לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-03-2006, 13:30
  -tay- -tay- אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל -tay-
עוד לא התגייסתי, ונמאס לי כבר מהצבא!!

אני כל כך מתוסכל אלוקים!!
אז ככה..29.11 היה התאריך שלי (וואי אני רועד מעצבים) שזה תאריך מג"ב כמו שביקשתי!! 27.11 מודיעים לי שדוחים לי את הגיוס בגלל "צורכי הבקו"ם" למרץ...בגללם התפטרתי מהעבודה שלי!! יומיים לפני מודיעים לי?!?!!?!?
סבבה, שאלתי אם יש מצב שזה יקרה לי שוב במרץ שידחו לי ככה, ואמרו לי חד משמעית שאין מצב!!!!!!!!
סבבה, במרץ שוב ביקשתי מג"ב אך משום מה "לא מתאים לבקו"ם" ונתנו לי שיריון..
אבל בתור אחד שרוצה לתת למדינה המחורבנת הזו, אז סבבה, מבאס אבל אני רוצה לתרום אז אני אתרום גם בשיריון!! כי זה הפאקינג מדינה שלי, ואני אתקדם בשיריון!!..חודשים אני מתאמן בישביל להגיע לפלס"ר..חודשים אני מנסה להכניס לעצמי רעל לשיריון! יום שלישי התפטרתי מהעבודה...ולפני 5 דקות מתקשרים אליי מלשכת גיוס (חשבתי שסוףסוף הקצין של שיריון נזכר שגם אליי הוא צריך להתקשר ולבוא אליי לבית..)
אבל לא!! דוחים לי את הגיוס ב3 ימים!! אני כולי רועד מעצבים, אין לי מושג מה לעשות..ושאני צועק עליו שאני לא מתכוון להתייצב עוד שלוש ימים הוא עושה לי אז תבוא ב26 ותעשה עבודות רסר- אני לא יכול לעשות כלום, אותי רק שלחו מהבקום לשאול אותך. לשאול?!?!?!?!?!?!? ממש לא!!! אני לא מוכן לנהל את החיים שלי יותר לפי צרכי הבקום והצבא..!!

מה אני עושה עכשיו תגידו לי???? שמישהו ינסה לעזור לי למה אני ממש תקוע..והוא עוד מנסה לחרטט אותי ש26 זה לא שיריון...
מזה בכלל 3 ימים אחרי? איזה גיוס זה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-03-2006, 16:01
  עוגיה בלגית עוגיה בלגית אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.01.06
אני ואתה 1 ל1 !!! כנס
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי -tay- שמתחילה ב "עוד לא התגייסתי, ונמאס לי כבר מהצבא!!"

תאריך מקורי 21.11 גבעתי! דחיתי תגיוס מסיבות אישיות, אמרו לי אתה תתגייס במרץ אל דאגה!
מגיע לו חודש מרץ ואין צו, קיבלתי צו ל23.7! עשיתי בלאגן כל יום טלפון כל יום תשובות אחרות כל יום מנסים לנגב אותי בסיפור אחר, מפה ולשם בתל השומר הסכימו לתת לי 26.3 לקצין מיון, עוד איכשהו הסתדר לי בראש אמרתי בסדר זה עדיף על גיוס ביולי, בזמן שהתקשרו אליך התקשרו גם אליי והזיזו אותי ל29.3 בדיוק כמוך.. אנחנו נגשים לקצין מיון בן זונה שהוא כולה איזה רב"ט שעם המצב רוח שיש לי עכשיו כדאי לו מאוד לתת לי מה שאני רוצה ואם אני יגיד לו לדקלם תאי בי סי הפוך כדאי לו כי אני מת להרביץ למישהו מכות רצח להוציא עליהם את כל העצבים שהם הביאו לי עד עכשיו!!

אתמול הייתי בשביזות עצבנית לא רציתי להתגייס, אני מבין אותך...

* אמרו לי שהזיזו תגיוס למה יש עומס על הבקום,, השאלה איזה עומס.. עומס של מתגייסי שריון או עומס של חברה שהולכים לקצין מיון, אם זאת האפשרות השניה אכלנו אותה למה כל התפקידים יגמרו עוד ב26 אנחנו נשארים עם הבררה שנשארה.. בכל מקרה אני מתגייס עם עוד כמה חברה בהפרשים של יום לפני יום אחרי וכולם הולכים לשבת במעצר.. אז לא תהיה בעיה לעשות שמה שמח אם לא יתחשבו..

נערך לאחרונה ע"י עוגיה בלגית בתאריך 23-03-2006 בשעה 16:04.
ישן 23-03-2006, 17:10
  gks504 gks504 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.03.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי -tay- שמתחילה ב "עוד לא התגייסתי, ונמאס לי כבר מהצבא!!"

אני לא יודע מה אתם כולם קופצים...חבר שלי קיבל 29במרץ וקיבל איגרת של שיריון...ד"א לי נעשה אותו הדבר...עברתי גיבוש חובלים אבל רציתי צנחנים אז ביקשתי ראיון לצנחנים...סבבה עברתי אותו קיבלתי צו גיוס לסוף נובמבר 27 אם אני לא טועה...3 ימים לפני הגיוס אני מקבל טלפון...אומרים לי שדחו לי תגיוס חזרה ל 19 במרץ...זה אחרי שכבר הקדימו לי אותו לנובמבר בגלל צנחנים...קיצר מפה לשם אני כולי בראש של צנחנים פתאום בפבואר אני מקבל מכתב...לפי צורכי הצבא אנו לא זקוקים לך בצנחנים ...בלה בלה ותקבל שיבוץ בימים הקרובים...קיץ קץ מפה לשם קיבלתי הנדסה...ממש לא מה שרציתי,,,אבל נכנסתי לזה כבר...ואני מקווה להגיע ליעל או ס"פ בהצלחה לכולם ואל תישברו בגלל שהמערכת הצבאית היא מערכת מטומטת...לי יש דוד תא"ל בדימוס והוא מודה בטיפשות שבה מנוהלת המערכת...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:39

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר