לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-04-2006, 16:28
צלמית המשתמש של u-367
  u-367 u-367 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.04
גם אני בשיטת א-ב ..
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי xnir שמתחילה ב "א. כן ב. אל תאמין לכל מה..."

א ,זה לא קשור לנושא המקורי - רק תסכים איתי שקצת קשה לסמוך על דיעה \ מילה של אדם שלכאורה ואני שוב אומר לכאורה .. מסכן עצמו ואחרים ואני יודע ולא משנה מה היו נסיבותיך שכן עשית זאת ועל זה לא מתכוון בכלל להתווכח איתך
ב , ידע לא ידע , אין קשר כול דבר יכול לגרום למה שראינו שם { ולא , אני לא טייס או איש תעופה }
ג , אני לא מסתמך על הכתבה ושמח לשמוע שיצאת בסדר בריא ושלם ובחתיכה אחת מכול האירוע הזה {וממה שהבנתי הרבה מאוד מזל היה לך שם }
רק הדבר הראשון שעולה באופן הגיוני הוא :
מה לעזאזל עושה אזרח במקום שאמורים לנוע בו רק מטוסים { או שמה הטייס איבד שליטה ודרס אותך }
אם מכאן ניתן להבין שחשת מותקף .. אז שיהיה !
ד, חלאס עם הפראנויות ..שאלתי שאלה בא לך לענות- תענה .. לא בא לך תהיה בריא !

נערך לאחרונה ע"י u-367 בתאריך 02-04-2006 בשעה 16:35.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-04-2006, 17:07
צלמית המשתמש של DeepSpace
  DeepSpace DeepSpace אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.09.03
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי u-367 שמתחילה ב "גם אני בשיטת א-ב .."

ציטוט:
א ,זה לא קשור לנושא המקורי - רק תסכים איתי שקצת קשה לסמוך על דיעה \ מילה של אדם שלכאורה ואני שוב אומר לכאורה .. מסכן עצמו ואחרים ואני יודע ולא משנה מה היו נסיבותיך שכן עשית זאת ועל זה לא מתכוון בכלל להתווכח איתך

לא רלוונטי.

ציטוט:
ב , ידע לא ידע , אין קשר כול דבר יכול לגרום למה שראינו שם { ולא , אני לא טייס או איש תעופה }

אז זהו, שלא. בווידאו הנ"ל רוח הצד החזקה נושבת מצד ימין של המטוס (מאיפה שעמד הצלם). פה ופה ניתן לראות עוד סירטונים של נחיתות ב crosswind. פה ניתן לראות עוד מאות תמונות של נחיתות ברוח צד. כולל תמונות מן השדה המפורסם ביותר בעולם בגלל רוחות הצד החזקות מאוד שבו, Kai Tak, שדה התעופה הישן של הונג-קונג.

ציטוט:
ג , אני לא מסתמך על הכתבה ושמח לשמוע שיצאת בסדר בריא ושלם ובחתיכה אחת מכול האירוע הזה {וממה שהבנתי הרבה מאוד מזל היה לך שם }
רק הדבר הראשון שעולה באופן הגיוני הוא :
מה לעזאזל עושה אזרח במקום שאמורים לנוע בו רק מטוסים

למקרה שאינך יודע זאת, שדה התעופה בהרצליה הינו שדה תעופה אזרחי. בנוסף, אני לא יודע אם ביקרת בשדה בהרצליה. אני כן, וזה לא כמו בשדות גדולים שיש הפרדה ברורה בין ה airside, שבו נעים המטוסים לבין השטח הקרקעי.

ד"א, אני בכלל לא הבנתי מה הקשר בין אל על לסירטון הנ"ל (אל על בכלל לא מפעילה את סוג המטוס הזה), אבל שיהיה.

ד"א 2, כפי שניר כתב הטייס לקח את ההחלטה הטובה כאשר ביצע go-around.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook

נערך לאחרונה ע"י DeepSpace בתאריך 02-04-2006 בשעה 17:19.
ישן 02-04-2006, 17:42
צלמית המשתמש של u-367
  u-367 u-367 אינו מחובר  

בסוף יתגובר האשכול בעוד כמה "טייסים" ..
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי DeepSpace שמתחילה ב "[quote] א ,זה לא קשור לנושא..."

רלוונטי לגמרי ..בחירה פרטית על איזו דיעה להסתמך ועל איזו לא

"למקרה שאינך יודע זאת, שדה התעופה בהרצליה הינו שדה תעופה אזרחי. בנוסף, אני לא יודע אם ביקרת בשדה בהרצליה. אני כן, וזה לא כמו בשדות גדולים שיש הפרדה ברורה בין ה airside, שבו נעים המטוסים לבין השטח הקרקעי."

עדיין מנסה לתת הסברים לא ברורים או יותר נכון לכסת"ח ולתת גיבוי באופן לא מקצועי ולא ענייני
גם אם זה לא דומה לשאר המסלולים זה עדיין לא אומר שמותר לך להסתובב שם .. מקווה שהקטנת הראש הזאת לא תגזול חיים בפעם הבאה..

"ד"א, אני בכלל לא הבנתי מה הקשר בין אל על לסירטון הנ"ל (אל על בכלל לא מפעילה את סוג המטוס הזה), אבל שיהיה"

לא אמרתי שזה מטוס ששייך לאל על ..נסיתי לרמז על הקטע הבטיחותי בעניין ..
אבל כמו שאמרת שיהיה - הרי שניכם כבר יודעים וקבעתם מה בדיוק ואיך זה נגרם
לי זה מוזר , כי אני יודע שמגדל פיקוח מזהיר מתופעות כאלו לפני נחיתה .. מה שלמעשה גרם לי לחשוב שזאת אולי לא הסיבה..
מכאן ואילך מיציתי לגמרי .. עדיף שתחסכו את ידיעותכם בנושא .די מעצבן ולא מועיל נהיה השיח הזה איתכם

נערך לאחרונה ע"י u-367 בתאריך 02-04-2006 בשעה 17:56.
ישן 02-04-2006, 18:02
צלמית המשתמש של DeepSpace
  DeepSpace DeepSpace אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.09.03
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי u-367 שמתחילה ב "בסוף יתגובר האשכול בעוד כמה "טייסים" .."

ציטוט:
עדיין מנסה לתת הסברים לא ברורים או יותר נכון לכסת"ח ולתת גיבוי באופן לא מקצועי ולא ענייני
גם אם זה לא דומה לשאר המסלולים זה עדיין לא אומר שמותר לך להסתובב שם .. מקווה שהקטנת הראש הזאת לא תגזול חיים בפעם הבאה..

לא הייתי שם שהמקרה הזה קרה ולכן איני יודע מה קרה. מתגובתך אני מבין שמעולם לא היית בשדה התעופה בהרצליה.
החנייה צמודה למסלול ההסעה (מן הסתם), ולא ניתן לעלות למטוסים בלי "להסתובב שם".

ציטוט:
לי זה מוזר , כי אני יודע שמגדל פיקוח מזהיר מתופעות כאלו לפני נחיתה .. מה שלמעשה גרם לי לחשוב שזאת שאולי לא הסיבה..

לאו דווקא מגדל הפיקוח. ה ATIS, Automatic Terminal Information Service בשדות התעופה הגדולים יותר או מערכת המותקנת במטוס (מהירות הרוח וכיוונה). ואין כל קשר לבין אם הטייס ידע על הרוח או לא (וכפי שניתן לראות הוא ידע מצויין, אחרת הוא לא היה מצליח בכלל להגיע לפיינל). אולי אתה הייתה מצליח להנחית מטוס ששוקל בערך טון (בנחיתה) יותר טוב.

ציטוט:
מכאן ואילך מיציתי לגמרי .. עדיף שתחסכו את ידיעותכם בנושא .די מעצבן ולא מועיל נהיה השיח הזה איתכם

אולי היה פחות מעצבן אם היית נמנע מן ההתקפות האישיות (והלא רלווניטיות) שלך.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook

נערך לאחרונה ע"י DeepSpace בתאריך 02-04-2006 בשעה 18:11.
ישן 02-04-2006, 18:16
צלמית המשתמש של u-367
  u-367 u-367 אינו מחובר  

עזוב אותך משטויות ..במקרה של התאונה אין קשר לאיך שנראה המסלול או השדה
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי DeepSpace שמתחילה ב "[quote] עדיין מנסה לתת הסברים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי DeepSpace
לא הייתי שם שהמקרה הזה קרה ולכן איני יודע מה קרה. מתגובתך אני מבין שמעולם לא היית בשדה התעופה בהרצליה.
החנייה צמודה למסלול ההסעה (מן הסתם), ולא ניתן לעלות למטוסים בלי "להסתובב שם".
לאו דווקא מגדל הפיקוח. ה ATIS, Automatic Terminal Information Service בשדות התעופה הגדולים יותר או מערכת המותקנת במטוס (מהירות הרוח וכיוונה). ואין כל קשר לבין אם הטייס ידע על הרוח או לא (וכפי שניתן לראות הוא ידע מצויין, אחרת הוא לא היה מצליח בכלל להגיע לפיינל). אולי אתה הייתה מצליח להנחית מטוס ששוקל בערך טון (בנחיתה) יותר טוב..

אני מעבר ללהיות נוסע .. ואיך נראה המקום מפנים וללמוד קצת על איך זה נראה ומה בדיוק אומרים למי ואיך למדתי פחות או יותר כאן ..

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י u-367 בתאריך 02-04-2006 בשעה 18:28.
ישן 03-04-2006, 00:28
צלמית המשתמש של Noa_A
  Noa_A Noa_A אינו מחובר  
מנהלת אמצע החיים | אני? אני מסיפור אחר...

חבר מתאריך: 01.11.03
מה הסיפור?
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי u-367 שמתחילה ב "תן למנהלים לנהל חביבי .. כולנו כאן מביעים דעות וכולם רשאים לא להסכים ."

אני מבינה שאתה והחבר'ה למעלה לא מסכימים, אבל אין שום צריך להפוך את זה להתקפה, אף אחד לא מזלזל בדעתך וגם ויכוח אפשר לנהל בלי לריב, האנשים באלו בסה"כ באו להראות לנו את הזווית שלהם על העניין, וזה בעצם יופיו של דיון - לקרוא דברים מזוויות שונות, במיוחד לאנשים כמוני, לדוגמא, שלא ממש מבינים בזה.

אף אחד לא מנסה לנהל את הפורום, יש לפורום מנהלים מצויינים שמסתדרים יופי לבד, אבל מי אמר שלשמור על הפורום נעים זה תפקיד של המנהלים בלבד? גם לגולש אחר יש את הזכות להביע את דעתו על אופן התנהלות של אנשים כל עוד הוא עושה את זה בצורה יפה. זה הפורום של כולנו וכולנו רוצים שיהיה פה נעים.

אני תמיד קוראת את התגובות שלי לפני שאני מפרסמת אותן, כדי לראות שאין שם מה שיתפרש כפגיעה במי שאני מדברת איתו. לא חושבת שזה נוהג רע...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:20

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר