לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-05-2006, 21:05
  bzizoo bzizoo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.03.06
לא רוצה להיות ג'ובניק מעפן! בבקשה תעזרו לי!!

קודם כל איך לא.. חג עצמאות שמח!!!!
אז ככה...נפלטתי השבוע לצערי מקורס לוחם דבור שייט (כבוד!!!) וכניראה בכלל מחיל הים :/ :/ בגלל בעיות רפואיות שקשורות להזעה בידיים כי אני צריך להיות כל כמה ימים או בערך פעם-פעמיים בשבוע בבית לצורך טיפול רפואי...
יום חמישי אני הולך לראות קצין מיון...אני מפחד בטירוף מזה שעכשיו פיתאום יביאו לי להיות איזה פקיד מעפן בקרייה או משו כזה מסריח שאני אחזור כל יום הביתה.
אני יודע שקרבי וחי"ר אני לא אוכל להיות אבל באמת אני רוצה לצאת מהצבא בתחושה של "וואלה עשיתי משו טוב בצבא,עזרתי למדינה והפקתי מעצמי את המיטב למען המדינה" וגם לא הייתי איזה גיובניק מעפן אלא היה לי נשק ויכולתי אם הייתי צריך לעצור מחבל במקום לברוח כמו איזה אידיוט.. וכל זה למרות הבעיות הרפואיות שלי...
יש למישהו רעיון מה אני יכול לבקש מהקציון מיון לעשות או לאיזה תפקיד לשבץ אותי שיתאים לי עם כל מה שאמרתי עכשיו....
יש לי נתונים גבוהים..קב"א 53 ופרופיל כמובן 97..
בבקשה תעזרו לי חבריה!! וסליחה שחפרתי לכם פשוט זה מחרפן אותי טילים :/ :/
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-05-2006, 21:15
  MIshkaBoY MIshkaBoY אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.10.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bzizoo שמתחילה ב "לא רוצה להיות ג'ובניק מעפן! בבקשה תעזרו לי!!"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי bzizoo

אז ככה...נפלטתי השבוע לצערי מקורס לוחם דבור שייט (כבוד!!!) וכניראה בכלל מחיל הים :/ :/ בגלל בעיות רפואיות שקשורות להזעה בידיים כי אני צריך להיות כל כמה ימים או בערך פעם-פעמיים בשבוע בבית לצורך טיפול רפואי...
יום חמישי אני הולך לראות קצין מיון...אני מפחד בטירוף מזה שעכשיו פיתאום יביאו לי להיות איזה פקיד מעפן בקרייה או משו כזה מסריח שאני אחזור כל יום הביתה.
אני יודע שקרבי וחי"ר אני לא אוכל להיות אבל באמת אני רוצה לצאת מהצבא בתחושה של "וואלה עשיתי משו טוב בצבא,עזרתי למדינה והפקתי מעצמי את המיטב למען המדינה" וגם לא הייתי איזה גיובניק מעפן אלא היה לי נשק ויכולתי אם הייתי צריך לעצור מחבל במקום לברוח כמו איזה אידיוט.. וכל זה למרות הבעיות הרפואיות שלי...
יש למישהו רעיון מה אני יכול לבקש מהקציון מיון לעשות או לאיזה תפקיד לשבץ אותי שיתאים לי עם כל מה שאמרתי עכשיו....

פשוט תסביר את זה לקצין מיון בצורה הגיונית ומנומסת ואני מניח שאם הבעיה לא תפריע לתפקיד "קרבי" אחר , אז בהצלחה.
אם באמת לא תוכל לשרת בתפקיד " קרבי " כלשהו , תדע לך שעם הנתונים שלך תוכל לנסות לתרום למדינה ולמערך צה"ל בהרבה תפקידים אחרים , כן .. גם ג'ובניקים.
ישן 02-05-2006, 21:17
צלמית המשתמש של D FORCE
  משתמש זכר D FORCE D FORCE אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.03.06
שלח הודעה דרך ICQ אל D FORCE שלח הודעה דרך MSN אל D FORCE
לא הבנתי אותך אחיי........
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bzizoo שמתחילה ב "לא רוצה להיות ג'ובניק מעפן! בבקשה תעזרו לי!!"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי bzizoo

מצד אחד אתה אומר בגלל הבעיה הזאת הוציאו אותך מחייל הים אבל עדיין נשאר לך פרופיל 97??
אז מה הבעיה ללכת לקרבי עם פרופיל 97????

ישן 03-05-2006, 16:07
  bzizoo bzizoo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.03.06
אני לא חושב שבחי"ר כלשו ירשו למישו לצאת פעם פעמיים הביתה
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי omerxx שמתחילה ב "למה שלא תהיה בחי"ר?? אני לא..."

כי לדוגמא לא ניראה לי הגיוני שבשבוע שדאות נגיד יתנו לי לצאת הביתה..או למשל בשבוע פרט וחוליה כנ"ל.. לכן כל החי"ר,נ"מ מוד"ש וכו לצערי יורדים מהפרק...אז כמו שהציעו פה אני אלך למודיעין...
לפי מה שהבנתי לא מסתובבים שם עם נשק וזה יהיה לי מאוד מוזר להיות בלי נשק אחרי שחודשיים כבר אני הסתובבתי עם נשק..
אז השאלה האחרונה שלי (כי באמת חבר'ה זיינתי לכם בשכל וכבר אפילו לי כבר לא נעים לשאול אותכם ) זה בעצם אם יש יחידות במודיעין חוץ ממודש שאני אוכל להסתובב בהם עם נשק או בכלל לאו דווקא הנשק אני סתם קטנוני.. איזה יחידות במודיעין אני אוכל לבקש לפי הנתונים שלי למרות הבעיות הרפואיות שלי...?
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:56

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר