בכל מקרה, הדבר היחיד שהוכחת בעבר הוא שאכן אינך אובייקטיבי לגבי חיל האוויר, אבל גם הוכחת
ששאר הצבא הוא בעיניך סימן שאלה ענקי, ושאין לך שום יכולת להתמודד עם סוגיות שהן טיפה מעבר
ל"איזה אף 16 מגניב יש פה"...
כולנו גאים בך שהצבעת מרצ בסוף, ואין ספק שאתה ובייניש יחדיו רשאים לחלוק בתהילת המנדט
החמישי...

הלינק שהבאת אכן מוכיח טענתך: אני טוען שהצבא והמשטרה אינם ברמה של גוף אזרחי בינוני, ואתה
הופך זאת לקביעה שלי לגבי איכות של גוף ספציפי בהשוואה ל-כ-ל האחרים?

אמיל, או שהשפה
העברית מסובכת לך ("הטוב ביותר" משמעו ש-א-י-ן ארגונים טובים ממנו, וכמובן שרק אחד משנינו היה
"אינטליגנטי" מספיק לתת קביעה כזו לגבי גוף כלשהו...), או שפשוט אתה נעשה נואש עד כדי תקווה
שתזרוק טענות ומתוך רחמים לא יענו לך עליהן (עד כמה שאני חש אהדה למצוקתך, אני לא קב"ן, ולא תפקידי "להוציא אותך כשיר" מתוך הקונפליקט הפנימי העולה מכתביך פה...)...
היציאה על בייניש והחוצנים היא אמנם קריאה נואשת של "אין לי טיעונים ועל כן אני מנסה להראות עד כמה
אני חלש בציניות, בתקווה שלא יענו לי מתוך רחמים", אבל כאמור, לא תפקידי לגאול אותך ממצוקתך.
לא אחריותי שאתה מרגיש פראייר שהמפלגה שהצבעת לה, זקוקה ל"סיוע שיפוטי" כדי לעבור את אחוז החסימה - אבל אני מצר על גזענותך המזעזעת, שבאה לידי ביטוי ברצונך לגזול מערביי ישראל
את הייצוג הפרלמנטארי, שלו הם ראויים. תופיק זיאד מתהפך בקברו לו ידע כיצד נראה הדור הצעיר
של חד"ש...