלוכלכת, קושרים, ממלאים טפסים ומעבירים לרס"פ ששולח את זה הלאה (במקרה של ביסלש, יש מכבסה באילת שזה עובר אליה וזה אפילו חוזר עם ריח טוב (למרות שאין כמו כביסה של אמא). אני לא סגור אם טירונים יכולים לשלוח מגבות ותחתונים) והיא חוזרת אליך עד שבוע. בכל מקרה, יש סינטבון (הסבון עם החתול), יש את ה"נוזל ניקוי רב תכליתי" ואתה יכול להביא סבון מהבית.
חבל לארוז תיק ליותר משבועיים, אלא אם כן אומרים לך מראש שאתה הולך לסגור 21 - וגם אז, חבל לארוז כל כך הרבה. לעשות כביסה ביד זה יותר פשוט משנדמה לך - כולא מים וסבון.
|