נלכדו 2 מחבלים בבית שאן במפעל........."עוף קור".....
כוחות הביטחון עצרו שני מחבלים בתוך מפעל "עוף קור" שבאזור התעשייה בבית שאן. רמת הכוננות הגבוהה שהוכרזה בעקבות ההתרעות הוסרה, אולם כוחות משטרה גדולים עדיין פרושים באזור.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי לידור שמתחילה ב "נלכדו 2 מחבלים בבית שאן במפעל........."עוף קור"....."
לאחר שלוש שעות של חיפושים נעצרו שני מחבלים לפני הצהריים (יום א') בתוך מפעל "עוף קור" באזור התעשייה בבית שאן. עם מעצרם נלקחו השניים לחקירה בשב"כ. עם זאת, הכוחות הונחו להישאר באזור העמקים ונתבקשו להגביר את הערנות במקומות הומי אדם ובכניסות לערים.
כוחות הביטחון ניהלו מוקדם יותר מרדף אחר חוליית מחבלים באזור התעשייה של בית שאן. החשש היה כי המחבלים מבקשים לבצע פיגוע בעיר או בסביבותיה.
בעקבות התרעות הועלתה מעט אחרי 9:00 רמת הכוננות במרחב העמקים. שוטרים ומחסומים נפרסו באזור הכניסה לעפולה ובכביש המוביל לבית שאן. במקביל, נערך צה"ל והידק את הבידוק במחסומים בצפון השומרון. גם מד"א תיגבר את כוחותיו באזור.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "איזה פיגוע הם תכננו בדיוק ב"עוף קור"?"
הפיל רועם - אני רק תוקע וכל השכונה נופלת מפחד.
האריה שואג - מה אתה אומר? אני רק שואג וכל היער משתין מפחד.
התרנגולת מקרקרת- מה אתם יודעים? אני רק משתעלת וכל העולם מת מפחד.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי לידור שמתחילה ב "נלכדו 2 מחבלים בבית שאן במפעל........."עוף קור"....."
כמובן שאני מברך על פעולת כוחות הבטחון כנגד הטרור. אבל במקרה הנדון עדין לא פורסם מה היה חלקם של החשודים ולא פורסם איזה חומר מחשיד ו/או הרסני היה בחזקתם.
מן הראוי לכנותם כחשודים ולא כמחבלים עד שתוכח אשמתם.
אני מבין שישנן בפרום כאלו שהיו "מתים" להמיתם - כדי שימתינו מעט עד שיתברר מה הוא חלקם.