לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-02-2006, 02:03
  הכנסשםמשתמש הכנסשםמשתמש אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.06
גיוס ב30.3.06 שבוז פה רצח תעזרו לי : [

טוב אז ככה אני אמור להתגייס ב30.3.06
יש לי פרופיל 72 עם סעיף גב קבא 53 ו90++ באנגלית.
[אני רוצה קרבי עד כמה שאני יכול עם הפרופיל הזה ולצאת לקצונה]
לפי כל זה ולפי הפורום הבנתי שאני מתגייס לנ"מ לטק"א.
הכל טוב ויפה עד שביקשתי מחבר שלי שמשרת בקריה לבדוק לי עוד פעם את הפרטים שלי אם משהו השתנה, כשהוא בדק לי קיבלתי תשוק של החיים שלי הוא אומר לי שיש לי מקצוע ואני משובץ לאלקטרוניה או בחיל האוויר או בחיל החימוש.
אני מורעל סטינגר [יש לי שני חברים שם גם עם 72] ונ"מ בכלל והיתי בטוח שאני גם הולך לשם,
אני עדין רוצה להגיע לנ"מ, לסטינגר כנראה אני לא יכול בגלל הסעיף גב אבל עדיין אני רוצה לנ"מ לטק"א שזה התפקיד הכי קרבי שאני הבנתי שאני יכול לקבל.
עכשיו בעקבות כל זה והשביזות והדיכאון שנפל עלי בגלל הידיעה הזאת
יש לי כמה שאלות שאני ישמח מאוד אם משהו יענה ויעודד אותי קצת

1. מה אני יכול לעשות עד הגיוס בשביל להגיע לנ"מ ?
2. ביום הגיוס כשאני מגיע לקצין המיון ואני אומר לו שאני רוצה נ"מ ואני לא מתפנה
מה תהיה התגובה שלו ? יעביר אותי לנ"מ או כלא ?
3. האם כדאי לי בכלל לעשות את זה ולהגיע לנ"מ במקום האלקטרוניה הזה ?
4. מה זה האלקטרוניה הזה חיפשתי בפורום ולא מצאתי שום דבר שמסביר לי מה זה בכלל?
5. אני בא לצבא בידיעה שאני הולך לעשות את הכל אבל הכל בשביל לצאת לקצונה ולהיות קצין
עכשיו האם אפשר לצאת לקצונה מאלקטרוניה במידה ולא יביאו לי להגיע לנ"מ ?
6. האם אפשר לעלות פרופיל עד הגיוס או ביום הגיוס ואם בכלל אפשר לעשות משהו בחודש הזה שנשאר לי עד הגיוס : \

בעיקרון אלה כל השאלות שעולות לי בראש כרגע בנסיבות טרגיות אלו : \\\\\\\\
בבקשה תעזרו לי המצב שלי על הפנים, מאוכזב רצח מהצבא הזה ובשביזות רצינית.

תודה מראש לכל העוזרים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-02-2006, 02:42
  Loha Loha אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.02.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי הכנסשםמשתמש שמתחילה ב "גיוס ב30.3.06 שבוז פה רצח תעזרו לי : ["

אחי ראסמי ממה שהבנתי ממך... אז אני שבוז בשבילך וואלה כי יש לך מוטיבציה ולא נותנים לך (בנתיים)

אז ככה מה שאני חושב זה שאתה יכול לעשות משו ביום הגיוס כלומר בבקו"ם... אתה תגיד את מה שיש לך להגיד לקצין המיון! אני לא יודע אם סירוב פינוי יעזור לך לא מבחינה שלילית אלה אני פשוט לא יודע מה קורה שם ואיך זה...

אז ככה אם זה לא יעזור ולא כלום פשוט תשב להם על החיים כשכבר תתגייס כל הזמן תהיה שלילי וכאלה..

זה מה שאני יכול להגיד לך בעקרון זה כל מה שאני חושב שאתה יכול לעשות

מה שכן אני מתגייס איתך באותו יום גם נ"מ מקווה שיקחו אותי לסטינגר זה החלום שלי מאז שאני יודע שאני בנ"מ... אז אני מקווה לראות אותך ביום הגיוס ושיהיה לך בהצלחה ואולי גם נתראה ביחידה אם הכל ילך טוב וחלק.
ישן 24-02-2006, 16:13
  Educated Fool Educated Fool אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
אני לא חושב שפקסים יעזרו..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי הכנסשםמשתמש שמתחילה ב "גיוס ב30.3.06 שבוז פה רצח תעזרו לי : ["

בגלל שבלשכת גיוס די אטומים לנושאים כאלה (שיבוצים), ובייחוד כשהגיוס כבר כ"כ קרוב.
בקשר לתפקיד.. אח שלי היה בטכני בחיל האויר (לא יודע אם זה אותו דבר) ויצא לקצונה.

בקשר לנ"מ.. הבנתי שאתה דווקא רוצה להיות כמה שיותר קרבי, ואם זה אכן כך.. אז הייתי במקומך מוותר על נ"מ, כי עם פרופיל 72 עם סעיף גב אתה לא תהיה סטינגר, ואם אתה שואל אותי.. טק"א זה על הפנים.. יש לי שם חבר (גם עם 72) והוא תקוע באיזה חור בצפון ולא עושה כלום. הוא ממש משתגע שם.
אופצינ חלופית ומצויינת יכולה להיות שריון. חיל קרבי לכל דבר, מעניין, אחלה אנשים. ואם לא זה, למרות שאני פחות אוהב את החיל הזה, אז גם תותחנים תהיה בחירה יותר מוצלחת מטק"א בנ"מ (כלומר, זה יהיה יותר קרבי בהרבה).

בקשר למה אתה יכול לעשות עם זה.. אממ.. אני לא בדיוק יודע איך זה, אבל אני יודע שלצבא יש עדיפות לשלוח חילים להיות לוחמים (כל עוד זה אפשרי), ואני מאמין שאם ביום הגיוס שלך תגיד לקצין מיון שאתה מאוד רוצה להיות קרבי, ומאוד רוצה לתרום, ובכלל לא רצית שירות במקצוע, ובלה בלה בלה.. מי יודע, אולי מישהו יקשיב לך שם.
בהצלחה
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:31

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר