ומיתקלקלים, חוץ מזה אין להם אחריות, כולם יודעים. מקור וייזתא מאתר www.haman.co.il
ליכוד אחד גדול מול מוטרפי השמאל
רק אצלי האתר לא עולה?
AMD, בטח הוא נשרף. לא כל יום פורים, אבל היום כן.
לפני שבוע הייתם בצד של AMD. ככה, פתאום חל שינוי בדעתכם? אני באמת לא מאמין משהו נראה לי חשוד. לא אומר יותר מזה, ולא רוצה להתווכח.
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
זו בדיחה אם לא הבנת...
רק ביחס למעבדים, בין ארור פרסקוט/פנטיום 4 לברוך אתלון 64 :-) פורים שמח לעם ישראל.
תפוחים, דיי עם המשפטים החכמים
פורים שמח.
בדיחות טובות שכאלו לפתוח איתן את הבוקר עם חיוך. ויש אנשים שאשכרה בולעים את זה פורים שמח לכולם
סתם - בא לי להתווכח על עוד אשכול חסר תועלת שלא מניב שום תוצאות חג שמח לכל חברי הפורום . מהמן הרשע
לא, תפוחים?
ציטוט: "מה הוא הסביר לך?" שאלתי. "שני דברים עיקריים", השיב אבי: "הראשון, שכל פרט ופרט במציאות, כל שערה בזקן שלי, קשורים זה בזה ודבר אינו מקרי; והשני, שיש טוב ורע בעולם, ויש לבחור בטוב ולדחות את הרע". מונחי הטוב והרע שאליהם התוודע בחלום, היה ברור, שונים מאוד מאלה שבהם הורגל. הוא לא שכח את החלום הזה, וכששאלתי אותו עליו זמן מה אחר כך, הוא זכר אותו בבירור.
P75 RULEZ!!!
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן.
אם כבר לוח אם! בלי מעבד חחח חג שמח
Your signature did not follow Fresh's signatures policy, therefore it was automatically erased. Please see the E-Mail which has been sent to you, to learn how to fix this.
מפילה מחשב.
פנטיום 3 זו חיית עבודה בלתי נלאית. טפו טפו טפו טפו טפו טפו טפו טפוטפו טפו טפו טפוטפו טפו טפו טפוטפו טפו טפו טפו וואלה, הפה שלי כבר יבש והמקלדת התמלאה רוק, אני הולך לשתות משהו.