לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 13-04-2006, 00:18
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 08.11.02
הודעות: 32,894
כללי יבקש מבוש ללא בושה "ההתכנסות תעלה 10 מיליארד דולר" (התכנסות = עקירה וגירוש יהודים)

אולמרט: ההתכנסות תעלה 10 מיליארד דולר



ראש הממשלה המיועד אמר בראיון ל"וול סטריט ג'ורנל" כי יבקש מבוש תמיכה וסיוע כלכלי לביצוע התוכנית במהלך ביקורו בוושינגטון בחודש הבא. הוא שלל את חלוקת הבירה, אך לא את האפשרות להעביר שכונות במרחב העיר לשליטה פלסטינית
יצחק בן-חורין, וושינגטון

ראש הממשלה המיועד, אהוד אולמרט, אמר בראיון לעיתון האמריקני "וול סטריט ג'ורנל" כי עלות תוכנית ההתכנסות שלו היא 10 מיליארד דולר. בביקורו בוושינגטון בחודש מאי מתכוון אולמרט לבקש מבוש תמיכה מדינית בקווי המתאר של התוכנית וסיוע כלכלי לביצועה.



בראיון לעיתון סיפר אולמרט כי בימים אלו הוא משלים את התוכניות לפנות 70 אלף מתנחלים מבתיהם, פחות משליש מהיהודים שחיים בגדה (כ-250 אלף). במקביל מעוניין אולמרט לספח לישראל את גושי ההתנחלות הגדולים, ולרבים מהמפונים העתידיים יוצע להתיישב מחדש בגושים אלו. לדבריו, הוא מקווה שארה"ב תסייע בגיבוש תמיכה בינלאומית נרחבת לתוכנית לקביעת גבולות קבע שיבטיחו רוב יהודי בישראל למשך עשרות שנים.



אולמרט הבהיר בראיון כי גם בהיעדר שותף לשיחות מהצד הפלסטיני, בכוונתו ליצור בשטח תנאים שיאפשרו ביום מן הימים ניהול משא ומתן על הסכם הקבע והקמת מדינה פלסטינית ברת קיימא. "מדינת ישראל מתכוונת לשנות את פני המזרח התיכון. אני לא אחמיץ את ההזדמנות הזו", הבטיח אולמרט בראיון.



בראיון ל"וול סטריט ג'ורנל" שלל אולמרט את האפשרות של חלוקת השליטה בירושלים ובמקומות הקדושים, אבל השאיר את הדלת פתוחה בפני האפשרות ששכונות ערביות במרחב ירושלים יועברו לריבונות פלסטינית. בראיון אמר אולמרט כי "חלוקת ירושלים לא תביא שלום, רק עוד מלחמות".



ראש הממשלה המיועד העריך כי הוא ישלים את הרכבת הקואליציה בתוך כשבועיים והתכנון המפורט של תוכנית ההתכנסות יבוצע מייד אחר כך. אחת הפעולות הראשונות שלו תהיה הקמת צוותי מומחים לייעוץ בתחומים הצבאי, המדיני והכלכלי.



(12.04.06, 16:48)

ציטוט:

לדבריו, הוא מקווה שארה"ב תסייע בגיבוש תמיכה בינלאומית נרחבת לתוכנית לקביעת גבולות קבע שיבטיחו רוב יהודי בישראל למשך עשרות שנים.
ואחרי עשרות השנים האלה...?
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:13

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר