לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-03-2006, 21:22
צלמית המשתמש של coolpix
  coolpix coolpix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.05
ההחלטה קרבה.

אז ככה הכסף הגיע (סוף סוף) וניכנסים לקטע הקשה של ההחלטה. (d20 vs d70s) אחריי שקראתי אליהם חומר במשך יותר מחצי שנה ראיתי אין ספור תמונות שצולמו עם הגופים הללו בעדשות זהות. ואין ספור דיונים בנושא. עדיין לא הגעתי למסקנה מי יותר טובה ובמה לכול אחת היתרונות שלה כמובן שמבחינת יכולת סופית ונתונים טכניים הקאנון מנצחת את הניקון. הגעתי למסקנה חותכת שהתמונות של ניקון צריכות יותר עיבוד במחשב מאשר התמונות של הקאנון אך בסופו של דבר כול תמונה שמצלמים עם הקאנון אפשר לצלם גם עם הניקון ולהגיעה לאותה תוצאה בידיוק אחריי עיבוד במחשב. כרגע אני לא מדבר על סוגי העדשות, אלה רק על הגוף נטו!. עוד דבר שממש חשוב לי בנוגע לבחירת הגוף הוא שהוא יהיה נוח לי בידיים ושהנדסת האנוש שלה תיהיה מצויינת. שיחקתי הרבה עם הD70 של ניקון והיא אכן גוף שפשוט מותאם במדיוק לידיים שלי. ופה בדילמה. את הקאנון החזקתי רק פעם אחת וזה היה בידיוק ל10 שניות הלכתי להרבה מאוד חניות בתל אביב וגם כן בירושלים ולאף אחד מהם לא הייתה את הD20 בתצוגה אלה בקרטונים והם סירבו להוציא אותה ולתת לי להרגיש אותה. עכשיו אני יודע שזה אחת המאפיינים שיכריעו בישבילי. ואני מבקש מחברי הפורום שבבעלותם הD20 שיעזרו לי להחליט אחת ולתמיד.
הייתי רוצה להגיע לאחד מכם לבית או להפגש איפשהוא ולשחק טיפה עם המצלמה לצלם כמה תמונות ולעריך את מה שאני חושב.... הייתי רוצה שזה יהיה בסביבה של הדרום עד המרכז (ירושלים תל אביב) לא מעבר.
אני אודה מאוד מאוד לכול עלה שיהיו מוכנים לעזור לי .
בתודה בוריס .
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-03-2006, 21:42
  קובי אטדגי קובי אטדגי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.03.06
אמנם אין לי D70\s או D20\D30, אבל...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי coolpix שמתחילה ב "ההחלטה קרבה."

יצא לי לשחק עם שני הגופים (D70 וD20), שניהם מרגישים טוב ביד, מקריאת המפרט,
לשניהם יש איכויות לצלם חובב, לדעתי היתרון הבולט הוא מהירות "יריית" התמונות ברצף,
*5 פריימים לשנייה לעומת 3 בניקון, והיתרון הפחות משמעותי לדעתי דווקא זה ה8MP לעומת ה6MP על חיישן מעט יותר גדול בניקון,
*אם כבר אתה קונה מצלמה חדשה הייתי הולך כבר על ה70s או על הD30, פה לD30 יש יתרון
במסך 2.5" לעומת 2.0" בניקון וכמעט כפול פיקסלים במסך (230K לעומת 130K),
*בקנון יש אופציה לצילום ברגישות 100-1600+3200 לעומת ניקון 200-1600.
*בניקון פיצוי החשיפה הוא +5/-5 לעומת +2/-2 בקנון

סיכום קליל, בכל זאת חכה לתגובות מבעלי המצלמות המדוברות,

קובי

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:53

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר