30-04-2006, 22:48
|
|
|
חבר מתאריך: 04.11.01
הודעות: 597
|
|
לידור, לבקשתך, עוף בזעתר
לטגן בסיר (ללא שמן, בשומן של עצמו) שטוח ורחב מספר מנות עוף רצוי, כשהעור למטה. (במקרה של טיגון עוף, תמיד כדאי לפזר קצת מלח על המחבת או הסיר, כדי שהעוף לא ידבק) עד שהעוף משחים קצת. לפזר מעט זעתר על העוף ולהפוך אותו ולהמשיך לטגן עוד קצת. לפזר על העוף זעתר. (הכמות? לפי אהבתכם, אם אתם ממש אוהבים את הזעתר, תהיו נדיבים אחרת, קצת פחות). להוסיף בין מנות העוף בצל גדול חתוך ל-8 ותפוחי אדמה, כמספר מנות העוף, חתוכים לחצי או ל-3, לפי הגודל. לפזר מעל הירקות עוד זעתר ומלח. להוסיף 1/4 כוס מים ולהרתיח. להנמיך את האש ולבשל כשעה.
אפשר להוסיף למעלה פרוסות לימון, אבל אז הטעם משתנה לחלוטין. אם אתם לא בטוחים שאתם אוהבים את זה, שימו פרוסת לימון אחת על מנה אחת של עוף ותבדקו.
אפשר גם להוסיף בטטה ו/או גזר חתוך.
|