לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-03-2006, 20:25
  emile_a emile_a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.02.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "מרתק שוועדת הבחירות המרכזית נזכרה בכך, בדיוק כשהקולות האלה מכריעים לגבי מנדט 5 במרצ.."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
58 שנים ידוע שקלפיות באזורים ערביים הם כר נרחב בשטיקים מרתקים (הצבעות כפולות ומכופלות מאחורי
רעלות, סימונים פיקטיביים ברשימות הבוחרים תוך הוספת מעטפות, ועוד כהנה וכהנה...), ולא שמענו על
פסילה גורפת של קלפיות - עד היום. מה נשתנה הלילה הזה? הלילה הזה תלוי המנדט החמישי של מרצ
בכך שרע"ם יקבלו כמה קולות פחות...

שוב חבל שאתה מערבב בין הביקורת ההגיונית והלגיטימית שלך (למשל בעניין התגייסות התקשורת ובעניין השחיתות של בכירים כאלה ואחרים) לבין תאוריות הקונפירציה המוגזמות המהוות המשך לכך שאלביס חי ושהנחיתה על הירח צולמה באולפן טלוויזיה...
אמיל.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-03-2006, 21:04

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "מרתק לראות איך בכל פעם שהשמאל מותקף בעזרת עובדות - הוא מזדעק כנגד "קונספירציות"..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
להשוות בין העובדות שתיארתי, לבין סיפורי אלוויס, זה כמו להשוות בין חיל האוויר הישראלי, לזה של
הרפובליקה המרכז אפריקנית...
לא יעזרו ההתפתלויות: עד הערב לא עסקו בזיופי הערבים, והערב, כאשר המנדט החמישי של מרצ תלוי
בכך - פתאום עוסקים בזה...

הטענה שלך היא כמובן שהדבר נעשה רק בגלל שמדובר בעוד מנדט למרצ, ואילו היה זה עוד מנדט לליברמן או לליכוד הרי שזה לא היה נעשה.
הרמיזות הללא לגבי חוסר האיזון הקיצוני של השופטת בייניש הינן תאוריות קונספירציה שכן משתוות לתאוריות אלביס..
ובעניין חיל האויר? מה אני מבין בעניין, אני ערבי..
אמיל.
ישן 30-03-2006, 21:14
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אני כמובן מקבל בהכנעה את הציונים שאתה מחלק לעובדות (סליחה, "קונספירציות") שאני מביא..
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי emile_a שמתחילה ב "[QUOTE=ori]להשוות בין העובדות..."

קשה לקחת ברצינות מישהו שמסתכל על עובדות, ואז כשאינו מסוגל להתמודד עימן לוגית, מנסה
להשוותן לאבסורדים שונים...
יהדותך/ערביותך/אוזבקיותך, אינן רלוונטיות לכך שחיל האוויר הישראלי "קצת" שונה מחיל האוויר של
"חניכיו של בוקאסה"...
ציפיתי לראות ניסיון מינימלי להתמודדות עם עובדות, וכמובן כשלת בכך. לא אשמתך, הרגילו אותך
"במחנה", לא לחשוב, אלא ללעוס ת'סיסמאות הנכונות, ולפלוט אותן כאשר הסיטואציה היא כזו שאין
לך תשובה.
אני יכול לבשר לך באופן מוחלט וברור, שלו המנדט העשירי היה עומד מול המנדט הרביעי של רע"ם -
בינייש לא הייתה מחפשת לפסול ת'קלפיות הערביות - אבל האמת היא שאתה יודע זאת בדיוק כמוני,
ורק "תחושת החובה" גורמת לך לכתוב שזו "קונספירציה"...
ישן 30-03-2006, 21:22

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אני כמובן מקבל בהכנעה את הציונים שאתה מחלק לעובדות (סליחה, "קונספירציות") שאני מביא.."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
קשה לקחת ברצינות מישהו שמסתכל על עובדות, ואז כשאינו מסוגל להתמודד עימן לוגית, מנסה
להשוותן לאבסורדים שונים...
יהדותך/ערביותך/אוזבקיותך, אינן רלוונטיות לכך שחיל האוויר הישראלי "קצת" שונה מחיל האוויר של
"חניכיו של בוקאסה"...
ציפיתי לראות ניסיון מינימלי להתמודדות עם עובדות, וכמובן כשלת בכך. לא אשמתך, הרגילו אותך
"במחנה", לא לחשוב, אלא ללעוס ת'סיסמאות הנכונות, ולפלוט אותן כאשר הסיטואציה היא כזו שאין
לך תשובה.
אני יכול לבשר לך באופן מוחלט וברור, שלו המנדט העשירי היה עומד מול המנדט הרביעי של רע"ם -
בינייש לא הייתה מחפשת לפסול ת'קלפיות הערביות - אבל האמת היא שאתה יודע זאת בדיוק כמוני,
ורק "תחושת החובה" גורמת לך לכתוב שזו "קונספירציה"...

אני בפירוש לא יודע זאת, אני בהחלט חושב שהשופטת היתה נוהגת באותה צורה לו היה מדובר בכל מפלגה אחרת.
אתה לא הוכחת שהיא לא היתה עושה זאת אלא רק הכרזת שהיא לא היתה עושה זאת.
מה שכן הוכחת בהערתך לגבי "המחנה" (ובהערות נוספות) זה שאתה די אומלל ומלא שנאה, כולם נגדך ולכן אתה שונא את כולם, ערבים, שמאלנים, בגץ, משטרה וצבא...
מה שלימדו אותי ב"מחנה" של הארגון הטוב ביותר בארץ (וחיל האויר הטוב ביותר בעולם) אתה לעולם לא תדע....
בהצלחה כראש הארגון המפואר והידוע שבו אתה בכיר- פורום פרש!
להת מסכן.
אמיל.
ישן 30-03-2006, 21:39
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

:), אמיל, הגידופים המשעשעים אמנם מוציאים אותך גבר-גבר, אבל כרגיל - חלש בלוגיקה...
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי emile_a שמתחילה ב "[QUOTE=ori]קשה לקחת ברצינות..."

כשכתבתי שאין לי ספק שאתה יודע את האמת, ניסיתי להחמיא לך, ולטעון ש"בגלל שאינך תלוש
מהמציאות באופן מוחלט, אתה יודע ת'אמת...", אבל אתה מעדיף להכריז בגאווה על תלישותך
מהמציאות, ואני נאלץ להרים ידיים ולא להתווכח עם הכרזתך על עצמך ככזה...
את "שנאתי לערבים, לצבא ולמשטרה", אתה כמובן גייסת מאותו מקום שבו גייסת כשהחלטת שהמקום
שאתה טוען שמעסיק אותך, הוא הארגון הטוב בארץ (דמיונך הקודח - מצטער שאני כותב בסוגריים את
ההסבר למובן מאליו, אבל אחרי הקטעים מעוררי הדאגה הנוגעים להבנתך את המציאות, אני לא לוקח
איתך סיכונים...)...
מכיוון, שאני לא ניחנתי בצניעות המלהיבה שלך, אני נאלץ להודות שפרש אינו ה"ארגון הטוב ביותר
בארץ", מושג שבאופן עקרוני הוא בדיחה (עם זאת, אני מניח שרמי דותן היה חותם עליו בשתי
ידיים...).
באשר לניתוח הניתוח הפסיכולוגי שלך: בוא נקווה שאתה טס יותר ממה שאתה מנתח (בהנחה שאתה
אכן טייס...)...

בשם המפלגה שהצבעת לה,
באל-נג'אח....
ישן 30-03-2006, 21:59

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב ":), אמיל, הגידופים המשעשעים אמנם מוציאים אותך גבר-גבר, אבל כרגיל - חלש בלוגיקה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
כשכתבתי שאין לי ספק שאתה יודע את האמת, ניסיתי להחמיא לך, ולטעון ש"בגלל שאינך תלוש
מהמציאות באופן מוחלט, אתה יודע ת'אמת...", אבל אתה מעדיף להכריז בגאווה על תלישותך
מהמציאות, ואני נאלץ להרים ידיים ולא להתווכח עם הכרזתך על עצמך ככזה...
את "שנאתי לערבים, לצבא ולמשטרה", אתה כמובן גייסת מאותו מקום שבו גייסת כשהחלטת שהמקום
שאתה טוען שמעסיק אותך, הוא הארגון הטוב בארץ (דמיונך הקודח - מצטער שאני כותב בסוגריים את
ההסבר למובן מאליו, אבל אחרי הקטעים מעוררי הדאגה הנוגעים להבנתך את המציאות, אני לא לוקח
איתך סיכונים...)...
מכיוון, שאני לא ניחנתי בצניעות המלהיבה שלך, אני נאלץ להודות שפרש אינו ה"ארגון הטוב ביותר
בארץ", מושג שבאופן עקרוני הוא בדיחה (עם זאת, אני מניח שרמי דותן היה חותם עליו בשתי
ידיים...).
באשר לניתוח הניתוח הפסיכולוגי שלך: בוא נקווה שאתה טס יותר ממה שאתה מנתח (בהנחה שאתה
אכן טייס...)...

בשם המפלגה שהצבעת לה,
באל-נג'אח....

הצבעתי מרצ בסוף...
רמי דותן ממש רלוונטי (ארוע בן 20 שנה..).
עזוב בוא לא ניכנס לעניין חיל האויר, אני בהחלט לא אוביקטיבי אבל הצד השני של העניין הוא שאתה לא מבין בזה כלום- נחסוך ממך את ההשפלה שכבר חזינו בה בעבר כאשר ניסית להעלות טיעונים (לא רלוונטים) בעניין חיל האויר (כנראה קראת אותם במעריב לנוער או משהו כזה..)
דווקא קראתי רק היום דברים שבהם אתה מתייחס לעניין רמת הארגונים בארץ: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...542#post1040848
כשאני מעלה זאת זאת בדיחה אבל כשאתה מעלה זאת זה בסדר...
אתה בדיחה...
יאלה תיכף מגיעים חוצנים לחטוף את בייניש...
אמיל.
ישן 30-03-2006, 22:11
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

LOL, אני מקווה לטובתך שאתה בחט"ב, שכן טיעונים כמו "ניצחתי בויכוח" הם "קצת" ילדותיים..
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי emile_a שמתחילה ב "[QUOTE=ori]כשכתבתי שאין לי..."

בכל מקרה, הדבר היחיד שהוכחת בעבר הוא שאכן אינך אובייקטיבי לגבי חיל האוויר, אבל גם הוכחת
ששאר הצבא הוא בעיניך סימן שאלה ענקי, ושאין לך שום יכולת להתמודד עם סוגיות שהן טיפה מעבר
ל"איזה אף 16 מגניב יש פה"...
כולנו גאים בך שהצבעת מרצ בסוף, ואין ספק שאתה ובייניש יחדיו רשאים לחלוק בתהילת המנדט
החמישי...
הלינק שהבאת אכן מוכיח טענתך: אני טוען שהצבא והמשטרה אינם ברמה של גוף אזרחי בינוני, ואתה
הופך זאת לקביעה שלי לגבי איכות של גוף ספציפי בהשוואה ל-כ-ל האחרים? אמיל, או שהשפה
העברית מסובכת לך ("הטוב ביותר" משמעו ש-א-י-ן ארגונים טובים ממנו, וכמובן שרק אחד משנינו היה
"אינטליגנטי" מספיק לתת קביעה כזו לגבי גוף כלשהו...), או שפשוט אתה נעשה נואש עד כדי תקווה
שתזרוק טענות ומתוך רחמים לא יענו לך עליהן (עד כמה שאני חש אהדה למצוקתך, אני לא קב"ן, ולא תפקידי "להוציא אותך כשיר" מתוך הקונפליקט הפנימי העולה מכתביך פה...)...
היציאה על בייניש והחוצנים היא אמנם קריאה נואשת של "אין לי טיעונים ועל כן אני מנסה להראות עד כמה
אני חלש בציניות, בתקווה שלא יענו לי מתוך רחמים", אבל כאמור, לא תפקידי לגאול אותך ממצוקתך.
לא אחריותי שאתה מרגיש פראייר שהמפלגה שהצבעת לה, זקוקה ל"סיוע שיפוטי" כדי לעבור את אחוז החסימה - אבל אני מצר על גזענותך המזעזעת, שבאה לידי ביטוי ברצונך לגזול מערביי ישראל
את הייצוג הפרלמנטארי, שלו הם ראויים. תופיק זיאד מתהפך בקברו לו ידע כיצד נראה הדור הצעיר
של חד"ש...
ישן 30-03-2006, 22:22

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "LOL, אני מקווה לטובתך שאתה בחט"ב, שכן טיעונים כמו "ניצחתי בויכוח" הם "קצת" ילדותיים.."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
בכל מקרה, הדבר היחיד שהוכחת בעבר הוא שאכן אינך אובייקטיבי לגבי חיל האוויר, אבל גם הוכחת
ששאר הצבא הוא בעיניך סימן שאלה ענקי, ושאין לך שום יכולת להתמודד עם סוגיות שהן טיפה מעבר
ל"איזה אף 16 מגניב יש פה"...
כולנו גאים בך שהצבעת מרצ בסוף, ואין ספק שאתה ובייניש יחדיו רשאים לחלוק בתהילת המנדט
החמישי...
הלינק שהבאת אכן מוכיח טענתך: אני טוען שהצבא והמשטרה אינם ברמה של גוף אזרחי בינוני, ואתה
הופך זאת לקביעה שלי לגבי איכות של גוף ספציפי בהשוואה ל-כ-ל האחרים? אמיל, או שהשפה
העברית מסובכת לך ("הטוב ביותר" משמעו ש-א-י-ן ארגונים טובים ממנו, וכמובן שרק אחד משנינו היה
"אינטליגנטי" מספיק לתת קביעה כזו לגבי גוף כלשהו...), או שפשוט אתה נעשה נואש עד כדי תקווה
שתזרוק טענות ומתוך רחמים לא יענו לך עליהן (עד כמה שאני חש אהדה למצוקתך, אני לא קב"ן, ולא תפקידי "להוציא אותך כשיר" מתוך הקונפליקט הפנימי העולה מכתביך פה...)...
היציאה על בייניש והחוצנים היא אמנם קריאה נואשת של "אין לי טיעונים ועל כן אני מנסה להראות עד כמה
אני חלש בציניות, בתקווה שלא יענו לי מתוך רחמים", אבל כאמור, לא תפקידי לגאול אותך ממצוקתך.
לא אחריותי שאתה מרגיש פראייר שהמפלגה שהצבעת לה, זקוקה ל"סיוע שיפוטי" כדי לעבור את אחוז החסימה - אבל אני מצר על גזענותך המזעזעת, שבאה לידי ביטוי ברצונך לגזול מערביי ישראל
את הייצוג הפרלמנטארי, שלו הם ראויים. תופיק זיאד מתהפך בקברו לו ידע כיצד נראה הדור הצעיר
של חד"ש...

או שאין לך כל כך טיעונים או שלא כל כך הבנתי אותם לכן אני לא יודע איך להגיב ל"טיעונים" שלך בעניין ביניש וכו'
לעניין הטיעונים האישיים-אני שמח שאתה מקוה שאני בחטיבת הביניים אבל האמת היא ש:
טייס קרב (אתה אדמין) נלחם במחבלים (אתה יורה מילים במחשב) מלא אהבה (אתה מלא שנאה)
לא כל טוב בכתיבה (אתה כן- בעיקר במדע בדיוני).
להת.
אמיל.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ישן 30-03-2006, 22:35
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חחחחחחחחחחחח, הבאת תמונה של מטוס, עכשיו אני מתמתח להקשב...
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי emile_a שמתחילה ב "[QUOTE=ori]בכל מקרה, הדבר..."

אין צורך להסביר לי ש"לא הבנת" שכן הדבר היה די ברור מלכתחילה...
האמת היא, כמובן, שאתה גולש בפרש (גם אני), אתה "נלחם במחבלים" (או סתם כותב על כך... בכל
אופן, טייסי קרב הם בהחלט הקבוצה הכי פחות מודאגת לשלומה האישי, מבין אלה שיורים על מחבלים,
ואני מניח שאתה יכול לנחש למה - מערך הנ"מ הפלסטיני המפואר, עדיין אינו דומה לזה שהיה בהאנוי. אני חושב שהמילואימניק הממוצע בארץ, ואני בעוונותי אחד מהם, הסתכן יותר בשטחים מכפי שאתה
יכול לחלום על כך...), אתה מלא אהבה (השד יודע למי או למה - מה שבטוח, שאין בלבך אהבה לשפה
העברית, הא?), ואכן אתה לא כ"כ (אני מניח ש"כל" היה אמור להיות "כל כך") בכתיבה (אני חייב
להודות שזה אנדרסטיימנט מלהיב, שכן אתה מ-א-ו-ד לא טוב בכתיבה. עם זאת, אני מאחל לך שתמשיך
להשתפשף כאן, ושתמשיך לספק בידור חינם עם תובנותיך המסעירות.
אין דבר משכנע יותר בדבר היות חיל האוויר הארגון הטוב בארץ, יותר מאשר תמונה של טייס העושה
תנועה מזרחית (למרות שלפי לוגית-ברזל זו, "ארגון אוהדי הכדורגל", לו היה קיים, היה ארגון טוב
בהרבה, היות ויש להם מגוון רחב בהרבה של תנועות מגונות, שעל חלקן הטייס הנ"ל אפילו לא חלם...).

בכל מקרה, אמיל,
אל תנטוש (תרתי משמע...)...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:18

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר