לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-02-2006, 12:49
צלמית המשתמש של Gwenhwyfar
  Gwenhwyfar Gwenhwyfar אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.05.03
שלח הודעה דרך MSN אל Gwenhwyfar
כתבה היי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי I SamNet I שמתחילה ב "לצאת מקרבי."

תראה, קשה לי להעיד בכל הקשור להכשרות לוחמים אך אני לא חושבת שיכשירו אותך טירונות 03 ומעלה (קרי - השקיעו בך משאבים בסייסיים להמשך מסלול כלוחם) ושישבצו אותך בתפקיד אחר כג'ובניק מיד לאחר סיום הטירונות, בראייה מערכתית - מה יוצא להם מזה ?

המלצה אישית שלי - באם אתה לא משתלב ולא מעוניין להמשיך, אל תחכה לניסים ולנפלאות לאחר הטירונות . תיזום כבר מחר שיחה עם מפקדך ושתף אותו בתחושותיך ורצונך לעזוב ואף בקש שיחה עם הממונה עליו .
ושלא תטעה, אני לא מעודדת נשירה, אני פשוט חושבת שבהעדר מוטיבציה והתאמה - עדיף לעסוק בתחום אחר בצבא .

עוד דבר שחשוב להוסיף - משפטים ובלאגנים לא בהכרח יתרמו לך (אל תשכח שגם אם תצליח לצאת משם ותהיה ג'ובניק, סביר להניח שתרצה תפקיד טוב ואז זה אולי ישחק לרעתך), בד בבד שכל מפקד שיהיה לך בעתיד ישאל מדוע ולמה יצאת בשלב זה או אחר וסביר להניח שיסקור את גליון ההתנהגות שלך, האמן לי - זה יעיד רבות עליך .

לסיכום - מה שלא תחליט לעשות, עשה זאת בצורה יפה, בוגרת ומסודרת - גם אם יקח קצת זמן, הרי הרוב זו בירוקרטיה .
שיהיה בהצלחה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-02-2006, 14:31
  NimDod NimDod אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי I SamNet I שמתחילה ב "אתם לא מדברים מנסיון קרבי ..."

נשמע שהמפקדים שלך צודקים.
אתה שבוז ומנסה להוריד את הפרופיל הרפואי על מנת לברוח משירות משמעותי, והם, כנראה בעזרתו של החופ"ל (שאחד הכישורים החזקים יותר של חובש בפלוגת טירונים הוא לאתר חיילים שמזייפים בעיות רפואיות כדי לברוח - ובכך מזבזבים את התורים של החיילים שצריכים טיפול רפואי באמת).
כנראה שהסגל בפלוגה שלך כבר הבין שלוחם לא יצא ממך, וכל מה שנשאר זה לסיים את ההכשרה הבסיסית שלך כדי שיהיה אפשר לפלוט אותך לתפקיד עורפי כזה או אחר (אני לא יודע מה רצית בהתחלה, ומה הבטיחו לך, אבל אל תצפה שיבואו לקראתך עם תפקיד חלומותיך אחרי שעשית בעיות). אם אתה "חש ברע" והמפקד, שהוא בדרך כלל לא טיפש וגם היה טירון פעם מזהה זיוף, אז ועוד איך שתקבל צעקות. אתה כבר לא ילד.

ההמלצה שלי אליך היא לדבר עם המפקד האישי שלך, לבקש ראיון אישי עם המ"מ, ולאחרי מכן עם המ"פ ולהסביר להם את המצב שלך - את האמת ורק את האמת: שאתה מרגיש שאתה לא מסוגל לעשות מה שכל שאר החיילים בפלוגה מסוגלים, ושאתה לא מעוניין להגן על המדינה שלך.
רק אל תצפה לקבל ג'וב חלומי לאחר מכן. סביר להניח שתהיה עוד פחות מרוצה בהמשך.
ישן 25-02-2006, 14:58
  hakavkazi hakavkazi אינו מחובר  
חסום

חבר מתאריך: 13.09.05
תראה,תנסה להציק למפקדים שלך,לבכות קצת פה ושם
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי I SamNet I שמתחילה ב "לצאת מקרבי."

ואם אין ברירה אז עושים בעיות...
למשל יש לי חבר מתותחנים שחתך לעצמו את הורידים ולא הוציאו אותו מגדוד קרבי
מנגד יש לי חבר משריון שהלך לקב"ן,אמר שקשה לו וכל זה והוא הועבר לתומכ"ל
כך שיש שתי צדדים למטבע,זה לא מוחלט,אין שחור ולבן
תנסה לעשות מה שאתה יכול
רק חבל שאתה נזכר עכשיו והאמנת ללוקשים שאמרו לך בבקו"ם,היית צריך לפעול עוד בבקו"ם כי ברגע שכבר התחלת טירונות קרבית והצבא מחשיב אותך כלוחם,כמו שאמרו קודמיי,אחרי שהשקיעו בך משאבים,הם לא יוותרו עלייך כל-כך מהר וזה לא מעעניין אותם מה אמרו או לא אמרו לך בבקו"ם,צר לי להגיד לך אבל היית תמים מדי
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:58

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר