לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-02-2006, 12:00
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
מידע היום: חשיפה - השוחד שקיבל אולמרט

היום: חשיפה - השוחד שקיבל אולמרט

במהלך היום נחשוף כאן פרשה חדשה - השוחד שקיבל מ"מ ראש הממשלה, אהוד אולמרט.

[יואב יצחק]
לרשימה המלאה

במהלך היום נחשוף כאן פרשה חדשה - השוחד שקיבל מ"מ ראש הממשלה, אהוד אולמרט.

ב- 14:30 נקיים בנוסף מסיבת עיתונאים בבית סוקולוב בתל אביב.

נחשוף בפני העיתונאים תחקיר ומסמכים חדשים בפרשת שוחד חמורה.

נוצר ביום: 28/02/2006 | עודכן ביום: 28/02/2006 11:44:21

מי כאן במתח?
מי מחכה לחשיפה כדי להסיר את תמיכתו מאולמרט?
למי הספיקה העובדה שאולמרט סייע לחמאס בבחירות לרשות הטרור הפלסטינית כדי להסיר את תמיכתו?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-02-2006, 12:11
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
לי מספיקה העובדה שהוא הצהיר על עוד התנתקויות ובכך להביא קסמים למרכז הארץ
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "היום: חשיפה - השוחד שקיבל אולמרט"

זה הכי חמור. אני מתגורר במרכז הארץ, לא נמנע מלנסוע באוטבוסי למרות הפיגועים שהביא עלינו אגריכלי אוסלו. אני מצטער מאוד על שדרות שעכשיו יקבלו את הקסמים שהיו מקבלים תושבי גוש קטיף. שמח קצת על זה שתושבי גוש קטיף יצאו מסכנת המרגמות, למרות שאני מצטער על זה שהם עדיין לא מסודרים מבחינת מקום מגורים ופרנסה.

אבל למרות כל זה, אני אוהב קצת גם את עצמי ומשפחתי, ואני לא רוצה שמה שקורה בשדרות יקרה גם אצלנו במרכז הארץ. נקודה. אני לא מעוניין שהגבול יעבור קילומטר או שניים מביתי, ובצד השני יהיו אויבים מושבעים שנתנו להם להיות חופשיים ולעשות ככל העולה על רוחם וגם להפגיזז אותי ואת משפחתי.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

ישן 28-02-2006, 14:19
  ad99 ad99 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.05.03
זה לא יאומן. אנשים מצביעים בעיניים פקוחות לקדימה
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי relove שמתחילה ב "ולפי ההגיון של התקופה האחרונה לאחר החשיפה יתווספו עוד 5 מנדטים בסקרים לקדימה ."

יש לי הרושם שגם אם יתברר שאולמרט קיבל שוחד מאיסמעיל הנייה והיה מעורב יחד עם באשר אסד בקשר לרציחת חרירי זה פשוט לא יעזור. לפחות בכל הנוגע למצביעים שעזבו את הליכוד.

היום נסעתי עם נהג מונית בן 50 וכמה שמצביע ליכוד מגיל 18, אחרי שהסביר לי שעם הערבים לעולם לא יהיה שלום והם רוצים את חיפה ויפו, הוא אמר לי שהוא יצביע הפעם קדימה.

שאלתי אותו איך עם דיעות כאלה הוא מצביע למי שברחו מגוש קטיף והוא אמר שצריך להחזיר שטחים בלי כל קשר וחוץ מזה, המדיניות של ביבי פגעה בו והוא רוצה להעניש את הליכוד על שפגעו באריאל שרון והוא ישמח שכל אלה שנאבקו נגדו לא יהיו בכנסת. מה עם השחיתות שאלתי אותו והוא משך בכתפיו, זה לא מעניין אותו.

שאלתי אותו אם כך מדוע איננו מצביע לישראל ביתנו עם הדיעות שלו והוא ענה שהוא רוצה להצביע עבור מפלגה שתוכל להיות מפלגת השלטון.

אני מוכרח להודות, שומעים את זה בצורות שונות בכל חור. גם אם יפילו איכשהו את אולמרט, כל מועמד אחר שיוביל את קדימה חוץ אולי מפרס, יביא לאותם הישגים. אנשים מיואשים ולא מצביעים בעד, הם מצביעים נגד. נגד הליכוד נגד העבודה של פרץ. בעצם הגרעין הקשה של קדימה אלה מצביעי שינוי לשעבר כל השאר- הרוב זה מצביעי נגד. הנחמה היא שאחרי הבחירות זה אולי יעבור להם, ואולמרט לא יהיה מסוגל להחזיק ביחד את חבורת האגואים הנפוחים שמסביבו לאורך זמן ותוך שנתיים יהי בחירות חדשות.

כרגע, הייתי מציע לליכוד להפסיק את הקמפיין, לפטר את כל הקבלנים ולתרום את הכסף לעמותות שמספקות מזון לעניים.

נערך לאחרונה ע"י ad99 בתאריך 28-02-2006 בשעה 14:21.
ישן 28-02-2006, 14:28
  הנדרסון מלך הגשם הנדרסון מלך הגשם אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
מקבל את הניתוח שלך, אבל
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ad99 שמתחילה ב "זה לא יאומן. אנשים מצביעים בעיניים פקוחות לקדימה"

זה לא הגיוני שנקעה נפשו של העם מחבורת המושחתים של מרכז הליכוד ? מהשיטה המושחתת שמזמינה אנשים רקובים? ומצד שני הם מבינים שפרץ ויחימוביץ זה חבולת כלומניקים שרלטנים שלא יודעים מה הם עושים?
האבסורד הגדול בכל הענין הוא שששרון היה מושחת יותר גדול ממרכז הליכוד.
לגבי אולמרט- נמתין ונראה מה ימצאו עליו.
אגב, המחשבה שצריך לעשות נסיגה חד צדדית נוספתמכ 80% משטח הגדה ולספח את היתר ולהכריז חד צדדית שאלו גבולות ישראל ושמיואשים משלום עם הערבים, אינה מופרכת, תסכים או לא, זה דעה ליגיטימית.

http://www.smkb.ac.il/aha/content/Projects/shoaa/teudot/Teguvot_Itonut.htm

ישן 28-02-2006, 14:44
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
חבורת השרלטנים של מרכז הליכוד, היא כסף קטן לעומת חבורת המגה-מושחתים של אט"ד...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי הנדרסון מלך הגשם שמתחילה ב "מקבל את הניתוח שלך, אבל"

מושחתים ככל שיהיו, 3000 בוחרים עדיפים על שלושה יחצ"נים רקובים, שמתייחסים לישראל כמו
לשקית במבה (הכל תלוי באריזה, ועומד למכירה...)...
קדימה לא מציעה סיפוח של מה שלא ייסוגו ממנו. היא מציעה רק לסגת ולעקור - ואח"כ אלוהים גדול
(רק מה? היא אמרה שלא יהיו נסיגות חד-צדדיות אחרי העקירה הקודמת, וכעת שוב יש שחיקה...).

להסתמך עליהם, זה גרוע מלהסתמך על ז'נבה. אצל ביילין לפחות ברור שמוותרים על הכל, אבל לצד
השני יש גם מחוייבויות כביכול. כאן הוא רק מקבל, ואפילו לא מבטיח שקט (שדרות ואשקלון מודעות
לכך מדי יום...).

כל רקטה שנוחחת על שדרות הייתה צריכה להרחיק אנשים מהחבורה המושחתת הזו - אבל העובדה
שזה לא קורה, מלמדת על כך שבגוש דן בעצם לא סופרים את שאר ישראל...
ישן 28-02-2006, 14:48
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
אנשים התאייפו מלהאבק, ואפילו מלחשוב. התשקורת אמרה אולמרט, שיהיה אולמרט
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ad99 שמתחילה ב "זה לא יאומן. אנשים מצביעים בעיניים פקוחות לקדימה"

ובקשר לנג המונית, למוניות יש סיבה חזקה לשנוא את ביבי. נהג אחד אמר לי בבחירות הקודמות שביבי הוריד את מחירי המדליות של המוניות, וזה גרם ליותר מוניות ברחבי המדינה ואז זה הוריד קצת מהרווחים שלהם. אמנם זה עזר לכל העם שיצטרכ לחכות פחות זמן עד שמגיע מונית, וגם לנהגים חדשים להשתלב יותר בקלות, אבל כל אחד חושב אך ורק על הקטע שלו.

כדאי להסביר לעם שכל אחד חייב לקחת בחשבון את התמונה הכוללת של כל המדינה, אחרת ייתכנו כאלו שבשביל שקלים אחדים יטביעו את כל המדינה.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 28-02-2006 בשעה 14:51.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:58

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר