לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 30-04-2006, 22:48
  אפס שתיים אפס שתיים אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 04.11.01
הודעות: 597
לידור, לבקשתך, עוף בזעתר

לטגן בסיר (ללא שמן, בשומן של עצמו) שטוח ורחב מספר מנות עוף רצוי, כשהעור למטה. (במקרה של טיגון עוף, תמיד כדאי לפזר קצת מלח על המחבת או הסיר, כדי שהעוף לא ידבק) עד שהעוף משחים קצת. לפזר מעט זעתר על העוף ולהפוך אותו ולהמשיך לטגן עוד קצת. לפזר על העוף זעתר. (הכמות? לפי אהבתכם, אם אתם ממש אוהבים את הזעתר, תהיו נדיבים אחרת, קצת פחות). להוסיף בין מנות העוף בצל גדול חתוך ל-8 ותפוחי אדמה, כמספר מנות העוף, חתוכים לחצי או ל-3, לפי הגודל. לפזר מעל הירקות עוד זעתר ומלח. להוסיף 1/4 כוס מים ולהרתיח. להנמיך את האש ולבשל כשעה.

אפשר להוסיף למעלה פרוסות לימון, אבל אז הטעם משתנה לחלוטין. אם אתם לא בטוחים שאתם אוהבים את זה, שימו פרוסת לימון אחת על מנה אחת של עוף ותבדקו.

אפשר גם להוסיף בטטה ו/או גזר חתוך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר