לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-04-2006, 20:38
  netanel131 netanel131 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.06
שאלות אחרונות(לא אני לא מתלבט כבר,רק כמה שאלות)

סליחה על הכותרת הארוכה.
כפי שאתם (אולי) יודעים אני מתכונן ליקנות את הD50 החודש הזה.
מכיוון ששגיעו לי את השכל יש לי כמה שאלות.
1.איזה גירסא של הסיגמא 70-300 היא הטובה?אמרו לי שיש אחת DG שהיא ההכי חדשה אבל אין הבדל בינה לבין הסופר מאקרו אפו2.מסכימים עם זה?
2.SB600 או800 SB אני חייב לציין שאני לא מתפרנס מצילום אבל אני מעוניין בפלאש(ולחוץ בכסף).
3.האם יהיה הבדל משמעותי בין כרטיס זיכרון 2G של סאן דיסק הרגיל לבין 1G אולטרא 2?(לא כמות התמונות)..
4.על איזה תיק את ממליצים?משהו קטן נחמד שיספיק לD50+קיט+70-300+פלאש+פלא',ארנק(וכל השיט הזה).
ד"א
חשוב לציין שאת הקניות אני אערוך בארצות הברית.(בעזרת השם-B&H)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-04-2006, 20:52
צלמית המשתמש של RedHunter
  משתמש זכר RedHunter RedHunter אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.10.04
שלח הודעה דרך ICQ אל RedHunter שלח הודעה דרך MSN אל RedHunter Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי netanel131 שמתחילה ב "שאלות אחרונות(לא אני לא מתלבט כבר,רק כמה שאלות)"

1. לגרסאת הAPO DG נוסף ציפוי הDG, ציפוי בשביל מצלמות דיגיטליות. היא גם בד"כ הגרסא המומלצת יותר.

2. SB800, אני אגיד לך למה.. אם תקנה את הSB600 לאחר כמה זמן אתה תרצה לקנות את הSB800, מנסיון.

3. ההבדל הוא במהירות הכרטיס, הUltra II שומר במהירות גבוהה יותר.

4. מהו התקציב לתיק? אני אישית קניתי את הMicro Trekker 200 .. ביום שקניתי אותו הכנסתי אליו את הגוף + 150 מאקרו + 70-300 + 18-125 + 50 2X1.8 + פלאש + דפיוזר והיה לי מקום גם לפלאפון, ארנק, מפתחות, כבלים וכו'..

מקווה שעזרתי לפחות באחד הסעיפים
טל

www.talnitzan.co.il

ישן 30-04-2006, 10:42
צלמית המשתמש של אלון _16
  אלון _16 אלון _16 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.10.04
שלח הודעה דרך ICQ אל אלון _16
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי RedHunter שמתחילה ב "[i][b]1. לגרסאת הAPO DG נוסף..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי RedHunter
1. לגרסאת הAPO DG נוסף ציפוי הDG, ציפוי בשביל מצלמות דיגיטליות. היא גם בד"כ הגרסא המומלצת יותר.

2. SB800, אני אגיד לך למה.. אם תקנה את הSB600 לאחר כמה זמן אתה תרצה לקנות את הSB800, מנסיון.

3. ההבדל הוא במהירות הכרטיס, הUltra II שומר במהירות גבוהה יותר.

4. מהו התקציב לתיק? אני אישית קניתי את הMicro Trekker 200 .. ביום שקניתי אותו הכנסתי אליו את הגוף + 150 מאקרו + 70-300 + 18-125 + 50 2X1.8 + פלאש + דפיוזר והיה לי מקום גם לפלאפון, ארנק, מפתחות, כבלים וכו'..

מקווה שעזרתי לפחות באחד הסעיפים
טל

טל איפה קנית את התיק שלך ? וכמה הוא עולה ?

תודה.

ישן 29-04-2006, 20:54
צלמית המשתמש של גודלן-ארז
  גודלן-ארז גודלן-ארז אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.03.06
שלח הודעה דרך MSN אל גודלן-ארז
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי netanel131 שמתחילה ב "שאלות אחרונות(לא אני לא מתלבט כבר,רק כמה שאלות)"

בירכותי

בעזרת השם שבוע הבא אני מתחיל לעבוד בנתב"ג (נראה אותך שם) ואני גם יקנה D50
עכשיו הדבר היחיד שאני יכול להעיר לך הוא בקשר לכרטיסי זיכרון:
אין סיבה לקנות את המהיר יותר.
ההבדל היחיד שתראה זה אם תצלם ב-RAW
ואם אתה רוצה כרטיס ממש ממש מהיר...
קבל:http://www.usbid.co.il/viewproduct....&category_id=53
זה מחיר טוב ובמהירות של X200... אחי זה מהיר מאוד!!!!
יש להם גם 2G וכו
עריכה... אופס זה MMC
הנה SD:
http://www.usbid.co.il/viewproduct....&category_id=53
ומהירות רק X150 (חחח רק) 22MB לשניה

Temp Web Site: picasaweb.google.com/erez2006

נערך לאחרונה ע"י גודלן-ארז בתאריך 29-04-2006 בשעה 20:57.
ישן 30-04-2006, 09:51
צלמית המשתמש של Olegis
  Olegis Olegis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.02

אני לא מכיר את הפלאשים של ניקון או את העדשה הזאת של סיגמא, לכן אנסה לענות רק על השאלות האחרונות. לגבי כרטיס זיכרון - ההבדל יהיה כאמור במהירות העבודה, ליותר מידע אתה מוזמן להציץ כאן. אני אישית ממליץ לקנות את הכרטיס המהיר יותר - גש לפוטו-רפלקס באלנבי, לפני כשבועיים קניתי שם כרטיס זיכרון מהיר של לקסאר בפחות מ-250 שקל (1 ג"ב, כפול 80, Lexar professional).

לגבי התיק - תלוי מה אתה מחפש. לי יש כמה תיקים, שכן למדתי במשך השנים שאין תיק אחד מושלם וחייבים לחלק את העניין למספר תיקים. יש לי את Mini Trekker של Lowepro - הוא מחזיק את כל הציוד שיש לי (רשימה כאן ), אבל הוא גדול יחסית, כבד כשהוא עמוס לגמרי ולא ממש נוח להסתובב איתו בעיר (לא נוח לגשת לציד - כשרוצים להחליף עדשה, חייבים להוריד את התיק מהגב). אני משתמש בתיק הזה כשאני צריך להעביר את כל הציוד שלי, נניח במטוס - אבל משתדל שלא לצאת איתו לצילומים ממש (או שכשאני בטוח שלא אצטרך להחליף עדשות יותר מדי פעמים). אח"כ יש לי את Omni Sport, גם של Lowepro - תיק ממש קטן שמספיק למצלמה עם עדשה מחוברת (לא גדולה) + עוד 2 עדשות קטנות או עדשה בינונית אחת. כשאני יודע שאני לא צריך את ה-70-200 שלי, אני הולך עם התיק הזה. אחרון חביב יש לי את Slinger של אדורמה - גם תיק לא גדול במיוד, שמאפשר לקחת מצלמה + 2-3 עדשות קטנות \ בינוניות או 2 עדשות בימוניות + 70-200. הבעיה עם התיק הזה - כבד כשהוא עמוס והרצועה שלו לא ממש רחבה, מה שעושה אותה ללא נוחה לפרקי זמן ארוכים.

עדיין לא מצאתי את התיק האולטימטיבי - כרגע אני בוחן את האפשרויות של Domke, אבל התיקים האלה מאוד יקרים בארץ ואין תצוגה טובה שלהם שיהיה אפשר לבוא ולנסות כמה תיקים עם הציוד שיש לי.

נערך לאחרונה ע"י Olegis בתאריך 30-04-2006 בשעה 09:54.
ישן 30-04-2006, 10:22
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04

בנוגע לפלאשים, הייתי באותה התלבטות כמוך.
זה כולה פלאש... מה כבר זה עושה? נותן קצת אור? למה צריך לשלם כל כך הרבה כסף על פלאש כשאפשר לקנות דגם פשוט וזול יותר שעושה את אותה העבודה?

אז התשובה היא כמובן מודוליזציה.
גמישות עבודה והיכולת לעבוד ביותר מצבים.
ברור שעכשיו אתה לא רואה את זה, כמו שאני לא הבנתי את ההבדלים כשקניתי את ה 800 שלי, אבל אחרי שיש לך את זה ביד, ואתה מתחיל לשחק איתו, ועם הפלאשים של חברים שלך, אתה מבין עד כמה הפלאש הזה יותר חכם, ונוח לעבודה.

המלצה שלי - אני מאוד מרוצה מה 800. הוא הפתיע אותי, ואני עדיין לומד דברים חדשים שאפשר לעשות איתו בכל פעם. זה הרבה מעבר לסתם פלאש שנותן אור.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:21

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר