לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #27  
ישן 04-04-2006, 23:04
צלמית המשתמש של GodofCha0s
  משתמש זכר GodofCha0s GodofCha0s אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 24.09.05
הודעות: 2,441
קח מתכון למשהו
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי maorlboro שמתחילה ב "אפשר גם קצת... אני רעב... D:"

אין לי מושג למה זה אבל מynet
קרפים במילוי קרם דיפלומט





התחלנו עם מיני קרפים ממולאים בקרם דיפלומט שזה קרם פטיסייר מעורבב עם שמנת מוקצפת ביחס של 70% לטובת הקרם פטיסייר. את הקרם ניתן לגוון עם טעמים שונים במקרה שלנו גרידת תפוז ושוקולד. זה מדהים לראות איך דבר פשוט ויומיומי כמו קרפ יכול להפוך ליהלום קטן של מראה וטעם עם מילוי מלטף, מבלי שהכנתו תהיה כרוכה בתהליכים ארוכים ומתישים.



המרכיבים:

לקרפ:



125 גרם קמח רך

25 גרם סוכר אינורטי ( סוכר שעבר תהליכים כימיים כדי למנוע ממנו מלהתגבש) אפשר גם דבש

1/2 כפית גרד קליפת תפוז

1/2 כפית מלח

200 מ"ל חלב

2 ביצים מספר 3

50 גרם חמאה מומסת

לקרם פטיסייר:


190 מ"ל חלב

50 מ"ל שמנת מתוקה 35%

1/2 מקל וניל חצוי לשניים והגרעינים מגוררים

25 גרם סוכר

2 חלמונים

20 גרם סוכר

20 גרם קורנפלור

לדיפלומט:



1/2 כפית גרידת תפוז

25 גרם מסת קקאו ( 100% מוצקי קקאו) אפשר להחליף ב35 גרם שוקולד מריר 70%

150 מ"ל שמנת לקצפת

להרכבה:


קיסמים

ריבת תפוזים אכותית וסמיכה



אופן ההכנה:
  1. לקרפ: מכניסים את כל החומרים מלבד החמאה המומסת לכלי וטורפים בעזרת מטרפה ידנית כדי לחבר את הכל החומרים. ממשיכים עם בלנדר מקל עד שהתערובת אחידה לגמרי, מוסיפים את החמאה מערבבים שוב ונותנים למסה לנוח שעתיים.
  2. לפטיסייר: מביאים לרתיחה את החלב, השמנת, מקל הוניל והסוכר (40 גרם) בסיר קטן ואיכותי. בינתיים, מקציפים את החלמונים עם הסוכר (30 גרם), ומוסיפים את הקורנפלור כשהתערובת בהירה. מדללים את תערובות החלמונים עם החלב חם (בערך שליש מכמות החלב), מחזירים לסיר, מביאים לרתיחה תוך כדי טריפה נמרצת ומורידים מהאש.
  3. ממיסים בזהירות את השוקולד במיקרו תוך ערבוב ומבלי לתת לו להישרף. מחלקים את הפטיסייר לשני חלקים שווים בעודו חם. מערבבים חלק אחד עם גרידת התפוז וחלק שני עם השוקולד המומס. משטחים את שתי מסות הפטיסייר על ניילון נצמד שנפרס על משטח עבודה גדול, מקררים בפעולות נמרצות של לקקן, מכסים עם הניילון, ומכניסים לקרור מהיר אך לא מוחלט.
  4. מקציפים את השמנת עד שהיא נוקשה (נזהרים משבירה). מחלקים את הקצפת לשניים וטורפים כל חלק לתוך קרם הפטיסייר המקורר, מעבירים לשקי זילוף.
  5. מחממים מחבת טפלון או מחבת יוצוקה המתאימה לקרפים. יוצקים מעט חמאה או שמן חמניות ומכינים קרפים עבים למדי (אבל לא עבים כמו פנקייקס). קורצים עיגולים בקוטר של 7-9 ס"מ מהקרפ. מזליפים בחלק התחתון שלהם פס של קרם הדיפלומט סוגרים ומחזקים עם קיסם. על הקיסם אפשר להוסיף חתיכת פרי יפה.
_____________________________________
"סרג'יו הוא מסוג האנשים שרואים חצי כוס בירה מלאה וטוענים שהיא חצי ריקה ולחצי השני יש טעם של שתן ובכל מקרה אין בה גזים.
יחד עם זאת, סרג'יו אף פעם לא הודה שהוא פסימיסט. לטענתו, הוא ריאליסט - זה פשוט חרא של עולם."


תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:17

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר