לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-02-2006, 21:24
  liormm2 liormm2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.06
גיבוש צנחנים לאחר דח"ש למרות קב"א נמוכה

אני מיועד להתגייס ב2.4.06 תותחנים.
אני מתכוון לא להתפנות ולחתום דח"ש
רציתי לשאול אם חתמתי דח"ש אז כנראה אני יתגייס בגיוס הקרבי הבא שזה יולי ככל הנראה?
מישהו יודע האם אני יוכל לבקש/לקבל גיבוש צנחנים? והאם גיבוש צנחנים הולכים לפי קב"א מזמינים לגיבוש לדוגמא קב"א 49 יכול ללכת לגיבוש צנחנים? האמת אני רוצה צנחנים ואם לא יתאפשר אני בדילמה בין נח"ל,גולני,גבעתי.
נ.ב אפשרי להגיע לקצונה עם קב"א כזאתי? אמרו לי שאם המפקדים יראו בך קצין אם ימשכו אותך ויוציאו אותך לקצונה למרות קב"א נמוכה.
מאכזב שיש לי קב"א נמוכה למרות שאני יכלתי להגיע להרבה יותר הייתי במצב ממש ל א טוב שניגשתי לצו ראשון וזה השפיע בגדול אני הרבה יותר מ49.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-02-2006, 21:46
  EG1987 EG1987 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.11.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי liormm2 שמתחילה ב "גיבוש צנחנים לאחר דח"ש למרות קב"א נמוכה"

בלי להעליב אבל אתה קצת חי בסרט. אם לא יתנו לך צנחנים אז אתה מתלבט בין גולני גבעתי ונח"ל? אחי, הסיכוי שיתנו לך אחד מאלה הוא אפסי. הצבא זה לא כיף חיים אם כל מה שהיה צריך לעשות כדי להגיע לאן שאתה רוצה זה קצת לסבול בבקו"ם כולם היו איפה שהם רוצים בצבא. הצבא לא מאפשר את זה. לא ממש מפריע למפקד צנחנים שבנאדם יושב בבקו"ם וסובל. הם לא יעזרו לך.

דחיית שירות זה רק לדחות את השירות שלך, הם לא ישנו לך את השיבוץ כי הם כבר עשו לך את המיונים שלהם והם לא יעשו את זה שוב כי הם כנראה יגיעו לאותה החלטה.

אתה תשב שם, וינסו לשכנע אותך להתגייס לאן שאתה צריך, אם לא תרצה, יזרקו אותך לכלא, ואם בסוף כל זה לא תשתכנע הם יציעו לך תפקידים גרועים ולא מה שאתה רוצה. אין שום סיכוי שהצבא יתן לך מה שאתה רוצה, גם כי אלה יחידות שקשה להתקבל אליהן ואי אפשר להגיע אליהן רק מלעשות בעיות בבקו"ם, וגם כי אם הצבא יתן לך מה שאתה רוצה אז זה יהיה תקדים ואז למה שלא כל אחד שקיבל משהו שהוא לא רוצה פשוט יסרב להתפנות? אין מצב שגם תעשה לצבא בעיות וגם הוא יעניק לך פרס על זה. זה לא עובד ככה.

אני מציע לך ללכת לאן ששיבצו אותך, ואם אתה ממש אבל ממש לא רוצה ומוכן לעשות כל דבר בשביל לא ללכת לשם, אז תסרב פינוי אבל תיקח בחשבון שצנחנים לא תקבל, יותר תפקידים ג'ובניקים כמו אפסנאות וכאלה שהם פחות טובים מלאן שרוצים לקחת אותך.

ותותחנים זה סבבה.

אהה רגע ועוד משהו, עשית גיבוש צנחנים? כי אם לא עשית גיבוש, אולי תנסה לדחות את הגיוס שלך ואז תוכל לעשות גיבוש נורמאלי בגיוס הבא בלי לעשות בלאגנים בבקו"ם ולהרוס לעצמך. אני ביקשתי לדחות את הגיוס שלי(אבל מהלשכת גיוס שלי 3 חודשים לפני הגיוס, לא בבקו"ם) במיוחד בשביל גיבוש צנחנים והם דחו לי.
אבל אם עשית כבר גיבוש צנחנים בגיוס הזה, לא יקבלו אותך לשם שוב.

לגיבוש צנחנים אין דרישות קב"א. רק פרופיל 82+

נערך לאחרונה ע"י EG1987 בתאריך 17-02-2006 בשעה 21:57.
ישן 18-02-2006, 00:12
צלמית המשתמש של CJtheSecond
  CJtheSecond CJtheSecond אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.09.04
שלח הודעה דרך ICQ אל CJtheSecond
אל תקשיב לשטויות של האדם לפניי...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי liormm2 שמתחילה ב "גיבוש צנחנים לאחר דח"ש למרות קב"א נמוכה"

זה ממש לא נכון מה שאמרת לבנאדם ובכלל לא מתחבר למציאות אחי .(בעיקר בפסקה הראשונה)

ואני אומר לך :
אל תתפנה, תחתום דח"ש ולאחר מכן תבקש גיבוש צנחנים שיש אותו לפני כל מחזור קרבי .

הם חייבים לתת לך אותו ...אין להם ברירה ממש וזה לא קשור לקב"א...

ולגבי הקצונה אפשר לצאת לקצונה גם עם קב"א הכי נמוכה -פשוט עוברים מבדקים ...זה הכל .

קיצר הכל פשוט מאוד, אל תתרגש יותר מדי ...תרצה פירוט פנה אלי לאייסי...

ישן 18-02-2006, 04:06
  EG1987 EG1987 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי CJtheSecond שמתחילה ב "אל תקשיב לשטויות של האדם לפניי..."

תרגיע. מה שאמרתי זה לא אמרתי מהידע שלי כי אני לא ניסיתי, מה שאמרתי זה מה שמי שהתגייס ועשה את זה אמר בהודעה הקודמת על הנושא. אם לא קראת:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=155225

זה שאתה בצנחנים לא אומר שאתה גם יודע את הפרוצדורות של מי שלא מתפנה, וגם אני לא יודע, ואם הבחור באמת רוצה מידע על זה, תתן לו מידע שאמרו אנשים שבאמת עשו את זה ולא מה שבדמיון שלך כי חבל הוא זה שבסוף צריך לעשות את זה ויכול להדפק מזה.

זה גם לא נכון לגבי הקצונה. אי אפשר לצאת לקצונה עם קב"א מתחת ל52 אלא אם כן אתה ממש מצטיין והמפקדים שלך נותנים לך הרבה המלצות. הדוגמה הכי מפורסמת זה שאול מופז שיש לו קב"א מתחת ל52 והוא ביקש כמה פעמים להמשיך לקצונה וכמה פעמים סירבו לו, ואישרו לו רק אחרי שהיה איזה מלחמה שהוא הצטיין שם באופן יוצא מן הכלל והמפקדים המליצו עליו לקצונה.

נערך לאחרונה ע"י EG1987 בתאריך 18-02-2006 בשעה 04:26.
ישן 18-02-2006, 13:09

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי EG1987 שמתחילה ב "תרגיע. מה שאמרתי זה לא אמרתי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי EG1987
תרגיע. מה שאמרתי זה לא אמרתי מהידע שלי כי אני לא ניסיתי, מה שאמרתי זה מה שמי שהתגייס ועשה את זה אמר בהודעה הקודמת על הנושא. אם לא קראת:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=155225

זה שאתה בצנחנים לא אומר שאתה גם יודע את הפרוצדורות של מי שלא מתפנה, וגם אני לא יודע, ואם הבחור באמת רוצה מידע על זה, תתן לו מידע שאמרו אנשים שבאמת עשו את זה ולא מה שבדמיון שלך כי חבל הוא זה שבסוף צריך לעשות את זה ויכול להדפק מזה.

זה גם לא נכון לגבי הקצונה. אי אפשר לצאת לקצונה עם קב"א מתחת ל52 אלא אם כן אתה ממש מצטיין והמפקדים שלך נותנים לך הרבה המלצות. הדוגמה הכי מפורסמת זה שאול מופז שיש לו קב"א מתחת ל52 והוא ביקש כמה פעמים להמשיך לקצונה וכמה פעמים סירבו לו, ואישרו לו רק אחרי שהיה איזה מלחמה שהוא הצטיין שם באופן יוצא מן הכלל והמפקדים המליצו עליו לקצונה.

לא יודע מה עובר לך בראש אני יודע שאני לא ישרת שלוש שנים בתותחנים ולא משנה מה יהיה

ישן 18-02-2006, 14:15
  EG1987 EG1987 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי liormm2 שמתחילה ב "עדיין לא עשיתי גיבוש צנחנים....."

זה לא נקרא לחתום על דח"ש לפני הבקו"ם, זה פשוט נקרא לדחות את הגיוס. אתה לא חותם על כלום, אתה שולח פקס ואם הם מאשרים את זה הם פשוט שולחים לך צו גיוס לתאריך החדש.

תתקשר ללשכה שלך, תגיד שאתה רוצה לדחות גיוס תשאל אם אפשר בשלב כזה, אם כן הם יתנו לך פקס לשלוח את הבקשה שלך. אני אישית כתבתי להם שאני בדיוק יצאתי מבית חולים עשו לי צו מהיר בלי שום מיונים ואני רוצה לתרום אבל לא איפשרו לי ואני מבקש דחייה למחזור הכי קרוב הבא כדי להספיק לעשות גיבוש צנחנים במחזור הבא. ודחו לי. ואני לא בדיוק עם דף חלק איתם, לא עניתי לצו ראשון כי הייתי חולה עד שקיבלתי צו אדום והתייצבתי בלשכה מול רופא צבאי שדחה לי את הצו הראשון בזמנו ב6 חודשים. ובכל זאת קיבלתי. תבקש גם ותתמקד בקטע שאתה בא לזה בשביל לתרום לצבא ולעשות כמה שאתה יכול, ולא כמה שאתה רוצה לדחות את זה. ואם הם לא יסכימו תנסה להתקשר ללשכה ולבקש איזה פגישה עם מי שאחראי שם על הדברים האלה, כי פנים מול פנים יותר קל. ורק אם כל זה לא עובד תחשוב על פתרונות קיצוניים כמו סירוב פינוי, אל תלך על זה ישר.

אם לא עשית גיבוש צנחנים עדיין ויש לך פרופיל 82+ וסימנת צנחנים גבוה במנילה, אין סיבה שלא תקבל.
ישן 18-02-2006, 14:28

סימנתי לוחם בעדיפות גבוה5 ושם בצו ראשון אמרתי שאני רוצה להיות לוחם ואין לי בעיות ת"ש ויש לי פרופיל 97 אבל לא סימנתי או הזכרתי צנחנים

יום ראשון אני יתקשר ללשכת גיוס ויאמר להם שאני רוצה לדחות את הגיוס למחזור הגיוס הקרבי הבא שזה יולי ושאני רוצה לעשות גיבוש צנחנים.. אני יודע שהסיכוי אפסי כי הם כבר שיבצו אותי לתותחנים.. אבל שווה לנסות מקסימום אני לא יתפנה בבקו"ם ויאמר שאני נורא רוצה לתרום ורק צנחנים ושלא סימנתי צנחנים בהתחלה בגלל משבר שאחותי עברה בצבא ואמא שלי ישבה לי על המצפון ושאני נורא מצטער על זה ושזה אכל ואוכל אותי יום יום החלטה הזאת ושאני רוצה עכשיו לדחות ולעשות תגיבוש.

ישן 18-02-2006, 15:04
  EG1987 EG1987 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי liormm2 שמתחילה ב "סימנתי לוחם בעדיפות גבוה5 ושם..."

הלשכת גיוס לא אחראית על גיבושי צנחנים זה אתה צריך לבקש ממדור סיירות, אלא אם כן אתה רוצה לבקש מנילה חדשה לגמרי למלא זה מלשכת גיוס. אני לא יודע אם אפשרי.

שמע קודם כל אל תלך ישר לקיצוני. דבר ראשון תתקשר ללשכת גיוס, אין מה להגיד להם שאתה רוצה לתרום וכאלה לא צריך להכין להם נאום כי שם אתה מדבר רק עם פקידה, תשאל אותה אם בכלל אפשרי לדחות גיוס בשלב הזה ובכל מקרה תבקש את הפקס ששולחים אליו את הבקשה(הפקס של הלשכה הם כבר מעבירים את זה לאן שצריך). אז תכין יפה יפה נאום קצר וקולע תדפיס ותפקסס, תתקשר ללשכה ותשאל אם הם קיבלו את הפקס ומתי בערך יהיו תשובות. תחכה כמה ימים, ותתקשר לבקש תשובה. אם כן סבבה השגת זמן נשימה עכשיו תעבור לחזית מול מדור סיירות. אם לא אז אל תלחץ מזה תבקש לראות מישהו שאחראי על הדברים האלה(מפקד כלשהו בלשכה, קצין מיון, אולי אפילו משקית ת"ש שתוכל לכוון אותך למי שצריך) וממש תתעקש כי כשרואים אותך פנים מול פנים ורואים שאתה רציני אולי זה יגביר את הסיכויים. אני אישית אם לא היו מאשרים לי את הדחייה הייתי הולך עד ירושלים ללשכה שלי ויושב שם כל היום ומציק לפקידות שם עד שהייתי מוצא מישהו שיקשיב לי ויעזור לי שם. סכ"ה האנשים שם הם חיילים רגילים והם רוצים לעזור. רק אל תבוא בקטע של להלחם איתם ושאתה מסרב להתפנות וכאלה, תבוא בקטע של אתה רוצה את הצבא ואתה רוצה את העזרה שלהם וזקוק לה.

בהצלחה !
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:04

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר