לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-03-2006, 20:02
  מתגייסבמרץ מתגייסבמרץ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.02.06
שרשרת החיול בבקו"ם - ביום הגיוס - מספר שאלות

**אני עתיד לעבור טירונות 02, פרופיל 64.

1. הגיעה לאוזניי שמועה - ולכן אני שואל כאן.

נכון כשאתם באים לבקו"ם ונפרדים מכל המשפחה והחברים וכו'...עולים על האוטובוס ונכנסים לבסיס קליטה, אז יש לכם בכיס סלולרי וארנק ועוד תיק מהבית בנפרד עם חולצות לבנות וירוקות ושאר הציוד מהבית שלקחתם.

אז הבנתי מחלק מהאנשים שאמרו להם במפורש להכניס את את הטלפון הסלולרי והארנק לתוך התיק שהביאו מהבית ולאפסן אותו באפסנאות ולא לקחת אותם עמם לשרשת החיול. רק להשאיר ביד שלהם תעודת זהות ומספר חשבון בנק.

השאלה שלי, האם זה נכון? יש אמת בדבר? (אני לא איזה מנכ"ל או משהו כזה- בכל זאת זה יום ראשון בצבא)

אם אני מביא עימי נרתיק לסלולרי עם תפסן למכנסיים - אוכל להשאיר אותו אצלי על שקט / רטט / כבוי ולהשתמש בו במידת הצורך כשירשו (בכל זאת יום ראשון בצבא ועדיין לא טירונות).

או שכל מה שכתבתי למעלה לא נכון ?

2.איפה שמים את הבגדים שהיו על החייל המתגייס ביום הגיוס ? הם נכנסים לתוך שק החפצים או שמאפשרים להכניס אותם לתיק שהביא החייל הטרי טרי מהבית לפני נסיעה לבט"ר?

3. לגבי מנעול לשק החפצים שמקבלים בבקו"ם - חברים שלי המליצו לקנות מנעול תלייה מוארך כזה (הברזל האפור שבצורת ח' באורך 6 ס"מ שלתוכו נכנסים כל העיגולים (לולאות) של השק ואז נועלים את המנעול ואז אי אפשר לפתוח את התיק).

המנעול הזה שדיברתי עליו הומלץ לי לקנות למרות שמקבלים מנעול נוסף בצבא - כי הוא קצת יותר איכותי והוא של חברת פלדלת / רב בריח.

האם זה מה שמומלץ מבחינת המנעול?

**יש לכם אולי תמונה שאתם יכולים להעלות בבקשה של שק החפצים? (חיפשתי בגוגל ללא הצלחה)

4. ומה לגבי שק חפצים של מדי ב'? הוא זהה מבחינת המבנה לשק חפצים א'? איזה מנעול מומלץ אליו? מה שציינתי קודם גם טוב?

תודה רבה!!!!!!

נערך לאחרונה ע"י מתגייסבמרץ בתאריך 03-03-2006 בשעה 20:05.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:21

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר