טוב אז אני מניח שהרבה פה לא מכירים את מה שאני אראה פה...אז אני לא אחפור לכם בנושא אני פשוט אתן לכם לראות לבד מה שאני כבר הרבה חודשים עובד עליו. שלחו לי סרטון של 3 חבר'ה שעושים את זה פשוט מעולה.
תראו מה זה CRIP WALK. ריקוד במיטבו.
לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.
למי שנדלק על השיר, השם הוא j-kwon-get_xxxd_ft._petey_pablo_and_ebony_eyez
תבלו
כתבתי את זה למנהל פורום צילום שכתב פה הודעה "איך קוראים לשיר וכו'.." אז שרשרתי אליו אני מניח שהוא מחק את ההודעה...אז זה השתרשר אליה
אגב למי ששאל איפה לומדים את זה בארץ שידבר איתי בפרטי או אייסיקיו 575757 אני אתן לו כמה דברים שיעזרו לו..
קצת רקע על זה:
זה נקרא CRIP WALK. במציאות זה בכלל לא ריקוד. זו צורת הליכה של גנגסטרים בארצות הברית.
הם נקראים CRIPS, מכאן המושג CRIP WALK. אם תרקדו ככה באיזה מועדון בלוס אנג'לס או ניו-יורק לא סביר שתצאו מהמועדון באותה צורה כמו שנכנסתם אליו
מעבר לזה, זה לא נחשב ריקוד אלא הזדהות או חרא כזה...אבל מלא מלא רוקדים את זה כי אין מה לומר...זה פשוט יפה. יש מלא סגנונות לריקוד הזה וחלקם לא ראיתם בסרטון, אבל הוא אחד היותר טובים שראיתי. אני עובד על זה כבר הרבה זמן ואני רוקד את זה די יפה (ככה אנשים אומרים לי)...הייתה לי את החוצפה לרקוד ככה גם באיה נאפה חחח למזלי השחורים שם הם בריטים
קיצר, מי שצריך עזרה ומקורות לאיך לרקוד את זה אני אוכל לעזור לו
שבת שלום.