לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-04-2006, 18:38
  עידן_ב עידן_ב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.02.05
כדי לקבל זימון לתלפיות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי themvp שמתחילה ב "למישהו יש מושג מה צריך בשביל לקבל זימון לתלפיות"

אתה צריך או נתונים גבוהים מצו ראשון, או המלצה מבית הספר אם עדיין לא עשית צו ראשון, או גם וגם.
אני לא יודע מה הנתונים המדוייקים, אבל אם אתה מתאים מהבחינה הזאת תקבל הביתה שאלון שבו אתה תצטרך למלא את הציונים שלך בכל מיני מקצועות: פיזיקה, מתמטיקה ואנגלית אני חושב, וכל מקצוע מדעי אחר שאתה לומד נראה לי.
כדי להבטיח שתקבל את הטופס הראשון, או לנסות להשיג חריג אתה יכול לשלוח להם פקס (אני מקווה שאתה לא מדבר על השנה כי המיונים כבר נגמרו, אבל שנה הבאה תוכל).
אם אתה עובר את השלב הזה תקבל זימון להמשך המיונים, ולאחר שתתקבל, אם תרצה להתחיל מסלול תצטרך לעשות פסיכומטרי (השנה הסף הוא 650 ומעלה), למרות שאני חושב (לא בטוח) שאפשר לעשות רק מבחן באנגלית אם ממוצע הבגרויות שלך עובר סף מסויים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-04-2006, 20:45
  עידן_ב עידן_ב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.02.05
תשובות
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי Dark_voice שמתחילה ב "מספר שאלות"

את הזימון לתלפיות מקבלים בלי קשר לתאריך הגיוס, וגם לפעמים לפני הצו הראשון, מהסיבה הפשוטה שתלפיות רוצים לסיים את המיונים במועד מוקדם כדי לשחרר אנשים מה"הקפאה" למסלולים אחרים (כמו מודיעין). הטפסים הראשונים נשלחים בערך בתחילת שנת הלימודים, אבל אל תתפסו אותי במילה.
הם בעיקרון שולחים זימון על דעת עצמם, אבל אם זה חשוב לך לא יזיק לבקש זימון.
וכן גם עם הנתונים האלה יש מצב שמישהו לא יקבל זימון אם הוא לא לומד מקצועות מדעיים, למשל אם מישהו לא במגמה ריאלית (בעיקרון רצוי מאוד ללמוד פיזיקה כי זה פשוט אחד הנושאים העיקריים בתואר אבל גם אם מישהו לא לומד פיזיקה יש לו סיכוי לעבור ומתחשבים בזה, השאלה אם באמת יתאים לו תלפיות).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:48

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר