לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-03-2006, 10:08
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
"השיעור של הרבי" פוקד עקרות

http://www.col.org.il/show_news.asp?18556

"השיעור של הרבי" פוקד עקרות

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.col.org.il/pics/nf_2437_73901.jpg]

אביגד ואחינועם מעטוף, ועמרם ושושנה הלל. נפקדו בבן בזכות "השיעור של הרבי"
אביגד ואחינועם מעטוף זכו לבן זכר לאחר 27 שנות עקרות בזכות "השיעור של הרבי מליובאוויטש" המאורגן על-ידי נשות חב"ד בישוב ברקת בראשות שליח חב"ד הרב סעדיה מעטוף. הסיפור המדהים מעורר גלים בישוב ברקת וברחבי הארץ. בתוך זמן קצר, מאז נוסד השיעור, נפקדו בפרי בטן כל משתתפות השיעור - 20 נשים (למעט אחת בנתיים), לאחר שלא זכו לילדים שנים ארוכות. לסיפור המלא

קשה לתאר במילים מה עובר על משפחות שלא נפקדו בילדים. בבריתות-מילה ליבם מתפלץ, חבריהם כבר עם בית מלא בילדים ואצלם הבדידות אוכלת כל חלקה טובה. כל הרופאים שאצלם ביקרו בני הזוג התאיישו מהאפשרות שבני הזוג יחבקו בן. אך אביגד ואחינועם מעטוף לא נשברו, ובאמונה אמיצה סיפרו לחברים: "אנחנו עוד נזכה ליום הגדול לחבוק בן משלנו".

בני הזוג קיבלו על עצמם לייסד בביתם שיעור בהלכות טהרת המשפחה, וזאת לאחר ששמעו על בני זוג מבני-ברק שלא נפקדו שנים ארוכות בילדים. בני הזוג שביקרו לפני 15 שנה אצל הרבי מליובאוויטש ביקשו ממנו ברכה לזרעא חיה וקיימא. הרבי הורה להם לייסד שיעור בהלכות 'טהרת המשפחה' בו תשתתפנה רק נשים שלא נפקדו בילדים. בני הזוג ייסדו את השיעור, ובתוך מספר שנים כל משתתפות השיעוק נפקדו בזרעא חיה וקיימא!

כששמעו על כך אביגד ואחינועם מעטוף הם פנו לגב' רות מפעי מנשות חב"ד ברחובות, וביקשו ממנה להגיע מידי שבוע לביתם שבמושב ברקת, ולמסור שיעור בטהרת המשפחה. השיעור נוסד לפני כשנתיים, ולאחרונה מוסרת אותו הגב' אורה קפרא מרחובות.

בתוך זמן קצר, מאז נוסד השיעור, נפקדו בפרי בטן כל ממשתפות השיעור - 20 נשים (למעט אחת בנתיים), לאחר שלא זכו לילדים שנים ארוכות. בחנוכה האחרון נולדו זוג תאומים לזוג עמרם ושושנה הלל לאחר שלא זכו לילדים 20 שנה! בשבוע שעבר, נולד בן זכר לאישה נוספת ממשתפות השיעור, והיום (שלישי) יערך ברית המילה לבנם של אביגד ואחינועם מעטוף שזכו לבן זכר לאחר 27 שנות עקרות בזכות "השיעור של הרבי מליובאוויטש".

חג הפורים יזכר אצל משפחת מעטוף ממושב ברקת לעד. המשלוח מנות הכי גדול בעולם שה' יכול לתת - הם קיבלו בשמחה שאי-אפשר לתאר במילים.
האב הנרגש סיפר כי הם שמרו על קיום השיעור באדיקות מידי יום רביעי בשבוע מבלי להחמיץ אפילו שבוע אחד. "גם בימים בהם לא יכולנו להשתתף מסיבות משפחתיות, לא יצאנו מביתנו עד שלא דאגנו להכין את השיעור ולדאוג שהכל מוכן", סיפר.

שושנה הלל, שנפקדה אף היא בזכות השיעור, סיפרה כי "לאחר שניסיתי להיפקד מזה 20 שנה - כבר לא האמנתי בכלום. וכשהציעו לי להשתתף בשיעור פיקפקתי בכך, אך האמונה והתקווה הביאו אותה להשתתף בקביעות בשיעור ולא להפסיד אף שבוע. פקדתי קברי צדיקים והרבתי בתפילות מידי יום. וב"ה שהקב"ה זיכה אותי בפרי בטן".

ברית המילה תיערך בביתם של בני הזוג. "בבית הזה חיכיתי לילד 27 שנה, וכאן אני יארח את אליהו הנביא - מלאך הברית", אומר הרב בהתרגשות. את הברית יערוך ר' דוד מפעי מבית חב"ד ברקת, ובשמחה הגדולה ישתתפו חברים ובני משפחה, שיבואו לשמוח ולהתרגש עפ בני הזוג ביום הגדול בחייהם.

*
תודה לר' יוסי נחשון מבית חב"ד חברון על העזרה באיסוף החומר.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-03-2006, 10:42
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

כשהייתי בארה"ב הייתה לי דודה שכבר הלכה לעולמה וגם היא ארגנה שיעורים כאלו
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "ספר ספר,אל תתבייש!!!!!"

לה היה ילד אחד, אבל היא רצתה עוד.. היא ארגנה שיעור וכל הנשים שהגיעו לשיעור כולם נפקדו, חוץ מאחת שהייתה יותר קרוב לגיל 50 מאשר ל40. היא עצמה לא נפקדה. אני מכיר למה, אבל זה לא בפורום...

הייתה שם אשה אחת שגם היא 20 שנה שלא יכלה להיכנס בהריון. היא ובעלה עשו פעם גם טיפולים מיוחדים בכדי שלא להיכנס להריון, שזה הקשה עוד יותר על הרופאים מתי שהם החליטו להוליד., גם היא הגיעה לשיעור, ואחר כך הדודה שהזכרתי הביאה אותה שתעבור ליד הרבי מתי שהוא נסע לאוהל (בית העלמין) של חמיו האדמו"ר זצ"ל לבקש ממנו ברכה להריון. באותה לילה היה יום המקווה שלה, ומייד באותו חודש (או יום..) היא נכנסה להריון.

ישן 22-03-2006, 12:02
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

לא כתבתי שזה תמיד ככה. אבל עובדה שכל רופא שמטפל בפוריות יגיד לך
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "ושוב פעם,הסיפורים שלך לא אמינים"

שהרבה נשים בגלל שלקחו אמצעי מניעה אינם מסוגלים או מתקשים להוליד, והם נזקקים לטיפולים.

במקרה שהיה שם, זה מה ששמעתי מהדודה, היא כבר לא בחיים, ואני לא יכול לברר יותר פרטים. אבל זו הייתה עובדה שכמה שנים הם ניסו להיכנס בהריון, ואחרי פעם אחת שטבלה במקוה, היא נכנסה להריון. הכרתי את הזוג, הם היו חילוניים לגמרי, בשנות ה40 לערך.

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 22-03-2006 בשעה 12:12.
ישן 22-03-2006, 19:36
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
אז ככה מפחידים את הבנות הצעירות במגזר שלכם?
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "לא כתבתי שזה תמיד ככה. אבל עובדה שכל רופא שמטפל בפוריות יגיד לך"

מגיעה כלה לפני החתונה אל הרבנית,והרבנית אומרת לבחורה האומללה שאם היא תיקח גלולות היא לא תוכל להביא ילדים בעתיד?
אתה טוען שכל רופאי הנשים יודעים שגלולות פוגעות בפוריות. ובכן,מדוע אותם רופאים לא מזהירים את כל מי שמבקשת מרשם? מדוע משרד הבריאות לא מפרסם אזהרה באותיות גדולות על כל חבילה של 21? מדוע עשרות אלפי ישראליות משתמשות בזה ללא חשש?
אני אגלה לך את האמת: גלולות למניעת הריון מהדור המודרני הן בטוחות לחלוטין,האפקט שלהן הפיך בגמר השימוש,תופעות הלוואי כמעט ואינן קיימות,ואפילו יש כמה יתרונות בריאותיים.

ישן 23-03-2006, 07:49
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

מה שספרתי על הזוג שהם עשו משהו בכדי שאי אפשר להיכנס להריון, נדמה לי שזה לא היה גלולות
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "אז ככה מפחידים את הבנות הצעירות במגזר שלכם?"

אלא משהו אחר, שאני לא יודע בפירוט.

אבל מה שאת כתבת שגלולות פוגעות בפריון זה נכון. למען הדיוק: יש מקרים שזה פוגע.

מה שמשרד הבריאות אינו מזהיר, זה בדיוק מאותה סיבה שיש עוד הרבה דברים שאינו מזהיר: לדוגמה - יותר מדי אוכל פוגע בבריאות, במיוחד המסעדות שזוללים שם בלי מגבלות, אפילו דברים שהם כאילו בשביל הבריאות כמו עקומול יש להם תופעות לוואי.

למה במצעדים של ההומאים הם לא מפרסמים שיש בין המומאים פי 5 יותר מקרים של מחלות איידס וצהבת.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:38

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר