30-03-2006, 16:03
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 24.08.05
|
|
|
חדשה מרעישה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי agent_amos שמתחילה ב "שאלה חשובה צו התייצבות למחר מבחנים פסיכוטכניים..."
טוב אז ככה הגעתי ב7:30 לש.ג. של תל השומר והאפס האידיוט לא נתן לי להיכנס ואמר לי לקחת קו 2.
עליתי על קו 2 נסעתי ללשכה הגעתי,באתי נכנסתי פתאום אחד אומר לי "שומע,תשמע אי אפשר להיכנס עם זה תסדר משהו עם המודיעין ותחזור אליי".
סידרתי במודיעין וחזרתי אליו עם פתק קיבלתי כרטיס ואז היא באה לי ביציאה ו"אומרת ידוע לך שאתה לא אמור להיות פה היום הזימון שלך נדחה" .עניתי לה שעד 1 בלילה אתמול מתי שהודפס הפרינט סקרין הקיוסק מידע עדיין לא עודכן,ואין מה לעשות קיצר הכל הסתדר ברוך השם!,והלכתי למחשב ירוק.
ההיא מהחוליה המטומטמת יוצאת מהחדר וקוראת לי (לא הייתי שם הייתי בשירותים כי היא אמרה שאסור לצאת באמצע),אמרו לי שקראו אז באתי פתחתי את הדלת ואמרתי סליחה ובוקר טוב קראתם לי?.
היא בשיא הגועל אומרת לי תסגור ת'דלת ותעיף את עצמך החוצה אבל מיד!,אמרתי טוב טרקתי את הדלת וסיננתי לעברה כמה קללות עסיסיות .
קיצר המנחוסה הזאת קוראת לי מסבירה והרסה לי את הבוקר...,עשיתי את המבחנים יצאתי ואז הלכתי למודיעין להביא אישור שהייתי בצו היום אז היא מביאה לי אישור שהייתי אצלם עד 11:00.
עליתי לקו 2 ושמחתי שאני לא אראה את המקום עד יום הגיוס שלי.
הבחינות היו בסה"כ טובות נקווה לקב"א גבוהה.