לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-02-2006, 10:56
  kululu2006 kululu2006 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.08.05
מקומות טובים לראות כדורגל...

יאללה, מחממים מנועים לקראת שמינית גמר ליגת האלופות, וצריכים למצוא מקום טוב לראות את ברצלונה צ'לסי. באיזור המרכז אם אפשר..
אני גם אמליץ:

M.A.S.H - בסוף דיזנגוף, קרוב לחומוס אסלי ולנמל. מקום חשוך וביתי, עם מסך אחד גדול (מקרן יענו) וכמה טלוויזיות קטנות שמשדרות משחקים אחרים. יש להם חיבור ללווין ולכן אין בעיה לראות אף משחק. מחירים סבירים. מלצרית חמודה פלוס. אבל מפוצץ ברמות מטורפות, ואם אתם באים לראות ליגת האלופות או משחק חשוב בליגות באירופה אז כדאי להגיע לפחות 45-60 דקות לפני ההתחלה כדי למצוא מקום לשבת. גם ישנם מצבים שבהם אוהדים של קבוצה אחת יתנחלו במקום, למשל של ליברפול, ויש סיכוי שהם יכריחו את הבעלים לשים על המסך הגדול את המשחק של ליברפול, אפילו אם זה נגד אנדרלכט (מנסיון). יש גם בעיה של חניה, אם מוצאים מקום ואין לך את האיזור יש סיכוי שתקבל דו"ח :\

אוואנגרד - בתחילת רחוב הברזל (6 אם אני לא טועה) ברמת החייל. במקום ישנם כ5-6 טלוויזיות LCD בגודל 37". המקום לא צפוף יחסית, יש הרבה אוכל. המבורגר טוב, צ'יפס, סלט אישי ובירה סאן מיגל (סבירה) במחיר 58 ש"ח. בעיה לחסכנים - המארחת אמרה לי שיש מינימום של 50 ש"ח לסועד. לא יודע אם זה רק בערבים שיש כדורגל או כל השבוע. אין בעיות חניה, הרבה חניונים בערב נפתחים לציבור. וגם אחרי זה אפשר ללכת לשחק ביליארד במקום בשם בילי'ס שהוא 7 דקות הליכה משם.

אולימפיקו - במגדל האופרה (אלנבי 1). הייתי שם רק פעם אחת, במשחק של מכבי נגד ניקוסיה. היו הרבה אוהדים של מכבי והמשחק הוקרן על ידי מקרן. אין יותר מדי מקומות לשבת והמקום היחיד שמצאנו היה על הבר, אבל זה גם היה סביר. מחירים נורמליים (פלוס). יש גם מרפסת בחוץ וגם שם היה מסך גדול אבל לא הקרינו את המשחק, לא יודע מה הנוהל בקשר לשם... :X יש הרבה חניונים כאלה של 15 ש"ח באיזור, כי חניה חינם אי אפשר למצוא.

אם אתם יכולים להמליץ על מקומות נוספים... תודה

עריכה: לא שמתי את האשכול בפורום ספורט כי הוא קצת מת...

נערך לאחרונה ע"י kululu2006 בתאריך 13-02-2006 בשעה 11:00.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:15

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר