15-12-2004, 00:47
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.01.03
|
|
|
מחשב נייד HP ZT3447EA..... מה אתם חושבים עלוי???
שלום לכולם..
לאחרונה "הוצפו" אתרי המכירות הפומביות למיניהם בהצעה לקניית מחשב נייד מסוג HP ZT3447EA ... לפי מה שאיתי, היחס איכות-מחיר ממש מצויין.. הנה כמה פרטים, אשר הכי משמעותיים ביניהם הדגשתי:
מפרט
מעבד : Intel® Centrino™ Mobile 725 1.6 GHz
מסך: 15.4 inch WXGA ברזולוציה 1280x800זיכרון: 256MB DDR 333MHz PC2700
דיסק קשיח: 60GB EIDE hard drive, ATA 100 4200 rpm
כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer drive
חריץ הרחבה - Integrated SecureDigital (SD) / MMC memory card
גרפיקה: 64MB dedicated video memory ATI MOBILITY™ RADEON™ 9200 graphics
משקל : 3.0 ק"ג
מחיר
אחרי שעקבתי אחרי כמה מכירות פומביות, שמתי לב שאפשר לקנות את הנייד הזה במחיר שנע בין 5600 - 5900 ש"ח
אם עושים חיפוש קטן בZAP, מוצאים שהמחיר הכי נמוך בחנויות רגילים הוא בסביבות 6700 ש"ח ויו.ר
החברה המשווקת את המוצר הזה היא חברת NATI SAKAL ....
שימוש עיקרי
השימוש שלי במחשב הנייד יהיה לרוב לשימושי לימודים, לרוב הוא יהיה מחובר לחשמל, לכן אורך חיי הוסללה והמשקל לא ממש קריטיים, אבל מה שכן הוא שאשתמש בו לפעמים רבות לעיצוב גרפיקה בתוכנת PHOTOSHOP... ואם אפשר לפעמים - למה לא - לשחק כמה דקות במשחק... אבל לא צריך שתהיה גרפיקה מרהיבה ברזולוציה הכי גבוהה... אני לא גיימר גדול..
אך בכל זאת אשתמש בו שימוש כבד, כך שרוב הזמן הוא יהיה פעיל...
לדעתי המגבלות העיקריות למטרות האלה הן הזיכרון (שאוכל לשדרג) , מהירות הדיסק הקשיח שהיא לא משהו, וכרטיס המסך הלא מתקדם כל כך...
שאלות
1) מחיר : מה אתם חושבים עליו??? נראה לי שזה מחיר ממש לא רע!! וזה לא ממש קשה לזכות במכרז במחיר כזה..
2) מישהו השתמש פעם במחשב הזה ספציפית ?? האם הוא אמין וחזק???
3) מפרט: יש לכםהערות או המלצות לגבי המפרט של המחשב?
4) ספק: מישהו מכיר את הספק NATI SAKAL??? האם הוא אמין???
אם יש לכן המלצות.הערות או כל אינפורמציה רלוונטית - אשמח מאד לשמוע מכם... סליחה על ההודעה האורכה, אבל רציתי להיות כמה שיותר מפורט....
תודה רבה מראש....
|