לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-03-2006, 09:01
  yossi190 yossi190 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.03.06
מספר שאלות על משטרה צבאית

שלום, אני נמצא כעת בטירונות של משטרה צבאית ויש לי מספר שאלות בנושא:

1. היה לנו השבוע יום הערכה ולאחר מכן היה לחלק ראיון עם שני בלשים (לי גם היה)... לפי מה שאמרו לנו השיבוץ נקבע לפי נתונים אישיים (קב"א דפ"ר וכדומה), יום ההערכה, חוות דעתם מפקדים וצרכי הצבא...
מה הכי משפיע ומה פחות?

2. אני רוצה להגיע או לבילוש מצ"ח או לתפקיד חוקר תאונות דרכים (זה התפקיד הזה http://www1.idf.il/DOVER/site/mainp...&docid=48836.HE )

האם מישהו יכול לפרט קצת על התפקידים? מה עושים תכלס, האם כדאי להגיע לתפקיד הזה וכל מה שאפשר לספר, וגם כמה זמן הקורסים נמשכים? האם זה נכון ששניהם נמשכים כ6 שבועות?

וגם מה הדרישות לכל אחד מהתפקידים?

3. לפי מה שהבנתי בילוש נפתח למחזור שלנו (פברואר 06), האם מישהו יודע מה לגבי חוקר ת"ד?

4. ושאלה על הטירונות, יום חמישי עוד שבועיים יש לנו השבעה בכותל. יש למישהו מושג באיזה שעה זה אמור להיות והאם יוצאם חמשוש אחרי זה?

5. ושאלה אחרונה, את הכומתה הכחולה והתג יחידה מקבלים בטקס?

תודה ושבוע טוב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-03-2006, 14:25
  michael jordan michael jordan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.11.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yossi190 שמתחילה ב "מספר שאלות על משטרה צבאית"

1. הראיון עם השתי בלשים היה מין ראיון מקדים למיונים לימל"מ(יחידה מרכזית לחקירות מיוחדות) אם הם התרשמו ממך הם ייקחו אותך ליום מיונים ומשם תתקדם הלאה תלוי איך תיהיה במיונים. רואיינת בגלל נתונים אישיים אבל ליום הערכה יש את המשקל הכי גבוה.
2.בילוש מצ"ח או חוקר ת"ד במסגרת מצ"ח אין הרבה מה לפרט הקורס נמשך שלושה חודשים אולי בילוש חודש וחצי לגבי זה אני סגור אם כדאי להגיע לתפקיד זה כבר החלטה שלך מה מעניין אותך יותר ומה פחות.
דרישות, בעיקר יצירתיות אחריות וכל שאר התכונות בכיוון הזה.
3.לגבי הקורסים שנפתחים למחזור שלך באמת שאין מושג תברר עם קורס מצ"ח של מחזור אחד לפניך שעוד נמצאים בבה"ד.
4.לגבי הטקס השבעה אתם תיסעו בבוקר לי-ם תטיילו תשמעו הרצאות תבקרו בכותל והטקס יתחיל בסביבות 4-5 ייגמר אחרי שעה ואז יישחררו אותכם הביתה לחמשוש.
5.כן מקבלים את הכומתה בטקס את התג יחידה את החמצון וגם את התג שמי.
ישן 18-03-2006, 18:51
  yossi190 yossi190 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.03.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Scylla שמתחילה ב "חבר הכי טוב שלי עכשיו חוקר..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Scylla
חבר הכי טוב שלי עכשיו חוקר מצ"ח ת"ד מחזור ספט' 05.

היציאות זה משהו מוזר - יום כן, יום לא. למשל- יום ראשון באים לבסיס, חוזרים הביתה בשני, חוזרים לבסיס בשלישי, חוזרים הביתה ברביעי, חוזרים לבסיס בחמישי, חוזרים הביתה בראשון (סוגרים שבת), ואז חוזרים לבסיס בשני, חוזרים הביתה בשלישי, חוזרים לבסיס ברביעי ויוצאים חמשוש, וכן הלאה.

לגבי נשק - לא יוצאים ולא מסתובבים עם נשק.
לגבי ת"ד- חובה רשיון נהיגה.

התפקיד עצמו מאוד מעניין ויש כל מיני אירועים מלהיבים, אומנם שאתה צעיר אתה קצת נדפק אבל איך שהמחזור הבא מגיע אתה כבר במצב יותר טוב, סה"כ הוא מבסוט שם.

תודה על התשובות ועוד משהו...

קודם כל יש לי רשיון נהיגה כבר שנתיים וחצי אם זה משנה, ויש לי קב"א 56...

לגבי התפקיד, אומנם אני לא מחפש יציאות, אבל היציאות בתפקיד הזה משמ טובות (כלומר אם גרים קרוב לבסיס כי אם גרים רחוק אז חצי מהשירות יעבור בנסיעות לבסיס ובחזרה)...

אתה יכול אולי לשאול את חבר שלך עוד קצת על התפקיד ואולי אם הוא יודע אם למחזור שלנו נפתח קורס חוקר תאונות דרכים?

תודה

*דרך אגב אם יש אפשרות שזה יהיה היום זה יהיה טוב כי אני חוזר לבסיס מחר ויום שלישי אני צריך להגיד איזה תפקיד אני רוצה (יש לנו מיוני רמ"ד חוגרים)
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:33

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר