לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-04-2006, 02:47
צלמית המשתמש של מוקד
  מוקד מוקד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.07.04
אולי שני החובשים היו משתלמי פראמדיקים...
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי עמרי_הולך_לנחל שמתחילה ב "סלח לי, אבל אתה טועה"

שבגלל שהם עדיין לא סיימו את מסלול ההכשרה שלהם הם עדיין לבשו סימני זיהוי של חובשים.

ע"פ הידע שלי בנושא(שיחה עם כמה לוחמי 669 שבוע שעבר בתרגיל איתם, וע"פ דברים ששמעתי מפראמדיקים אחרים) לא מעלים חובש למסוק כי אין לו מה לחפש שם בקושי...אין לו סמכות לתת תרופות מצילות חיים(חוץ מבמקרים מאוד מאוד מאוד נדירים), אין לו יכולת לנתח מצב של טראומה מתקדמת..

דבר נוסף שחשבתי עליו..יכול להיות שאחד הלוחמים עבר גם קורס חובשים בתור צ'ופר או משהו ולכן יצא לך לראות חובש על המסוק.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-04-2006, 13:45
  עמרי_הולך_לנחל עמרי_הולך_לנחל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.09.03
כמה דברים:
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי מוקד שמתחילה ב "אולי שני החובשים היו משתלמי פראמדיקים..."

א) הם לא היו בקורס פאראמדיקים, לא מצרפים פאראמדיקים בקורס ליחידה למטרת למידה.

ב) אין סימני זיהוי לרופאים וחובשים ביחידה 669, אם כן אז הם מאד מינוריים ולא מבחינים בהם, ובטח לא ווסט זוהר, אני מזכיר לך שהפינוי שדיברתי עליו היה תחת אש לכל אורכו וגם החיילים שלי וגם לוחמי 669 השיבו באש רציפה לכל אורך הטיפול על הקרקע וגם לאחר שהמסוק המריא.

ג)בוודאי שיש צורך בחובשים על מסוק, יש הרבה מאד פרוצדורות מצילות חיים שכן מצריכות סיוע של חובש אחד או שניים, ולעולם לא תראה בצבא כח שיש בו רופא ואין בו חובש אחד לפחות.

ד)חברדה מטג"ח (שכיום שייך למרהו"ם), ועברו ל669 עשו זאת על מנת להיות מדריכי טג"ח ביחידה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:15

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר