לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-02-2006, 16:51
  liormm2 liormm2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.06
האם יש מישהו בפורום שביקש דח"ש וקיבל?

רציתי לדעת אם יש מישהו שנמצא בדח"ש ואם הוא קיבל אז מאיזה סיבות
אני הלכתי היום ללשכת גיוס ואמרתי להם שאני רוצה לדחות תגיוס לאוגוסט מכוון שאני רוצה גיבוש צנחנים
הם אמרו לי תלך הביתה תתקשר למדור סיירות ותראה אם לדוגמא ידחו לך תגיוס אם תוכל להשתבץ לגיבוש
הלכתי התקשרתי והמדור סיירות אמר לי ללכת ללשכה וקודם כל לנסות לדחותץ תגיוס ובמידה ודחיתי להתקשר אליהם והם ידברו איתי בקשר לגיבוש.. מה שאומר שלא כל הדלתות סגורות..
הלכתי ללשכה מילאתי תופס דחיית שרות והסברתי למה אני רוצה.. ד"א עדיין לא עשיתי גיבוש צנחנים ככה שאני זכאי.. אני פרופיל 97 ולגיבוש הזה לא צריך קב"א מיוחד אז יש מישהו בסגנון או מישהו שביקש דח"ש מהלשכה לפני הגיוס וקיבל?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-02-2006, 21:08
  EG1987 EG1987 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.11.05
אני עשיתי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי liormm2 שמתחילה ב "האם יש מישהו בפורום שביקש דח"ש וקיבל?"

אבל לא בדרך שלך הלשכת גיוס שלי היא בירושלים שזה מאוד רחוק ממני חח.

אני הייתי חולה וקיבלתי דחייה בצו ראשון של 6 חודשים. אחרי 6 חודשים הבראתי ועשיתי צו ראשון מהר מהר ושבוע אחרי זה שלחו לי כבר מנילה וצו גיוס לנובמבר, שזה היה אז עוד 3 חודשים. אני רציתי להספיק לעשות גיבוש צנחנים אבל הייתי ממש לא בכושר בגלל המחלה ולא יכלתי בכמה ימים לחזור לכושר נורמאלי.

אז פשוט מה שעשיתי זה התקשרתי ללשכה ואמרתי שאני רוצה לדחות את הגיוס איך ומה אני עושה, הפקידה נתנה לי פקס ואמרה לי לשלוח את הבקשה שלי לשם ואז להתקשר לשאול אם זה הגיע והם כבר יעבירו את זה לאן שצריך. אז כתבתי שאני רוצה לדחות בשביל להתאמן לגיבוש ושאני מאוד רוצה לתרום ובגלל שמיהרו לי את הצו ראשון פספסתי את כל המיונים ואני לא רוצה להגיע לתפקיד לא מועיל כשאני יכול לעשות יותר ואני רוצה בגלל זה לדחות את הגיוס לגיוס הבא הקרוב ביותר. שלחתי, בדקתי שהגיע, ואמרו תשובה תוך כמה ימים. קצת פחדתי שלא יקבלו בגלל המחלה דחיתי הרבה וגם עד שקיבלתי צו-אדום בצו ראשון לא התייחסתי. חיכיתי קצת ואחרי כמה ימים כבר הגיע לי צו חדש(בלי שום "התקבלה דחייתך" או משהו רק צו נורמאלי) לחודש מרץ.

לא הייתי צריך לחתום על משהו או ללכת ללשכה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:11

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר