30-04-2006, 09:51
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 01.07.02
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי netanel131 שמתחילה ב "שאלות אחרונות(לא אני לא מתלבט כבר,רק כמה שאלות)"
אני לא מכיר את הפלאשים של ניקון או את העדשה הזאת של סיגמא, לכן אנסה לענות רק על השאלות האחרונות. לגבי כרטיס זיכרון - ההבדל יהיה כאמור במהירות העבודה, ליותר מידע אתה מוזמן להציץ כאן. אני אישית ממליץ לקנות את הכרטיס המהיר יותר - גש לפוטו-רפלקס באלנבי, לפני כשבועיים קניתי שם כרטיס זיכרון מהיר של לקסאר בפחות מ-250 שקל (1 ג"ב, כפול 80, Lexar professional).
לגבי התיק - תלוי מה אתה מחפש. לי יש כמה תיקים, שכן למדתי במשך השנים שאין תיק אחד מושלם וחייבים לחלק את העניין למספר תיקים. יש לי את Mini Trekker של Lowepro - הוא מחזיק את כל הציוד שיש לי (רשימה כאן ), אבל הוא גדול יחסית, כבד כשהוא עמוס לגמרי ולא ממש נוח להסתובב איתו בעיר (לא נוח לגשת לציד - כשרוצים להחליף עדשה, חייבים להוריד את התיק מהגב). אני משתמש בתיק הזה כשאני צריך להעביר את כל הציוד שלי, נניח במטוס - אבל משתדל שלא לצאת איתו לצילומים ממש (או שכשאני בטוח שלא אצטרך להחליף עדשות יותר מדי פעמים). אח"כ יש לי את Omni Sport, גם של Lowepro - תיק ממש קטן שמספיק למצלמה עם עדשה מחוברת (לא גדולה) + עוד 2 עדשות קטנות או עדשה בינונית אחת. כשאני יודע שאני לא צריך את ה-70-200 שלי, אני הולך עם התיק הזה. אחרון חביב יש לי את Slinger של אדורמה - גם תיק לא גדול במיוד, שמאפשר לקחת מצלמה + 2-3 עדשות קטנות \ בינוניות או 2 עדשות בימוניות + 70-200. הבעיה עם התיק הזה - כבד כשהוא עמוס והרצועה שלו לא ממש רחבה, מה שעושה אותה ללא נוחה לפרקי זמן ארוכים.
עדיין לא מצאתי את התיק האולטימטיבי - כרגע אני בוחן את האפשרויות של Domke, אבל התיקים האלה מאוד יקרים בארץ ואין תצוגה טובה שלהם שיהיה אפשר לבוא ולנסות כמה תיקים עם הציוד שיש לי.
נערך לאחרונה ע"י Olegis בתאריך 30-04-2006 בשעה 09:54.
|