24-03-2006, 22:10
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 12.09.05
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי kino18
אה, כן סליחה...התבלבלתי קצת במושגים...
אבל זה לא שהוסיפו לי מקום, החליפו אותו..
והמערכת מותקנת על כונןc , אבל לצערי, כמה שאני מוחקת או מעבירה אותם לd, אני עדיין נשארת עם 300 מגה.
מחקתי הכל, עכשיו יש שם רק את התוכניות ואת כל קבצי המערכת, ועדיין זה מראה שאין מקום.
מה אפשר לעשות?
|
יכול להיות שאת משתמשת בתוכנה ששומרת את הקבצים שאת מוחקת לתקופה מסויימת. כמו ה- Recycle Bin של Norton System Works. המטרה של תוכנות אלו היא לאפשר לך להתחרט לשחזר קבצים שמחקת אם עשית טעות. אם יש לך כזו תוכנה, למרות שאת מוחקת את הקבצים היא עדיין שומרת אותם לתקופה של משהו כמו שבוע-שבועיים.
תשלחי מפרט של התוכנות שאת מריצה, יכול להיות שזו הבעייה.
בנוגע לזה שהמחשב נכבה, זה נראה לי כמו בעיית חומרה.
אני לא בטוח איך זה עובד עם HD-ים של לפטופים אבל לכל יצרן HD-ים באתר יש תוכנה שיודעת לבדוק ולאבחן את ה-HD-ים שלו בצורה יסודית ועמוקה ולהגיד לך אם יש בעיית חומרה והאם צריך להחליף HD.
WINDOWS לא יכבה פשוט את המחשב בפתאומיות לא משנה כמה קצת מקום נישאר לך, מה גם ש 300MB זה לא כל כך קצת, אני לפעמים עבדתי עם פחות מ- 100MB במחשב הישן לי. אם הHD "מתפורר" זאת אומרת שיש לו BAD SECTORS שהולכים וגדלים כל רגע יכול להיות שמידע קריטי של מערכת ההפעלה "התפורר" פתאום ושהיא מנסה לגשת אילו - בום - המחשב נתקע/נכבה. דבר שקרה לי עם ה- HD הקודם שלי והחלפתי אותו תמורת חדש אחרי שהראתי להם בחנות את תוצאות הבדיקה של התוכנה ש WESTREN DIGITAL מספקת.
מקווה שעזרתי.
Samsung 22" 226BW 1680x1050
Asus Radeon EAH5870 1GB
Seasonic 750W
|