לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-03-2006, 18:09
  Sam Weller Sam Weller אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.05
ברוכה הבאה
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי tamiborsook שמתחילה ב "פרץ עוד יפרוץ"

ממש לא התכוונתי להעביר מסר שאינך רצויה. אבל היה משהו קומי בהודעה שלך. אל תקחי ללב.

לגבי עמיר פרץ - אני חושב שההישג שלו בבחירות היה משולש - הוא הצליח לשמר את כוחה של מפלגת העבודה בכך שהביא מצביעים חדשים במקום אלה שנהו אחרי קדימה, הוא גם הצליח להעלות את הנושא החברתי על סדר היום בבחירות (מה שתרם לא מעט להתרסקות הליכוד), והוא גם הצליח לחשוף לעיני המתבונן הביקורתי את הזלזול שעדיין קיים למרבה הצער כלפי הלא אשכנזים.

אני חושב שלעמיר פרץ יש עתיד רציני בפוליטיקה הישראלית בתנאי שלא יעשה טעות בבחירת התיק בממשלה (כמו שעשה דוד לוי בזמנו) ובתנאי שחברי מפלגתו הסכינאים לא ישימו לו רגל. את כל זה אני אומר בתור מי שמתנגד למשנתו הכלכלית והמדינית וגם זוכר לו לרעה את השימוש הלא ראוי בנשק השביתה בהיותו יו"ר ההסתדרות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-04-2006, 19:32
  tamiborsook tamiborsook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.10.05
פיגוע סאם
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי tamiborsook שמתחילה ב "אני שמחה שעמיר פרץ בכותרות"

עכשיו אני מבינה מדוע יצאת בתמרור אזהרה, בכותרת נוראית ובתגובה איומה לאשכול שפתחתי, לא רצית שהנושא הזה יעלה. עובדה שמאז נעלמת. מכל הכותרות שעוסקות בפרץ בימים אלה. אני מבינה שכתבת את דעתך פעמיים קודם בנוגע לפרץ והכתיבה הייתה חיובית, האם כדי להשתיק אותי? האם אתה מתבייש במה שכתבת לי? אני יודעת שהתנצלת.

את "פוסל במומו פוסל" לא היית צריך לומר לי.

כתבתי "מעניין שבאף כותרת לא מזכירים את פרץ"

האם בזה אני נחשבת "מי שנותן במחשבתו "מום" ופגם באדם"?

האם בזה אני נחשבת "המגנה אחרים תולה בהם לרוב ליקוי המצוי בעצמו"?

האם בזה נחשבתי "המגנה אחרים גורם גנאי לעצמו"?

או "מום שבך אל תאמר לחברך"?

כל זה נקרא "טובל ושרץ בידו"

האם לכך התכוונת?

או ל"טלי קורה מבין עינייך"...

תענה
ישן 04-04-2006, 19:44
  Sam Weller Sam Weller אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.05
פשוט לא היה לי מה להוסיף
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי tamiborsook שמתחילה ב "סאם"

דעתי על פרץ לא השתנתה, ואת דעותיי אני לא כותב פה כדי להשתיק אחרים. הסירי דאגה מליבך. אני פשוט משתדל לא לכתוב אם אין לי מה להוסיף.

לגבי התגובה המקורית שלי - באופן עקרוני אני לא אוהב אשכולות שנפתחים עם הודעה בת שורה אחת, בלי נימוק ובלי הסבר. במקרה הספציפי הזה סיפקת לי הזדמנות ללעוג על ההודעה (לא על דעתך ולא עלייך) - כתבת "מעניין שבאף כותרת לא מזכירים את פרץ". בכותרת ההודעה שלך כתבת "מעניין שבאף כותרת". יכולת להכניס את המשפט כולו בכותרת ולא עשית כן, משמע גם את השארת את עמיר פרץ מחוץ לכותרת. זה הכל - בדיחה מילולית ותו לא. מקווה שההסבר מספק, ומקווה עוד יותר שלא אאלץ להסביר את שנינותיי בהמשך.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:29

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר