
20-03-2006, 16:31
|
|
|
|
חבר מתאריך: 23.12.01
הודעות: 409
|
|
|
האם הכרטיס מסך הבא שווה את המחיר
יש לי מחשב עם חריץ AGP ואני מעוניין לשפר את הכרטיס מסך הגרוע שיש לי ראדון 9250 למשהו איכותי יותר,בגדול אין לי הגבלה כספית אבל אני פשוט לא רוצה להשקיע יותר מידי. שמעתי כבר על ה 6600GT או ה 6800GS אבל לא יודע כמה הם שווים את המחיר.
אני רוצה כרטיס שיתמוך במשחקים אבל גם לא משהו יותר מידי חזק כי צריך להחזיק עד אוקטובר בערך הכרטיס מסך החדש כי שם אני מתכוון לקנות מחשב חדש. האם ה 6800GS או ה 6600GT הם לא הגזמה (אני מניח שסדרה 7 זה כבר הגזמה בעיקר כי יש לי AGP). הסיבה שאני לא עובר כרגע למחשב חדש למרות שיש לי את הכסף להחליף את המעבד\לוח אם \וכרטיס מסך זה כי אני מתבאס על הלוח אם והמעבד הזה (פנטיום 4 - 3 גה"צ עם לוח אם של אסוס) אז אני אחכה קצת,אחסוך עוד קצת ואקנה מחשב חדש עם מסך והכל ואתן את המחשב הזה לאחותי .
בכל מקרה
http://hwzone.co.il/tradezone/index...witem&item=5555
האם זה נראה לכם הצעה שווה,אני לא מתכוון לעשות OC לכן אני מתלבט מעט...
אשמח לחוות דעתכם
דרך אגב,עוד שאלה קטנה לסיום
מה לפי דעתכם הסכום האופטימלי להשקיע במחשב משחקים (רק המחשב).
כי נניח שעד סכום מסויים התפוקה עולה ועולה והרי מסכום מסוים התפוקה עדיין עולה אבל פחות. כמו ההבדל בין ה 6600 לגירסת ה GT ,השאלה כמה צריך להשקיע במחשב כדי שיהיה טוב מאוד ובמחיר סביר.
|