לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה לתשומת לבכם: אתר פרש, בעליו ומנהליו, לא יישאו בכל אחריות בין במפורש ובין מכללא ולא יהיו אחראים, בשום צורה לכל נזק ישיר או עקיף, מכל סוג שהוא, שייגרם למשתמש ו\או לצד שלישי כלשהו בשל שימוש בלוחות הקניה/המכירה/החלפה באתר! חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > לוחות > לוח מכירה ומסירה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-02-2006, 22:06
  dudi_costa22 dudi_costa22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.11.05
אנשים שימו לב! למכירה 4 ג'ינסים של דיזל מקוריים!

למכירה שניי ג'ינסים זהים של דיזל מקורי אורגינל MADE IN ITALY ג'ינסים אומנם לא מהקולקציות החדשות אך הם יפים ושמורים ביותר! שניהם במידה 30 וחשוב לציין שוב הג'ינסים לא גנובים , הם שייכים לי קניתי אותם מכספי האישי שלי

ג'ינס אחד 200 ש"ח
שתיי הג'ינסים יחד 300 ש"ח

בנוסף יש עוד גי'נס של דיזל שהוא תכלס באותה תקופה גי'נס הדגל של החברה הזאת למי שזוכר המכנס במידה 29 והוא דגם פדלפון עדין ביותר. ג'ינס שמור ביותר!
המחיר שלו גם כן 200 ש"ח

ואחרון אחרון חביב המכנס שלא הרבה אוהבים אותו וגם אני אישית לא אוהב וזאת הסיבה שאני מוכר אותו אבל יש כאלה שדווקא יחלקו עליי מכנס מדגם קופיקו מידה 28 חדש מעולם לא נלבש אפילו לא פעם אחת!
המחיר 150 ש"ח

עכשיו שימו לב אם בא לכם לקחת את כל 4 הג'ינסים אני יעשה לכם הכל במחיר רצפה של 500 ש"ח בלבד! פשוט לא כסף

אני מפ"ת למי שמעוניין ומספר הפלאפון שלי הוא 0507703301
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י dudi_costa22 בתאריך 08-02-2006 בשעה 22:09.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:17

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר