לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-03-2006, 16:47
  someone1 someone1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי eavotoil שמתחילה ב "תל השמור איפה זה"

אני במקרה שירתתי בבקום זמן מה... אם אתה גר בנצרת תגיע לתחנת רכבת צפון בתל אביב שכן יש שמה גם תחנת אוטובוס גדולה עם מגרשים, אתה יוצא מהתחנה, חוצה את הכביש דרומה וצמוד לדשא של הפארק הקטן שנמצא ליד התחנה ישנם שתי תחנות, על אחת מהם יהיה כתוב תל השומר קו 70 אם אני זוכר טוב ועוד מספר של קו כלשהוא, מגיע כזה כל 20 דקות בערך תעלה עליו, תשתדל להידחף כשעולים לאוטובוס כי הנסיעה ארוכה מאוד והמון אנשים עולים עליו במכה ואין שמה מקום ולא רצוי שתעמוד כל הנסיעה כי זה מעצבן, לכן תידחף ותפוס מקום ישר, בעקרון תיראה כבר אוטומטית הרבה חיילים גובניקים שעולים על אותו קו כי הם משרתים בבקום, לאחר נסיעה של 40-50 דקות הוא יעצור בתחנה הסופית שבה כולם יורדים, אתה הולך ישר איזה 100 מטר עד לשער ראשי, אחרי שאתה עובר אותו אתה הולך עוד 50 מטר ואז שובר ימינה בהמשך הכביש הראשי שמוביל לבקום אחרי 250 מטר הליכה תראה שער כניסה, שמה כבר תשאלה את האנשים איפה זה ביתן חיל הים בעקרון זה ליד החדר אוכל של הבקום אם אני זוכר טוב, תשאל ואז כבר תשבור תראש זה לא קשה משם למצוא.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:04

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר