02-05-2006, 21:15
|
|
|
|
חבר מתאריך: 09.10.04
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי bzizoo
קודם כל איך לא.. חג עצמאות שמח!!!!
אז ככה...נפלטתי השבוע לצערי מקורס לוחם דבור שייט (כבוד!!!) וכניראה בכלל מחיל הים :/ :/ בגלל בעיות רפואיות שקשורות להזעה בידיים כי אני צריך להיות כל כמה ימים או בערך פעם-פעמיים בשבוע בבית לצורך טיפול רפואי...
יום חמישי אני הולך לראות קצין מיון...אני מפחד בטירוף מזה שעכשיו פיתאום יביאו לי להיות איזה פקיד מעפן בקרייה או משו כזה מסריח שאני אחזור כל יום הביתה.
אני יודע שקרבי וחי"ר אני לא אוכל להיות אבל באמת אני רוצה לצאת מהצבא בתחושה של "וואלה עשיתי משו טוב בצבא,עזרתי למדינה והפקתי מעצמי את המיטב למען המדינה" וגם לא הייתי איזה גיובניק מעפן אלא היה לי נשק ויכולתי אם הייתי צריך לעצור מחבל במקום לברוח כמו איזה אידיוט.. וכל זה למרות הבעיות הרפואיות שלי...
יש למישהו רעיון מה אני יכול לבקש מהקציון מיון לעשות או לאיזה תפקיד לשבץ אותי שיתאים לי עם כל מה שאמרתי עכשיו....
יש לי נתונים גבוהים..קב"א 53 ופרופיל כמובן 97..
בבקשה תעזרו לי חבריה!! וסליחה שחפרתי לכם פשוט זה מחרפן אותי טילים :/ :/
|
פשוט תסביר את זה לקצין מיון בצורה הגיונית ומנומסת ואני מניח שאם הבעיה לא תפריע לתפקיד "קרבי" אחר , אז בהצלחה.
אם באמת לא תוכל לשרת בתפקיד " קרבי " כלשהו , תדע לך שעם הנתונים שלך תוכל לנסות לתרום למדינה ולמערך צה"ל בהרבה תפקידים אחרים , כן .. גם ג'ובניקים.
|