05-05-2006, 16:46
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 15.12.05
|
|
|
אדון עידו היקר....
אני ממש נלהב לשמוע שאתה סומך עליי בקטע של ביטחון שדה, למה מהנימה של הדברים שכתבת פה אני עוד עלול לחשוב שאתה מאשים אותי בריגול...
שני דברים יש לי לומר לך:
1) נראה לך שחיל האוויר אידיוט? הם לא עד כדי כך סתומים לתת לכל המדינה להכנס לבסיס ולתת להם לראות דברים שהם לא אמורים לראות, שלא לדבר על לצלם. לעניות דעתי, כל מה שהיה בתצוגה עבר את המבחן של "הממממ מעניין אם יש פה משהו סודי שלא כדאי לצלם...".
2) מה נראה לך אני פסיכופט שאומרים לו שאסור לצלם אז הוא מצלם ועוד מפרסם את זה בפורום?!
וכן, בטח שאני מכיר את כל החבר'ה שמה בדובר צה"ל, שנייה אני מרים שמה טלפון למפקדת שלהם ו"מתאם" איתם....כל היחידה שמה אוכלים אצלי בבית בשבת, אני והם זה כמו תות בננה, כמו אלי ומריאנו, כמו אפונה וגזר. בכניסה לבסיס אומרים לך שמותר לצלם מה בראש שלך וכמה שרק תוכל.
אחד החברים שלי משרת בחיל האוויר בתור מאבטח מידע, ושומר בדיוק על העניינים האלה של מה מותר לומר, ומה מותר לפרסם. פגשתי אותו גם בתערוכה, והוא אמר לי שבגלל שאסור לצלם, לא הביאו טייסים לתצוגה, כדי שלא יצלמו אותם.
לא מתכוון להעליב בתגובה, אבל הניסוח שלך כן העליב, להבא שקול מילים. אני מבין את הרצון לשמור על בטחון שדה, לדעתי צריך להלקות את האנשים שמפרסימים סודות, אבל תשאל כמו בן אדם, ולא כמו סוציומט. לא הייתי מפרסם אם היה אסור לפרסם.
שבת שלום
נערך לאחרונה ע"י mistaarev41 בתאריך 05-05-2006 בשעה 16:49.
|