לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-04-2006, 17:18
  Sam Weller Sam Weller אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.05
מזוז דורש ממצגר להתפטר

היועץ המשפטי לממשלה החליט שלא להעמיד את מצגר לדין, אך קבע כי הראיות נגדו מתקרבות לרף המאפשר העמדה לדין; הוא ציין כי מצגר התחמק ממתן תשובות מלאות בחקירתו ואף "בחר לומר דברים שאינם אמת", והדבר חותר תחת הנורמות המצופות ממנו כרב ראשי לישראל.

היועץ המשפטי לממשלה, מני מזוז, החליט היום (שני) לסגור את תיק החקירה נגד הרב הראשי האשכנזי, יונה מצגר, ולא להגיש נגדו כתב אישום בגין קבלת טובות הנאה מבתי מלון שבהם התארח. עם זאת, לנוכח הממצאים שהתגלו בחקירתו של מצגר, שאף שיקר בחקירה, קורא מזוז למצגר לפרוש מתפקידו כרב הראשי. מזוז אף מזהיר, כי אם מצגר יסרב להתפטר, יינקט נגדו הליך מינהלי של הדחה באמצעות הוועדה למינוי דיינים.

הכתבה המלאה:

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/701997.html

---------------------------------------------------------------------------

ככה זה כשאתה דוס. הסטנדרטים אחרים...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-04-2006, 22:46
  Sam Weller Sam Weller אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.05
אוכל לנחש
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "שתי שאלות תם..."

אני מניח שמצגר הסתבך בשקרים מהסוג הבנאלי: לא ידעתי, לא שמעתי, חשבתי ששילמתי, חשבתי שמותר וכו'. אבל זה סתם ניחוש לא מבוסס.

לגבי מזוז. מזוז יודע שהוא אישית וגם המערכת שהוא עומד בראשה נפגעים מהשחיתות הגלויה יותר והגלויה פחות. הוא יודע שצריך להפגין לפחות מראית עין של לחימה בנגע הזה, והכי פשוט זה להתחיל מהטרף הקל - נציג של קבוצה קטנה ומושמצת בציבור. מי שלרב החברה לא באמת איכפת ממנו מחד, ומאידך מי שפיטוריו לא יסיטו את העגלה מהכביש ולא ישבשו את סדר היום "הנכון" (ואולי אף יקדמו אותו).

וכדי להסיר כל ספק, אני לא מאמין בקונספירציה גדולה שנועדה לשמר את אנ"ש מחד ולהדיח את אנשי המחנה השני מאידך. אני פשוט חושב שיש פה ביטוי לנטיה הטבעית של כל אחד מאיתנו, לחשוד יותר בזר ולנסות לגונן יותר על המוכר שלתפישתנו גם מגן עלינו. לו היה עומד מקצוען אמיתי במקומו של מזוז (או קודמו רובינשטיין) הוא היה מצליח להתעלות מעל המאוויים הכמוסים הללו, אבל מזוז הוא העומד בראש המערכת, ולא בכדי.
ישן 04-04-2006, 00:05
  emile_a emile_a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.02.06
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "כשנוח לו לאיים על מצגר להתפטר אז נוח לו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי EtEoR
כשנוח לו לסגור את תיקי שרון ולא לקרוא לו להתפטר (ועוד מדובר ברוה"מ), אז נוח לו...
קאפיש לאנלוגיה ?...

יש הבדל מסוים שאני יכול לחשוב עליו.
ראש הממשלה הוא נבחר ציבור, או שהוא עובר על החוק ואז הוא עומד לדיו פלילי ואם הוא אשם אז בית המשפט "מפטר אותו" ע"י מציאותו אשם. האפשרות השניה היא שהציבור מפטר אותו בבחירות או ע"י הנציגים שלו בכנסת.
בקיצור את ראש הממשלה ראוי שיפטרו הבוחרים או במקרים קיצוניים שהוא עובר על החוק, בית המשפט.
עובדי ציבור שאינם נבחרי ציבור- מצבם שונה.
איני מתייחס כמובן למה שאדם "ראוי שיעשה" שהרי כאן אין הבדל, אני מדבר רק בהיבט הפורמלי, מעיניו של היועץ המשפטי.
בקיצור- נראה לי מסריח אבל בכל זאת כשר.
אמיל.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:00

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר