15-03-2006, 14:36
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 21.09.05
|
|
|
היי רועי
אני מוכן להעיד בפני כל הפורום על המאמצים השהקעת בעיצוב (אחרי ששלחת לי גרסה אחרי כל הוספת קו )
העיצוב עצמו נחמד, אבל טעון שיפור.
הלוגו מעט מפוקסל - אתה משתמש הרבה בצורות המוכנות של הפוטושופ.
זכור כי הצורות האלה ווקטוריות במקורן, ונשארות כך עד שמתחילים "להתעסק" איתן - למחוק, לסובב וכו'...
לדעתי כדאי לך לעשות תפנית חדה ולהתחיל להשתמש בפן-טול לצורך הצורת האלה. כך תוכל לערוך ולהכין צורות ללא פחד של פיקסול.
מלבד זאת ה"וי" בלוגו מיותר מכיוון שהוא אינו מסמל משהו, וסימן הקריאה (!) גדול ומתוח.
(ד"א - הקו שמפריד בין הפרסומת למעלה לכפתורים דק יותר מתחת ללוגו)
נרד למטה - הכפתורים משעממים. ריבוע וטקסט לא "קונים" אף אחד.
חלק מהכפתורים בצד שמאל תחוכים.
המסגרות בכותרות מעידות על "ילדותיות" (אמנם זה 'פורטל נוער', אבל המסגרות גורמות לכותרות להריאות כמו אתר ילדים).
אם כבר אתה עושה מסגרות - לדעתי תעשה אותם קונסטרקטיות לצבע של הטקסט (ולא צהוב - כחול וכד')
לא הבנתי מה הקטע של הסלאשים (//) לפני הכותרת - ועוד הם בכיוונים שונים...
בחלק מהמקומות, כמו בכתבות, הטקסט גדול מדי. הייתי ממליץ לצבוע את הטקסטים בשחור (או צבע כהה יותר מהנוכחי) מכיוון שהטקסט צריך להיות בולט מעל למסגרת (ראה 'המשחק האחרון...' - הטקסט כמעט ולא נראה מעל לתיבה)
חוץ מזה יש עוד מס' הערות טכניות קטנות, אבל הן כבר סיפור של טעם אישי והרי כי "על טעם וריח אין להתווכח".
מקוה שלא הבהלתי אותך על כמות ההערות - בסה"כ העיצוב חמוד אבל בלי הערות לא מתקדמים וממשיכים בדרך אל 'העבודה המושלמת'....
בהצלחה, נעם.